Elfogadva Martin Deeks - Vorty

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Adam Bryant

Újonc
2020. 03. 30.
1
15
Budapest
LV karakter
Martin Deeks
zoldlogo.png

Neved:
< Martin Deeks >

A ban időpontja:
< 2018-07-16 19:12:26 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Vorty >

A ban oka:
< Tenyérbemászó stílus >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Az egész eset azzal kezdődött még, hogy az általunk vezetett SASD-be felvételre kerültek azok az emberek, akiket a Yegor kirúgott a PD-ből. Kezdett beindulni végre a frakció, ám folyamatosan szólt nekünk hogy inaktívak vagyunk. Sokszor ránk szólt, hogy kevesen vagyunk, amikor gyakorlatilag többen vagyunk mint az általa vezett PD-ben. Ahogy telt múlt az idő, akkor fülünkbe jutott, hogy kibannnolja azt az SD tagot aki a városba mer menni, viszont a PD szabadon járőrözhet vidéken is. Amikor megszerettük volna róla kérdezni felidegesítette magát, és a Vorty-t kereste meg hogy töröljön minket. Jelen volt a kapi is, amikor behúztak minket. Ha emlékezetem nem csal, akkor a Yegor elkezdett minket ócsárolni és felidegesítettem magam. Többször is negatív megjegyzést tettem a Vorty RP szintjére, aminek hatására kitiltott a szerverről. Elsősorban azért szeretnék UnBan-t kérni, mert ha megnézed akkor nem volt probléma velem sose. Sokszor kimondtam amit gondoltam (adminként is), talán ez volt az egyetlen probléma. Sosem követtem el NONRP-t. Sajnos nem értem, hogy miért tette a Yegor velünk azt amit. Mi igyekeztünk vele mindig is jó viszonyt ápolni. Még a James Trentont is hajlandó volt Unbanolni egyszer, hogy bekerülhessen hozzánk. Előadta nekünk hogy mekkora királyok vagyunk, a hátunk mögött meg visszahallottuk hogy mekkora nagy az arcunk, rólam konkrétan azt beszélte hogy mentális problémáim vannak. Sajnos ez az ellentét végül olyan mélyre süllyedt, hogy megtörtént ami megtörtént azon az estén, amikor bannolva lettem. >

Utoljára szerkesztve:

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
A recovery miatt lekerült a kitiltás.
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.