Mérföld/óra - Nevada megyében alkalmazott rendszámformátum

step.

no caption needed.
2022. 01. 05.
395
1 159
V4 karakter
peterson.bailey
LV karakter
isaac.holmes
kis dolog de mégis jó

Toreno

Újonc
2021. 06. 14.
21
13
Magyarország,Tolna Megye
V4 karakter
Russell Doyle
LV karakter
Russell Doyle
V2 karakter
Russell Doyle
Talán ha úgy lenne megcsinálva hogy a speedometer belsejébe lenne írva az MPH külső részében pedig KMH. Így mindenki eldöntheti hogy neki melyik az ideális.Valamint a rendszám is adna hozzá egy olyan amerikai nevadai stílust. Ebben az esetben Támogatom

Blitzcrank

Barangoló
Támogató
2020. 12. 11.
130
514
Banton 400's street
V4 karakter
Ali Ahmed Watkinson
Valóban reálisabb lenne, viszont nekem az agyam inkább a km/h -ra áll rá. Ezzel az erővel az inventory-ba a kg-t is át lehetne írni fontra, és a magasságot lábra.

• Hűha
Reactions: Körte

dextervoq

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
105
92
V4 karakter
🚫
LV karakter
Duron Moss
V2 karakter
Grigory Ivan
Valóban reálisabb lenne, viszont nekem az agyam inkább a km/h -ra áll rá. Ezzel az erővel az inventory-ba a kg-t is át lehetne írni fontra, és a magasságot lábra.
A rendszám szerintem jó ötlet, a km/h -ra van ráállva mindenki agya így szerintem is az felesleges lenne.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség