Mentett öltözék továbbra sem elérhető újra-bejelentkezést követően.

Meta

Lelkes fórumhasználó
SzerverAdmin
v2
2022. 05. 31.
351
725
Bindzsisztán
V4 karakter
Charles Gatsby
LV karakter
Charles Gatsby
V2 karakter
Charles Gatsby
v2-fejleszt_-logo.png

Játékos (IG) neved:
< Charles Gatsby >

Gondod rövid leírása:
< Legutóbbi changelogban szereplő kiegészítő bug továbbra is fenn áll. >

Kép:
< Nem kell. >

Részletes leírása, reprodukálás lépései:
< /cuccaim által elérhető kiegészítő panelen a lenti Öltözékek rész továbbra is bugos. Ha elmentesz egy öltözéket az minden egyes bejelentkezésnél eltűnik így nem lehet öltözéket menteni ami azért nagyban segíteni a kiegészítők cseréjét. >

Időpont:
< 2023.07.22. >

Smexy

Very Important Person
2019. 01. 10.
1 978
2 636
A topicot látván kipróbáltam én is, kilépésnél nálam elmentette rendesen, én arra tudok gondolni hogy a kifagyás előtt végeztél valami módosítást az öltözékeknél és emiatt nem menthette nálad.

Meta

Lelkes fórumhasználó
SzerverAdmin
v2
2022. 05. 31.
351
725
Bindzsisztán
V4 karakter
Charles Gatsby
LV karakter
Charles Gatsby
V2 karakter
Charles Gatsby
A topicot látván kipróbáltam én is, kilépésnél nálam elmentette rendesen, én arra tudok gondolni hogy a kifagyás előtt végeztél valami módosítást az öltözékeknél és emiatt nem menthette nálad.
Nem a felhelyezett kiegészítőről van szó ha esetleg félre értés lenne.
Hanem az öltözék, kiegészítők csoportos mentése a panel alján. Amióta a szerveren vagyok egyszer sem volt ott a korábban mentett öltözékem.

Smexy

Very Important Person
2019. 01. 10.
1 978
2 636
Tudom, én is ott mentettem el az öltözéket, utána MTA-ból kiléptem, visszaléptem a szerverre. Ahogy visszaléptem megnéztem a /cuccaim-ban az elmentett öltözékeknél ott volt nálam. (el is neveztem az öltözéket kilépés előtt, bár nem hiszem hogy ez befolyásolna bármit is)

Meta

Lelkes fórumhasználó
SzerverAdmin
v2
2022. 05. 31.
351
725
Bindzsisztán
V4 karakter
Charles Gatsby
LV karakter
Charles Gatsby
V2 karakter
Charles Gatsby
Nos, most nekem is jó volt. :') Viszont mentés közben magától eltűnt 2 másik mentett öltözék amit nem tudtam klippelni sajnos.
Akkor zárható is a téma míg esetleg más is tapasztalná.

Suba

Pötyögtető
Veterán Globális Moderátor
v2
2019. 01. 20.
441
703
V4 karakter
Matko Zhelev
LV karakter
Grga Destanov
V2 karakter
Dieter Breytenbach
Nálam is elő jön ez a hiba időközönként, én egy régebbi presets.xml-elt rakok be az új file helyére.