marcy jelentkezése Globális Moderátornak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
419
1 367
LV karakter
Bob Varelo
Beszélni még nem beszéltünk, de korrekt srácnak tűnsz az IG előzmények alapján.
Szerintem Te is bőven elférnél itt.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: marcy. és aRoDzser

caяl

i do my lil' dancy-dance
2019. 01. 10.
591
1 940
V4 karakter
Oier_Uribe
Itt is kicsit mérföldkő/bakancslista gyanús a történet. Mindent jogkört megemlítettél a referenciádinál, amit betölthet egy átlag player. Mi a garancia arra, hogy mondjuk, ha bekerülsz a csapatba, akkor fél év múlva nem dobbantassz?
Előre is köszi a válaszodat!

marcy.

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 240
18 041
V4 karakter
Aristide Nease.
TeamSpeak moderátornak azért is mentem el, mivel ha már ennyit használom a TeamSpeaket, akkor már kicsit hasznosabban is tudom tölteni az időmet, gondolok arra itt, hogy ügyfélszolgálat szobában tartózkodom, és hogyha egy játékos az én segítségemet igényli, akkor ő neki segítek. Ugyan így lennék a fórummal, ezt is sokat használom és miközben saját szórakoztatásom céljából böngészem a fórumot, közben tudok segíteni másokon ha azt igénylik, illetve azt moderálni ha szükséges.

Még sok ideig tervezek SeeMTA-zni, mellyel az jár, hogy a TeamSpeaket, illetve a Fórumot is ugyan úgy sokat fogom használni, ezáltal mindkét platfornon lévő moderátort sokáig tervezem csinálni.

• Tetszik
Reactions: lounz. és leviiiii

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
S.G.H. ✅
Admin ✅
Moderátor ✅
Globális Moderátor ❌

Ha hosszabb ideig vitted volna őket akkor nem zavarna ez a lista, de így..

marcy.

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 240
18 041
V4 karakter
Aristide Nease.
Ha hosszabb ideig vitted volna őket akkor nem zavarna ez a lista, de így
Ha rajtam múlna, mai napig admin lennék.

Egy félreértés miatt lett elvéve az adminom, amit nem később rá tudtam is tisztázni, bizonyitékkal alátámasztva, hogy az a dolog nem úgy történt amiért a bant kaptam.
Ha jogos lett volna, akkor nem játszanék a szerveren Október óta töretlenül újra. (másfél hónapot voltam bannolva, ennyi időmbe telt elérnem Boriszt)

Többes számot se értem, mivel egyedül az adminom az, ami esetleg megemlíthető.

Az SGH-m illetve az Adminom is tisztázva van.

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 133
6 149
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Üdvözlettel:

SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.