Miért igazoltat egy NAV-os?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bolondmike

Újonc
2023. 06. 11.
50
69
24
Dunaújváros
V4 karakter
Olesya Cvetajeva
LV karakter
Madeleine Hartman
V2 karakter
Domino Rodrigez
Egy kérdést tennék fel neked, ez valami komoly topic vagy csak azért jött létre mert szerinted fuuny?

• Tetszik
Reactions: DreeN

Zoliii

Invictus maneo
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 07. 28.
3 032
4 766
V4 karakter
Flavio F Luchese
Kicsit álszentnek érzem azzal a takarózást, hogy senki nem lenne a frakcióban. Ha meg tényleg nem lenne, akkor talán nincs értelme olyan frakciót csinálni és fenntartani amire nincs igény.
De egyébként elvileg ennek a feladatának most is eleget tesz a frakció, miért nem tartják meg csak azokat akik ezt szeretik csinálni? A többi meg átveszénylésre kerül a tekhez és mindjárt nem kell három sorban írni a sürgősségire hogy melyik szerv melyik osztálya hány embert tud azonnal mozgosítani az éppen aktuális darához.

Egy katonaságban olyan sok lehetőség van a kiképzések tekintetében, hogy legalább 4 hétig lehetne minden nap új dolgokat csinálni. Ezeket hagy ne én írjam le, de talán a lőkiképzésen és a heliből kiszállás-beszálláson túl is van pár olyan dolog ami érdekes lehet.

Kérlek világosíts fel, sajnos az értelmes bemutatók hiányoznak a frakciókból. De gondolom hogy amikor egy rendőr nem szolgálati feladatot lát el, akkor a kapitányságon ül és az ügyiratait viszi.

Én csak azt az egy dolgot nem értem, hogy miért nem foglalkozol a saját dolgoddal? Ahogy látom te még életedbe nem vezettél frakciót, meg egyáltalán nemtudod, hogy mi hogy működik ezen a szerveren és úgy írod le a totális hülyeséget. De egyszer ajánlom, gyere probáld ki a honvédséget úgy ahogy te azt leírod hogy miképp kellene működnie, és meglátjuk hány nap múlva fogod megunni és kilépni, nyugodtan keress tsen beveszlek a frakcióba és állhatsz az őrtoronyba meg mehetsz csak kiképzésekre.

Boldi88

Zöldfülű
2023. 06. 20.
177
968
V4 karakter
Artyom Egorov
Azért foglalkozom ezzel, mert szerintem rendkívül nevetséges hogy egy csgo szerverre dob az mta kliens, amikor én csak a v4-re akarok felcsatlakozni. Nem az összes darával van bajom, félreértés ne essék - hanem azokkal, amelyeknél egy vezérezredes kimegy a helyszínre és az első sorban áll a daráért. Értem én, itt mindenki karaktert alakít, alterego az nulla, a karakter meg úgy viselkedik ahogy a játékos akarja hogy akarja, csak azért tényleg kicsit vicces néha a helyzet.

Rossz a toronyban állni? Ezt is te hoztad fel, a saját sértésedre a sérelmeddel válaszoltál. Ki erőlteti, ha ilyen rossz? Mert ha én eddig bárhol is leírtam azt, hogy a katonaság bizony órákat fog állni egyhelyben, akkor légyszi ezt másold ki részemre. Ha meg ezt nem találod sehol, akkor légyszi gondolkodj el azon hogy tényleg megéri-e a számba adnod az ötleteidet. Nem véletlenül nem írtam eddig az objektumvédelemről, az irl is faszság átalában. Hát még itt.

