Jézus isten.. azért úgy gondolom,hogy itt a fejekben elérkezett egy olyan problémás szint amit nehezen lehetne megváltoztatni.. kommentelők egy része inkább vegye észre magát,hogy ideje lenne inkább csöndbe lenni,mint terjeszteni a hülyeséget.
Mindenki elsősorban foglalkozzon a saját problémájával és ha valami NEM tetszik neki,akkor jobb előbb megbeszélni az adott illetőkkel,mert úgy fer. Minden szegmensnek,csapatnak van egy kijelölt vezetője,ott kell előbb panaszkodni és nem egyből egy topicban kell a világmegváltó ötleteket és sérelmeket kivesézni.
Boldi,azt azért kiemelném,hogy mutasd meg,hogy a dutys fegyvert hogyan rakod a csomagtartóba,ha megtudod csinálni akkor minden tiszteletem. Innen is látszik,hogy jobb lenne előbb úgy kommentelni,hogy a másik oldalnak az álláspontját is ismered, akarom mondani,hogy tudod hogy mi fán terem. Ezzel a CSGOval meg annyira kár pedálózni,ez nem érv magad mellett,inkább csak degradáló - de nem felénk nézve.
Topic nyitójának csak annyit mondok,hogy biztosan van olyan pont ami nem realisztikus,de ez még mindig csak egy játékszerver. 2017 óta vagyok rendvédelmis,2019 óta főleader. (vagy valami ilyesmi,nem követem már)
Láttam mindent és igen is tudom,hogy egy idő után nehéz már újat mutatni,főleg olyanoknak akik hűen már szintén több éve ezt a padot koptatják velem együtt.
NAVnak valóban nem ez a fő tevékenységi köre IRL,viszont ha csak ennyi lenne,akkor elég kevés taggal tudnának üzemelni,mert a játékosközösség nagyon nem olyan mint aminek TI lefestitek. Leadereknek pedig egy ponton alkalmazkodnia kell,mert csak úgy tud nagyobb sikereket,mérföldköveket elérni.
Az pedig nem megoldható,hogy egy teljes szerv - mint mondjuk a Rendőrség feleljen köbö mindenért is,mert az mint szervezettségileg,logisztikailag és minden egyéb szempontból egy JÁTÉKSZERVEREN kivitelezhetetlen.
Topic nyitója ha szeretne még válaszokat a kérdésére,nyugodtan várom,megbeszélünk mindent.
Topicot lezárom.