miata

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
Hol' up bratyeszmatyesz
Nem drift szerver de te mar egybol a kereskedessel ervelsz
Hogy is van ez? ?
igazad van, akkor kell egy olyan autó a szerverre amit senki sem fog megvenni mert a kereskedés cink.
nem kell kiforgatni a szavaimat, nem muszáj elfogadni azt, hogy 240sxen és galanton kívül más japán autót nem igazán látni
úgy sem fog bekerülni szóval kár ezt ecsetelni.

Lulu

Pötyögtető
2019. 01. 10.
408
304
22
Tolna Country
LV karakter
Kayson Yong
V2 karakter
Clare Carmine
Más japán kocsit nem látni?
Ez azért picit vicces mert ma is láttam 240sx-en kivül és galanton kivül.Nem csak ezek a kocsik léteznek okés vannak olyan kocsik a szerveren amik drágák pl Honda,Skyline..stb.De én ugy gondolom hogy ez egy olcsobb kocsi lenne nem ilyen millios tétel meg lehet mondani hogy amerikát rpzünk akkor miért nem amerikai kocsit szeretnénk.Azért mert az Amerikai autós életben nem csak amerikai kocsi létezik ha nem ugy mond nagyon sok import verda is közlekedik.Azért mert ott úgy mond olcsobbak a 240sx modelje egy amerikai változat ahogy a galant is.Persze Nissan bol van egy csomo Subarubol van 2db mitshubol is szintén Toyotábol csak egy van a Supra Mazdábol egyetlen egy sincsen.Az is érdekes hogy egyből a kereskedésel hozod fell a dolgot minden autóval lehet kereskedni egy Dodge-al egy BMW-vel nem kell hozzá japán legyen és bár melyikből lehet drift kocsit csinálni.Nekem ez a véleményem az egészről nem tudom hogy Normális érvekel miért nem tudsz érvelni.Én meg értem hogy neked nem tetszik a kocsi nem mindenkinek fog és ez igy van rendjén.

benec

Pötyögtető
2019. 01. 10.
427
2 823
21
V4 karakter
Hazrat Barat
LV karakter
Quantavius Bass
V2 karakter
Berc Bence
hogy lehet erre nemet mondani de most komolyan
iXkAv67.png

encsibrancs

Újonc
2019. 06. 17.
42
803
22
V4 karakter
Tomy J Sayer
LV karakter
Tom Jonas
V2 karakter
Tom Jonas
Sziasztok!
Személy szerint én is támogatom az ötletet, jó lenne egy Mazda a szerverre. Az MX-5 pedig pont egy olyan autó, ami tudtommal gyakori Amerikában, ha a régebbi Japán típusokat nézzük.

jelenleg sincs kereslet a japán autókra, felesleges még egy amit felvásárolnak aztán csak tartogatják és csak havonta látni egyet
Ez javarészt annak is köszönhető, hogy a Japán autók modelljüknél fogva nem annyira jól használhatóak (gondolok itt rossz collisionre, pattogó felfüggesztésre, stb.), így inkább a többség inkább a BMW F10, Jeep SRT8 és társait használja. Igen, tudom, nem kéne száguldozni a városban és akkor nem lenne ilyen probléma, stb., de szerintem akkor is bosszantó így vezetni őket, ezért inkább csak bemutató autónak maradnak meg és állnak a garázsban.
Mellesleg a Subaru Impreza és Mitsubishi EVO X elég gyakori autó szerintem, mégis Japánok.

A topicot látva megjött a kedvem ahhoz, hogy készítsek egy MX-5-ös modot (illetve az én ötletemnél is javasolták már, de most nem ez a lényeg), ami már folyamatban van pár napja. A fő dolgok amiket tudni lehet róla: Forza Horizon 4-ből van az alap modell, így egészen kidolgozott, de méretben nem horribilis (a tervek szerint 6-7mb lesz). Vannak rá variánsok is -köztük egy Rocket Bunny kit is-, illetve "gyárilag" kabrió, de a keménytetőt is külön rá lehet tenni. De mint az elején is hangsúlyoztam, még közel sincs kész, de van pár tervem még vele.
Azért írtam ezt ide, mert ha lenne rá igény a szerveren, akkor szívesen elküldeném a modot a hozzá értő személynek (amikor kész lesz).

Köszi a figyelmet!
fVnScmU.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.