Jövök szívesen, valamikor beszélek Dokival hogy tud-e mellőzni az omszból. Viszont cserébe el is várom, hogy a kiképzésre az ötleteket ne én adjam. Ha szükséges, mert a futáson, lőkiképzésen és helikopteres dolgokon túl már nincs más, bedobok egy-két ötletet szívesen.
Illetve amit írtam korábban, most is fenntartom. Csináljatok élményképeket, gondoljátok át mélyebben hogy a játékosok felé milyen képet akartok kialakítani a frakcióról. Úgy legalább egy ember nem is kell darára menjen a kiképzés után, mert tud azzal foglalkozni hogy megírja a pr szöveget, megszerkeszti a képeket és kirakja fórumra vagy valahova.

• Tetszik
Reactions: Az atya és Virtyo

DreeN

Peace out ✌
2019. 01. 10.
722
1 212
20
Szeged
V4 karakter
Anthony Hardwick
LV karakter
Anthony Hardwick
Csináljatok élményképeket, gondoljátok át mélyebben hogy a játékosok felé milyen képet akartok kialakítani a frakcióról. Úgy legalább egy ember nem is kell darára menjen a kiképzés után, mert tud azzal foglalkozni hogy megírja a RP szöveget, megszerkeszti a képeket és kirakja fórumra vagy valahova.
Van akinek ehhez nincs kedve, és affinitása se. Én egy olyan személynek tartom magam aki az RP-ben jártas, és volt vezetett karaktertörténetem is régi fórumon, viszont jelenleg örülök, hogyha hétköznapokon fel tudok jönni játszani, és nem azon kell aggódjak, hogy XY mit gondol a Honvédségről, mert nem pörög az élménykép.

• Fire
Reactions: aDaw

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 154
22 973
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Jézus isten.. azért úgy gondolom,hogy itt a fejekben elérkezett egy olyan problémás szint amit nehezen lehetne megváltoztatni.. kommentelők egy része inkább vegye észre magát,hogy ideje lenne inkább csöndbe lenni,mint terjeszteni a hülyeséget.

Mindenki elsősorban foglalkozzon a saját problémájával és ha valami NEM tetszik neki,akkor jobb előbb megbeszélni az adott illetőkkel,mert úgy fer. Minden szegmensnek,csapatnak van egy kijelölt vezetője,ott kell előbb panaszkodni és nem egyből egy topicban kell a világmegváltó ötleteket és sérelmeket kivesézni.
Boldi,azt azért kiemelném,hogy mutasd meg,hogy a dutys fegyvert hogyan rakod a csomagtartóba,ha megtudod csinálni akkor minden tiszteletem. Innen is látszik,hogy jobb lenne előbb úgy kommentelni,hogy a másik oldalnak az álláspontját is ismered, akarom mondani,hogy tudod hogy mi fán terem. Ezzel a CSGOval meg annyira kár pedálózni,ez nem érv magad mellett,inkább csak degradáló - de nem felénk nézve.

Topic nyitójának csak annyit mondok,hogy biztosan van olyan pont ami nem realisztikus,de ez még mindig csak egy játékszerver. 2017 óta vagyok rendvédelmis,2019 óta főleader. (vagy valami ilyesmi,nem követem már)
Láttam mindent és igen is tudom,hogy egy idő után nehéz már újat mutatni,főleg olyanoknak akik hűen már szintén több éve ezt a padot koptatják velem együtt.
NAVnak valóban nem ez a fő tevékenységi köre IRL,viszont ha csak ennyi lenne,akkor elég kevés taggal tudnának üzemelni,mert a játékosközösség nagyon nem olyan mint aminek TI lefestitek. Leadereknek pedig egy ponton alkalmazkodnia kell,mert csak úgy tud nagyobb sikereket,mérföldköveket elérni.
Az pedig nem megoldható,hogy egy teljes szerv - mint mondjuk a Rendőrség feleljen köbö mindenért is,mert az mint szervezettségileg,logisztikailag és minden egyéb szempontból egy JÁTÉKSZERVEREN kivitelezhetetlen.

Topic nyitója ha szeretne még válaszokat a kérdésére,nyugodtan várom,megbeszélünk mindent.
Topicot lezárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.