Sziasztok!
Személy szerint én is
támogatom az ötletet, jó lenne egy Mazda a szerverre. Az MX-5 pedig pont egy olyan autó, ami tudtommal gyakori Amerikában, ha a régebbi Japán típusokat nézzük.
jelenleg sincs kereslet a japán autókra, felesleges még egy amit felvásárolnak aztán csak tartogatják és csak havonta látni egyet
Ez javarészt annak is köszönhető, hogy a Japán autók modelljüknél fogva nem annyira jól használhatóak (gondolok itt rossz collisionre, pattogó felfüggesztésre, stb.), így inkább a többség inkább a BMW F10, Jeep SRT8 és társait használja. Igen, tudom, nem kéne száguldozni a városban és akkor nem lenne ilyen probléma, stb., de szerintem akkor is bosszantó így vezetni őket, ezért inkább csak bemutató autónak maradnak meg és állnak a garázsban.
Mellesleg a Subaru Impreza és Mitsubishi EVO X elég gyakori autó szerintem, mégis Japánok.
A topicot látva megjött a kedvem ahhoz, hogy készítsek egy MX-5-ös modot (illetve az én ötletemnél is javasolták már, de most nem ez a lényeg), ami már folyamatban van pár napja. A fő dolgok amiket tudni lehet róla: Forza Horizon 4-ből van az alap modell, így egészen kidolgozott, de méretben nem horribilis (a tervek szerint 6-7mb lesz). Vannak rá variánsok is -köztük egy Rocket Bunny kit is-, illetve "gyárilag" kabrió, de a keménytetőt is külön rá lehet tenni. De mint az elején is hangsúlyoztam, még közel sincs kész, de van pár tervem még vele.
Azért írtam ezt ide, mert ha lenne rá igény a szerveren, akkor szívesen elküldeném a modot a hozzá értő személynek (amikor kész lesz).
Köszi a figyelmet!