Michael Piero Jelentkezése S.G.H-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

attie77

Újonc
See Game Helpdesk
v2
2022. 01. 03.
60
12
V4 karakter
Orsuliak Attila
LV karakter
Michael Jobs
V2 karakter
Michael Piero


sgh.png

~ [ JELENTKEZÉSI LAP ] ~


Néhány fontos dolog magadról:

Attila vagyok 17 éves felvidéken élek, villanyszerelőnek tanulok, tetszik a szakma szeretnék elhelyezkedni benne, most másodéves inas vagyok de igyekszek beletanulni. Délutánonként szoktam játszani, nem viszem túlzásba, de szeretem a Seemtat és nagyon megtetszett.

Mióta játszol a szerveren?

2021-12-26 óta játszom, volt egy nagyobb kihagyásom, de azóta rendszeresen tevékenykedek a szerveren.

Eddig elért eredményeid a szerveren:

SCCS tagja, SCTVE tagja, LCN tagja, NAV tagja, bugok jelentése, játékosok segitése.

Voltál már legális, illegális, esetleg mindkét frakció tagja?

Igen jelenleg is a NAV tagja vagyok, már lassan 3 hónapja. LCN tagja körülbelül egy 1 éve voltam.

Voltál már Ideiglenes Adminsegéd?

Nem volt szerencsém tagja lenni.

Miért szeretnél a See Game Helpdesk tagja lenni?

Szeretném a jelenlegi és a jövőbeli játokosokat segiteni, tanácsokat adni, jelenlegi legjobb tudásom szerint

Mi motivál abban, hogy SGH legyél?

Röviden: A játékosok segitése. Szeretnék az új játékosoknak egy segitséget nyujtani, egy utat képezni amin el tudnak indulni, és persze a meglévő játékosoknak is.

Mennyi időt töltesz a szerveren?

Napi 2-3 órát tudok lenne biztosan, 2 hetente járok gyakorlatra akkor nem tudok ennél többet tevékenykedni, de mikor iskola hetem van akkor meg tudom lépni ezt a mennyiséget.


Mit tennél SGH-ként ha;

- egy játékos akivel találkozol szabálytalankodik?
Ez attól függ, hogy mit tett, például látom hogy egy ütközés során nem rp-zett akkor pm-ben felhivnám a figyelmét, hogy minden ütközés során kötelező az rp akár, ha nem tudja hogy ez mit jelent akkor, tájékoztatnám őt egy hosszabb pm-ben.

- event helyszínen valaki verekedést kezdeményez?
Először is megpróbálnám IC intézni, ha nem sikerül, akkor szólnék egy adminnak.

- privát üzenetben olyan dologra kérnek amihez adminisztrátor szükséges?
szólok egy megfelelő adminnak, majd elküldöm neki az üzenetet amihez ő rá van szükség.

- látsz egy helytelen / szabálysértő hirdetést?
Tájékoztatnám a játékost, hogy nem megfelelően hirdetett, ha továbbra is fent áll, akkor kötelességem szólni legalább egy 1-es adminnak hogy törölje a hirdetést.

- egy játékos ütközéskor /do Megremeg -et használ?
Tájékoztatnám a játékost, hogy ez nem megfelő rp egy ütközésre, legalább 4,5 szavas mondatot fogalmazzon meg, akár bele is vonhatja a /me /megprobal parancsokat.

- egy barátodtól (indokolatlanul) több millió see forintot kapnál?
azonnal vissza adnám neki az összeget, mivel ez vagyonátruházásnak minősül ami tilos a szerveren.

- egy játékostól privát üzenetben olyan kérdést kapnál amire nem tudod a választ?
Megkérdeznék egy admint, hogy ő tudja e rá a választ, és ha igen akkor át adnám a játékosnak az információt.

- privát üzenetben pénzt kérnének tőled?
Közölném a játékossal, hogy ilyet nem tehetek, mivel nem ez a feladatom, hanem szóban segiteni őket.

- rp szituáció közben van szüksége egy adminnak rád betanításhoz?
Ez függ az adott RP szituációtól, például ha egy kihallgatáson vagyok, ahova becsatlakoztam, és tudják nélkülem is folytatni akkor, persze tudnék menni, De ha egy olyan rp szituációban lennék amiben fontos szerepen van, és az rp nélkülem nem tudna folytatódni akkor, szolnék az adminnak, hogy jelenleg nem tudok menni, és amikor vége az rp-nek szólok neki ha még esedékes elérhető vagyok.



Mik azok az általad fontosnak tartott helyszínek, amiket egy kezdő játékosnak biztosan bemutatnál?

Legfontosabb a városháza, itt tud munkát vállalni iratokat kiváltani és csináltatni. Autósiskola, hogy ne úgy kezdje el a szervert, hogy a rendörök megállitják, és nem engedik tovább, ne menjen el a kedve a játékosnak. 2. Autókereskedés, tudjon magának saját járművet vásárolni. 3. A szerelőtelepek. ez fontos a számára mivel ha lerobban a járműve akkor tudja, hogy mit kell tennie, persze elmagyaráznám a telefonos segitséget ebben az esetben.

