ELŐÁLLÍTÁSI JELENTÉS Teljes név: Mauro Garcia Rendfokozat: Főtörzszászlós Előállítást végző egység MDC azonosítója: CH-3 Előállítást végző egység további tagjai rendfokozattal: - Előállított személy teljes neve: Wray Azar Előállított személy gépjárműve (ha van): Maverick helikopter FRSZ: HUMESZ Előállítás pontos ideje: 2025.03.21 Előállított személy által elkövetett bűncselekmény megnevezése: LTS Elkobzott illegális tárgy(ak) megnevezése(i): - Kiszabott bírság összege: 60.000$ Letöltendő börtönbüntetés hossza: 60 nap Az intézkedés rövid, tömör leírása: Aranybank műveleti területe fölött repült el a úr a helikopterével, amikor ellenőrzés alá vontam. Ruházatátvizsgálás és helikopter átvizsgálás során nem került elő semmi, azonban nem volt érvényes légtere. Az úrat tájékoztattam a két lehetőségről, viszont azt a választ kaptam, hogy nincs pénze rá, igy előállitottam légtérsértés vádjával. A kihallgatóba pár kérdés felétele után elmondtam a büntetését és a cellákhoz kisértem, ahol megkezdte büntetését.
ELŐÁLLÍTÁSI JELENTÉS Teljes név: Mauro Garcia Rendfokozat: Főtörzszászlós Előállítást végző egység MDC azonosítója: CH-6, CH-3 Előállítást végző egység további tagjai rendfokozattal: Gregor Vasily Zászlós, Michael Palmero Szakaszvezető, Emrik Delgado szakaszvezető Előállított személy teljes neve: Ben Walsh Előállított személy gépjárműve (ha van): Maverick Előállítás pontos ideje: 2025.04.10 Előállított személy által elkövetett bűncselekmény megnevezése: IFBKF Elkobzott illegális tárgy(ak) megnevezése(i): Colt-45 tipusú lőfegyver Kiszabott bírság összege: 78.000$ Letöltendő börtönbüntetés hossza: 60 nap Az intézkedés rövid, tömör leírása: Intézkedés alá vontuk az fentebb emlitett helikoptert. Az iratok elkérése után leelenőriztük a pilótát. A helikopter rakterében nem találtunk semmit. Az úr azt állitota, hogy nem rég vette a helikoptert, azért nem volt rá engedélye. Az úr priusza alapján egy ruházatátvizsgálást is megejtettem rajta, ahol rögtön kiderült, hogy egy fegyver található nála, engedély nélkül. Ekkor az úr azt mondta, hogy a helikopterbe találta a fegyvert, de a priusza által nem esett messze tőle az eféle fegyverek illegálisan való hordása. Bilincsbe raktuk és beszállitotuk a támaszpontra. Ott kihallgatuk és a végén a cellákhoz kisértük, ahol elkezdte a büntetését
ELŐÁLLÍTÁSI JELENTÉS Teljes név: Mauro Garcia Rendfokozat: Főtörzszászlós Előállítást végző egység MDC azonosítója: CH-6 Előállítást végző egység további tagjai rendfokozattal: - Előállított személy teljes neve: Frank Connor Előállított személy gépjárműve (ha van): Maverick Előállítás pontos ideje: 2025.04.16 Előállított személy által elkövetett bűncselekmény megnevezése: KAFB, TRZB Elkobzott illegális tárgy(ak) megnevezése(i): 1db láda(drog hozzávaló) Kiszabott bírság összege: 300.000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 60 nap Az intézkedés rövid, tömör leírása: A helikoptert ellenőrzés alá vonta, miután a tiltott repülési zónát semmibevéve keresztül repült a Támaszpont légterén. Miután leszállt az pilóta, bemutatkoztam és elkértem az iratát. Az iratai rendben voltak, és amikor a helikopter rakterét ellenőriztem előkerült egy katonai láda, amitt azonnal lefoglaltam illetve karperecel jutalmaztam a pilótát. A támaszpontra való beszállitás után elkezdtem a kihallgatását. Az úr tisztában volt a jogaival, nem kivánt élni vele. Pár kérdés feltétele után elmondtam a vádakat és a büntetést érte, majd a cellákhoz vettük az irányt, ahol rabositásra került az úriember./FONT]