Marty Nelson --> Burns

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

notbendzso

Újonc
2023. 09. 16.
56
231
V4 karakter
-
LV karakter
marty nelson
V2 karakter
-
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Marty Nelson >

Panaszra tett Admin neve:
<
Burns >

Panasz oka:
<
Játékosfélrevezetése >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Report 260086 >

Megjegyzés:
<
A reportban megtalálható, amiről szól is a panaszkönyv. A szerveren figyelmeztetés csak is bizonylatos fegyverre adható, azaz PP-sre. Én erre alapozva egy másik játékost átvertem. Snowey örökös kitiltásban részesített engem, PP-s fegyverrel való átverés végett. >

Burns

Barangoló
SzerverAdmin
LV
2021. 07. 02.
123
251
V4 karakter
Ben Burns
LV karakter
Chuckie Burns
Szia!
Játékosfélrevezetése
Nem nevezném félrevezetésnek azt, ami a reportban történt, mivel maga a kérdésedre válaszoltam. Mivel nem írtad le bőven a kontextust és hogy mire készülsz, így csak az alapján tudtam szolgálni információval, amit leírtál.
A szerveren figyelmeztetés csak is bizonylatos fegyverre adható, azaz PP-sre. Én erre alapozva egy másik játékost átvertem.
Mint ahogy fentebb is leírtam, mivel kevés információval rendelkeztem, hogy mire készülsz, így nem tudtam azt, hogy skines fegyverre gondolsz (ez látszik a reportban is), valamint úgy gondolom, hogy ha bővebben fogalmaztál volna, ez az egész elkerülhető lett volna.

Az ügy során a kérdésre válaszoltam, sajnálom, hogy ez lett a végkimenetele. Várom az admin bírálatát!

notbendzso

Újonc
2023. 09. 16.
56
231
V4 karakter
-
LV karakter
marty nelson
V2 karakter
-
A szerveren figyelmeztetés csak is PrémiumPontból vásárolható fegyverre adható.

Ha nincs róla bizonylat, akkor elvehető a fegyver.

Ezért kérdeztem rá külön, hogy a figyelmeztetésnél hogyan kell eljárni, mi a helyes cselekedet.

Önmagában én sem skines fegyverre gondoltam, sőt nem is azt adtam el. Ettől függetlenül PP-s itemnek számít.

Tekintettel arra, mintahogy már fentebb is leírtam, figyelmeztetés mindenesetben PP-ből vásárolt fegyvernek kell lennie, így nem tudom milyen kontextusra várnál.

Burns

Barangoló
SzerverAdmin
LV
2021. 07. 02.
123
251
V4 karakter
Ben Burns
LV karakter
Chuckie Burns
Tekintettel arra, mintahogy már fentebb is leírtam, figyelmeztetés mindenesetben PP-ből vásárolt fegyvernek kell lennie, így nem tudom milyen kontextusra várnál.
Mint ahogy a reportban is látszik, se skines, se bizonylatos fegyverről nincsen szó, ezért küldtem el azt a választ amit küldtem. Ha kontextusba leírtad volna, hogy te PP-ből vett vagy bizonylatos fegyverrel szeretnél átverni, akkor nyilván mást választ írok neked.

• Tetszik
Reactions: Mézes és Pepz

notbendzso

Újonc
2023. 09. 16.
56
231
V4 karakter
-
LV karakter
marty nelson
V2 karakter
-
Fentebb is leírtam már.

Figyelmeztetést csak is bizonylatos, azaz PrémiumPontból vásárolt fegyverre lehet adni.

Ha nem PrémiumPontból vásárolod, akkor nincs hozzá bizonylat, és el is vehető ilyenkor a fegyver. Nem jár ilyenkor figyelmeztetés

Burns

Barangoló
SzerverAdmin
LV
2021. 07. 02.
123
251
V4 karakter
Ben Burns
LV karakter
Chuckie Burns
Mint ahogy fentebb többször is leírtam a kérdésedre válaszoltam, az alapján ami információt adtál nekem. Ha azt akarod megtudni, hogy bizonylatos fegyvernél mivel hogyan kell átverni, akkor ezt ha feltünteted a címben vagy beleírod a reportban, akkor félreértés nélkül megválaszolja bárki (köztük én).
Reportban fontos a pontos fogalmazás, valamint az, hogy leírjuk pontosan mit szeretnénk, mert csak így kerülhetőek el ezek a problémák és szituációk.

Figyelmeztetést csak is bizonylatos, azaz PrémiumPontból vásárolt fegyverre lehet adni.
Ezzel tisztában vagyok, de mivel alapvetően szóba se jött, hogy te pp-s (bizonylatos) fegyverrel akarsz átverni így nem is azon volt a hangsúly, ahogy látszódik a reportban. Ezért érdemes a fentebb leírt tanács alapján nyitni reportot.
Több hozzáfűzni valóm nincsen, mindenre válaszoltam, félrevezetés szerintem nem történt.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

notbendzso

Újonc
2023. 09. 16.
56
231
V4 karakter
-
LV karakter
marty nelson
V2 karakter
-
Az a probléma, hogy itt a kettő egybefüggő dolog.

