4 hétig. Én a frakcióban idáig összesen nagyjából 460 napot töltöttem el. Elhiheted, hogy az a 4 hétig tartó újdonság egy idő után kifogy, és monoton lesz sajnos.
Uram, amit írtam nem azt jelenti hogy négy hétig minden egyes nap napi két új dolgot kell csak csinálni, azt utána kalap-kabát.
Ez azt jelenti, hogy szépen szét kell szórni a dolgokat több napra. Nem kell minden egyes napon mindent csinálni, nem is kell mindenkinek minden nap minden percében szolgálatban lennie. Lehet készíteni egy menetrendet, minden napra kitaláltok valamit, például a tesi egy eégszen jó kezdés. De gondolom itt megint az lesz a gond, hogy "de mi értelme annak, hogy mindenki csak nyomkodja a bindeit". Erre nem tudok mit mondani, ha minden nap 100 fekvő és 100 felülés az összes parancsnoki elgondolás, akkor nyilván ez lesz. Kicsit meg kell keverni. Aztán egy-egy tesit felválthat valamilyen eligazítás, parancsnoki beszédek, tantermi oktatás. De nyilván, azon mindenki afkolna, hát mi mást. Van még pár dolog, csak át kell gondolni hogy mit tud jelenleg az állomány és mi az amit még kéne tudniuk.
Hű. Most elképedtem. Lehet tudsz dolgokat mik történnek a való életben, de hogy a szerverrel és a játékkal kapcsolatban sok tudásod nincs, azt bátran merem állítani. Amíg te azt akarod, hogy mindenki a való élethez teljesen hű szerepet töltsön be, addig nem tudom mit kéne mondanunk.
Tiltsuk ki a fiatalabb, illetve végzettség nélküli játékosokat, mert nem tudják hogy mi hogyan működik?
Teljesen, orbitálisan nagyon rossz irányból nézed azt, hogy mi a JÓ a játékosoknak.
Ha a járművek az élethez hűek, ha a skinek az élethez hűek, ha a szervezeti felépítés az élethez hű, ha a a jogrendszer az élethez hű, ha az IG élet lefolyása az élethez hű, ha minden egyes hatósági intézkedés az élethez hű, ha az épített környezet az élethez hű, miért nem lehet élethez hű az egyes szervezetek feladata? Van egy rendőrség, talán ha mindenki aki csgozni jár fel le tudna mondani arról hogy ő egy katonaság vagy egy nav főispánja, leader ikon van rajta tsen és sokan felnéznek rá a milliós vagyona miatt, akkor egy működős rendőrség mellett egy működős minen más frakció is létre jöhetne.
az ötlet írója tudtommal mentős (
@Boldi88, nem a topic írója) kérlek nyugtass meg, hogy te elvégezted az orvosit a szerveren és a való életben és csak aszerint látsz el amire van képesítésed, és nem minden hívásra mész ki mert ez messze nem szerepjátékos
+ egy műtét akár 4-5 óra folytonos RP-vel történik
így van, emellett se szabad elmenni
és utána kéthavonta visszahívod kontrollra az embert
Nálam nagyobb maszekost az omszben nem fogtok találni, közel nem vagyok ott minden híváson (mondjuk ezt nem tudom hogy jön ide, ennek magyarázatát szívesen fogadnám.)
Nem tudom melyikőtök és miből hozta le hogy én IRL végzettséghez kötném a szerveren történő játék vagy szervezethez történő csatlakozást. Nekem egyetlen egy elvárásom van, azt hiszem ez nem is olyan földtől elrugaszkodott, ki is emelem hogy a kis szemetek észrevegye:
Ha csinálsz valamit TÁJÉKOZÓDJ ÉS OLVASS UTÁNA hogy miaz, hogy működik, hogyan néz ki. Ezzel együtt nem kell mindennek olyan szinten utánaolvasni hogy egy 10+8 féléves orvosit megcsinálsz mert véletlen jelentkeztél, csak legyen valami halvány gőzöd arról hogy amit csinálsz, az mi. Ne csak az elmúlt 11 év rossz berögződése után menj fejetlenül.
Remélem mostmár értitek, miről próbálok beszélni és nem a saját jülyeségeteket szajkózzátok.
Ami meg az ellátást illeti, szívesen elviszek bárkit magammal. Mindjárt bemásolok pár logot, ezek között nyugodtan nézelődjetek. A kontrollal nem tudok mit csinálni, mindig mindenkinek elmondjuk hogy 4-6-8-10 hét múlva várjuk vissza, ha leszarja hogy egy gipsz van a lábán és az ellátást követő 10. percben már a menetrend szerinti bankrabláson rohangál, az ne az én gondom legyen. Nem lehetek ott minden ellátottam mellett, hogy ovónénit játszak és szóljak neki hogy "tesim egy gipsz van rajtad, abban kifejezetten nem hajlik a lábad annyira".
Képzeld nem végeztem orvosit, sőt, IRL úgy utálom ezt az egész elsősegélyt hogy nem tudom leírni sem. Ellenben amikor az első gipszeléseimet csináltam a szerveren, meg volt nyitva vagy négy oldal, mindenhonnan okosodtam valamennyit, elolvastam hogy mi hogy megy, mielőtt megcsináltam rp-vel is. Hasonlóan jártam el tegnap egy agyrázkódottal is, mert a közel 2 hónap omsz alatt most találkoztam először ezzel és fingom nem volt mit kell csinálni. De gyorsan nyitottam három oldalt, szerencsére az egyik faszság volt, úgyhogy csak kettővel, de folytattam az ellátást.
Egy darab logom, ez egy ellátást tartalmaz. Van még egy pár műtétem ami több órás volt, ha gondoljátok szívesen elküldöm.
armin.kim
EDIT: ez egy tegnapi példa, aranybanktól kellett rendőri kísérettel hoznom egy muksót, lőtt sebei voltak. Nyilván műtét kell ilyenkor. Mivel semmi infót nem kaptam azzal kapcsolatban hogy bent pontosan milyen sérüléseket és ellátást kapott az ember, így do-ban kellett kérdeznem. Azonban ezt nem tudta megmondani sem ő, sem a rendőr akinek a nyakába varrták. Itt megemlíteném azért, hogy ha már én állítom elő az embert legalább annyit megkérdezek hogy milyen sérülései voltak az intézkedés alá vontnak, mert azok fontosak lehetnek később - mindegy, ez van. Mikor a műtétnél meglátta hogy mennyi rpvel jár egy testben ragadt lövedék, a másik kettőt hirtelen csak súrolásnak rpzte. Érdekes, hogy mennyire elvárás a mentőtől hogy rpzzen, csak aztán ilyeneket dobnak felé hogy minnél rövidebb idő alatt legyen meg az ellátás és mehessen tovább minden.