Válassz ki egy szabadidős tevékenységet a szerveren és írd le, hogyan mutatnád be egy kezdő játékosnak:

Horgászat:

Jelen esetben egy kezdő játékosnak a horgászat tud a legjobban a segitségére válni.
tájékoztatnám őt, hogy szüksége lesz egy adott tőkére amiből meg tudja venni a felszerelést, ha ez megvan akkor tájékoztatnám, hogy a plázában tudja ezeket beszerezni, fog kelleni neki egy horgászbot aminek az elkészitéséhez szüksége lesz egy botra, horogra, úszóra, orsóra és damilra, valamint egy bottartóra és csalira. Azt hogy mivel halásszon nem árulnám el neki, hogy ő tapasztalja ki. esetleg vegye meg a horgász lexikont és abban minden részletesen le van irva. Miután megvette az alkatrészeket, közölném vele, hogy az I betű lenyomásával megnyitja az inventoryt amiben egy kalapács és csavarkulcs ikonnal van jelezve, hogy hol tudja ezt elkésziteni, az első lehetőség az a horgászbot elkészitése lesz, amint ez megvan , és kiváltotta a horgászengedélyét, indulhat is a viz felé. Helyezze le a horgászbot tartót és vegye a kezébe a horgászbotot, majd kattintson a csalira, és a bal egérgomot hosszan lenyomva tartva tudja bedobni, majd a horgászbottartóra kattintva ráhelyezheti a horgászbotot. Ha kapása van és nem tudja kitapasztalni a horgászat menetét, akkor elárulnám neki, hogy mikor elkezdődik a minigame akkor, a zöld sávban kell tartania a kis kurzort. miután kifogta a halat, akkor ha nem tudná hol kell eladni, tájékoztatnám hogy Angel Pine-ban egy kis faházikónál vagy Palomino Creek partján tudja eladni, a halász megközelitésével.

Válassz ki egy munkát a szerveren és írd le, hogyan mutatnád be egy kezdő játékosnak:

Kamionos munka.

A városházán tudja felvenni a munkát jobb oldali épületben. miután ez megvan akkor el kell mennie Blueberry depóhoz ahol fel tudja venni munkajárművét. Ezt ugy tudja megtenni, hogy vannak zöld jelzések amibe belesétál és felveszi munkajárművét. Megjelennek a térképen neki különböző cégek, amikhez ha elmegy akkor egy kisebb bódéban meglát egy embert akivel jobb egérgombbal beszélgetni tud. Az ott látható pótkocsik közül felveszi a neki megfelelőt, leellenőrzi, hogy hova is kell vinnie, ha ez megtörtént, akkor a térképen csak az az egy cég lesz látható ahova kell vinnie, mikor megérkezik oda, be kell parkolnia a négyzetecskébe ami ha zöldre vált akkor tökéletes a parkolás. ujra bemegy az emberkéhez és átadja neki a fuvarlevelet. ráhúzza az npc-re.

Írd le hogyan mutatnád be egy kezdő játékosnak a Farmot VAGY a Méhészetet:

Növénytermesztés:

szüksége lesz a farm bérléséhez 6 millió See forintra, utána el kell mennie a piacra ahol magot tud venni és üres vizes kannát, itt sem árulnám el melyik a legtöbbet érő növény, hogy ő maga jöjjön rá/ tapasztalja ki. Ha megvannak a felszerelések akkor irány a térképen jelzett farm. A játékos beleáll a kiadó farm kis körébe majd beirja /rentfarm parancsot amivel kibérli a farmot, kinyitja a farmot és neki is láthat a farmozásnak. Amit úgy tud megtenni, hogy kezébe veszi a kapát ami a bejárattól a bal oldalon található és elkezdi megkapálni a földet a jobb egérgombbal a földre kattingatva. Ha elvégezte ezt az összes kis négyzettel, akkor indulhat az ásás, amivel kis lyukakat tud képezni, kezébe veszi az ásót és egyszeri kattintással a földre a bal egérgombal el is végzi azt. Ha végig ment ezzel a folyamattal összes kis négyzeten akkor indulhat az öntözés. amihez meg kell töltenie az üres vizes kannáját. amit a farmon kivül a farmok között találhat egy kis csap. A játé irja is mitt kell tennie ha a csap közelébe halad. majd visszatér a farmjába és bal egérgombal meg is öntözni azt, összesen 8 kockát tud megönteni. Ha végzett az öntözéssel indulhat az ültetés, amit úgy tud megtenni, hogy a kurzort a földre húzza és rákattint a növény ültetés gombra majd kiválasztja azt a növényt amit vásárolt. Ha ezzel végzett nincs más dolga mint figyelnie nehogy kiszáradjanak a növényei és betakaritani azt. Ha a növények megnőttek és betakaritotta azt akkor irány a piac, ahol ezeket a növényeket el is tudja adni. Odamegy ahhoz az emberkéhez ahol az ő növényét vásárolják fel és ráhuzza az inventory-ból. a space lenyomásávál indul el a minigame és elengedésével áll is meg. Próbálja meg a zöld rublikában eladni azokat mivel ugy érnek a legtöbbet.


Voltál már jailben? [UCP-s képet csatolj]

[az utolsó admin jail a NAV deaktiválása miatt történt. ]

Voltál már bannolva? [UCP-s képet csatolj]

[Nem voltam bannolva a szerverről. ]

 

Smexy

SzuperAdmin
v2
2019. 01. 10.
1 977
2 628
Elfogadva, kérlek válassz az alábbi linken egy időpontot a meghallgatásra.
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.