Egy kalap alá kell venni a kettőt, hiszen:

PrémiumPontból vásárolt fegyver --> PP-s item
PP-s item --> Nem egyből elvehető fegyver, figyelmeztetést kell adni rá.
Nem PP-s item --> Egyből elvehető fegyver, nem jár rá figyelmeztetés.

Ebből következtetve, mindenféleképpen összefügg a figyelmeztetés a PP-s itemmel. Nem lehet külön kalap alá venni.

Nem hiába kérdeztem rá, hogy a "figyelmeztetésnél" mi a helyzet. Mintahogy már fentebb is leírtam, elmagyaráztam, összefügg a kettő.

ui: Hamár azt írtad, hogy a kérdésre válaszoltál, és én nem fogalmaztam egyértelműen. Akkor miért nem írtad le, hogy nem PP-s fegyverrel átlehet, PP-sel viszont nem?

Bár ettől függetlenül fentebb már reprezentáltam, hogy úgy, ahogy reportban fogalmaztam is egyértelmű az, amiért nyitva is lett.

Utoljára szerkesztve:

Burns

Barangoló
SzerverAdmin
LV
2021. 07. 02.
123
251
V4 karakter
Ben Burns
LV karakter
Chuckie Burns
Mint ahogy többször is leírtam fentebb nem fogalmaztál megfelelően és nem adtál kontextust, csak hogy példát mondjak: átlehet "verni" idézőjelbe raktad a verni szót, ami bármit is jelenthet az idézőjel miatt.

A másik, reportban látszik, hogy nem annyira figyeltél oda a report írása közben, mivel nem írtad le ilyen részletesen a terved, valamint hogy mire gondolsz mint ebben a pk.-ban például: "jaj rossz helyre nyitottam", de több félre fogalmazás is észrevehető. Ha ugyan így kerek egész mondatokban leírtad volna, hogy miben kell segítség, akkor nem történt volna meg ez a félreértés.
Ebből következtetve, mindenféleképpen összefügg a figyelmeztetés a PP-s itemmel. Nem lehet külön kalap alá venni.
A reportban használt fogalmazásoddal alapján nem egyszerű külön kalap alá tenni, de ennek fentebb leírtam a mivoltját. Reportban fontos a pontos fogalmazás, mert nem biztos, hogy az admin és a játékos ugyan azokat a dolgokat feltételezi.

Szintén a reportban amikor elküldtem a SIMA fegyverekre igaz szabályt, nem írtad le egyszer sem, hogy pp-s avagy bizonylatos a fegyver, pedig több esélyed is lehetett volna.

Remélem érthető a mondanivalóm és megérted a helyzetem. További szép napot mindenkinek, várom a bíráló admin válaszát!

• Tetszik

notbendzso

Újonc
2023. 09. 16.
56
231
V4 karakter
-
LV karakter
marty nelson
V2 karakter
-
Ez már inkább szőrszálhasogatás.

Próbálsz mindenbe belekötni, a legkisebb dolgokba is.

Emberből vagyok én is, alapvetően a "kérdések" kategóriába akartam nyitni. Bár minek is magyarázkodok én...

Viszont azt nehezen fogod kimagyarázni, hogy itt te voltál hanyag, és vezettél meg engem.

Miután elkülted a sima fegyverekre lévő szabálypontot, rákérdeztem, hogy a figyelmeztetéseknél is ugyanez a helyzet?

A válaszod egyértelmű volt: "Az is IC ügy"

Ahogy már fentebb reprezentáltam, bemutattam és "megbeszéltük" hogy hogyan is működik a figyelmeztetéses rendszer, ez alapján te válaszoltál rosszul.

Leírom újra, és utoljára: A figyelmeztetés és a PP-s fegyver egybefügg, hiszen ha nem PP-s, nem jár rá figyelmeztetés.

Várom a bírálóadminisztrátor válaszát, ha van kérdés szivesen válaszolok.

Szép napot.

Baker

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
LV
2019. 01. 24.
735
1 742
LV karakter
kareem perkins
Hanyag módon volt a kérdés feltéve, de az admin feladata, hogy meggyőződjön a válaszának a pontosságáról.

Az admin egyértelműen hibázott és hamis információt közölt. Legközelebb, ha nem egyértelmű a kérdés kicsit járj utána.

A panasz jogos, Burns figyelmeztetésben részesül. A ban lekerül, de a pénzt vissza kell adnod a fegyverért cserébe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.