Mikro lag. Kérlek segítsetek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Illusione

Újonc
2022. 09. 26.
0
1
V4 karakter
Owen Cole
Sziasztok, miért van az, hogy van 40-50-60 fps-em, de ha gyorsan megyek autóval akkor ilyen kisebb fps lagok vannak, mintha ugrálna a kép, de az fps-em meg nem ugrál. Erre van valami megoldás?

• Tetszik
Reactions: Stricimobil2100

davyssh

one day it will all be over
Támogató
2021. 03. 18.
228
324
V4 karakter
Nicolas Hertzberg
Próbáld meg rendszergazdaként futtatni a játékot.

Fótsirk apu

Pötyögtető
2019. 08. 10.
438
1 415
V4 karakter
Altus Bronkhorst
Nekem is ez van, de nekem az fps is droppol melle borzalmasan, uldozeseken, lovoldozesnel 20-30fps es mintha egy i5 2500al jatszanek, amugy i5 10600k, 16gb ram, samsung 980 pro-n van az mta, rendszergazdakent inditom, prioritas magason, latotav is max, minden kikuszobolheto dolog megvan

2022. 09. 08.
0
2
LV karakter
Anthony Owen
V2 karakter
Fazekas Antal
Cserélj meghajtót. Lehetséges, kezd haldokolni. Ha SSD-d van, akkor ne használd úgy, hogy tele van a tárhelyed. Ha HDD, az pedig romlik magától, minél többször írsz felül egy fájlt. Futtass le egy tesztet a meghajtódon. Általában ez okozza az ilyen problémákat.

• Tetszik
Reactions: matyi9999

matyi9999

Újonc
2022. 05. 20.
64
397
V4 karakter
Enrico Barzini
Cserélj meghajtót. Lehetséges, kezd haldokolni. Ha SSD-d van, akkor ne használd úgy, hogy tele van a tárhelyed. Ha HDD, az pedig romlik magától, minél többször írsz felül egy fájlt. Futtass le egy tesztet a meghajtódon. Általában ez okozza az ilyen problémákat.
Na ezt nem tudtam hogyha tele a tárhely okozhat ilyen gondot. Ki is próbálom köszi az infot 😁

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.