- 2019. 07. 10.
- 324
- 2 533
- V4 karakter
- Gabrijel Tot
- LV karakter
- Bobby Kramber

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1.
Életkorod: 162.
Mesélj magadról pár mondatban. 16 éves vagyok,Szlovákiában élek már születésem óta,Zoli-nak hívnak,Szakközépiskolá-ba járok,hentesnek tanulok,9éve focizom,nagy részben focizni és számítógépezni szoktam,már két év cs:go-zok nova három a rangom,már körül belül 1éve játszok rp szerveren és 3 éve MTA-zok,SeeMTA-n még nem voltam egy frakcióban sem ez lenne az első.3.
Miért pont téged válasszunk?Ez nagyon nehéz kérdés ,nagyon jól tudok csapatban játszani,tisztelet tudó vagyok,tiszteletet tudok mutatni egy egykorú ember társammal semben is,két évig DM szerveren játszottam ezzel csak azt akarom mondani hogy jól tudok célozni,tudok tanulni a hibájaimból,taktikus vagyok,tudom ez eléggé sablon duma de én amit írok az így van,a szerveren legfőbben rp-zni járok fel és nem azért hogy milliárdos legyek ha nem meg tanuljak minél jobban rp-zni a kereskedés NAGYON messze áll tőlem,jó információ képességem van.
4.
Mióta játszol a szerveren? 2019 elején regisztráltam a szerverre de 1 hete kezdtem újra játszani a szerveren4.1
Játszott perceid száma: https/imgur.com/a/6OuutG7
4.2
Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4-6 óra
5.
Miért szeretnél az TEK-hez csatlakozni?: IRL is nagyon tetszik a TEK munkája bevetései,akciói és ki próbálnám a szerveren a a TEK-et6.
Rendelkezel-e rendvédelmi múlttal? Ha igen, mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? Még nem voltam egy Rendvédelmi frakcióban sem és másban sem.
7.
Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Én a bevetéseken a végre hajtást jobban szeretem az,az hogy pl:túsz ejtés van Jeffersonban,és én futnék be a túszt kihozni/kimenteni a mesterlövész-ség áll messze tőlem de azt nem annyira szeretem
8.
Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9.
Csatolj egy képet az adminjaileidről: https/imgur.com/a/kDai8C6 a nonrp-s ütögetés az úgy volt hogy egy srác meg ütött minket mi meg animba vertük a srácot admin hívott de nem volt kép és videó anyagunk sem hogy
https/imgur.com/a/kDai8C6 nonrp-s ütögetés az úgy volt hogy egy srác meg ütött minket mi meg animba vertük a srácot admin hívott de nem volt kép és videó anyagunk sem hogy
10.
Csatolj egy képet a banjaidról: https/imgur.com/a/kDai8C6 ezen a képen rajta van
11.
Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A nevében benne van a terror cselekmények meg fékezése meg állítása.
Személyes információk
Általános adatok 1.
Teljes neve: Malik R Wattson2.
Születés helye: Los Santos Kórház3.
Születés ideje: 1995.1.3.4.
Nem: Férfi5.
Családi állapota: Együttálló6.
Személyigazolvány száma: 712667897.
Foglalkozása: Munkanélküli8.
Pszichikai és alkalmassági vizsgálatának eredménye megfelelő? Igen
Elérhetőségek:9.
Bejelentett lakcíme: Los Santos, Palm st. 1/A10.
Tartózkodási helye: Los Santos11.
Telefonszáma: 38761120170364
Korábbi munkahelye(i)
Munkaviszonya(i)Szervezet/Cég neve: Los Santos Posta.Betöltött pozíció: SzállítmányozóMunkaviszony ideje: 1 évMunkaviszony megszűnésének oka: Felmondás
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.- Los Santosi általános iskola- Los Santosi rendészeti főiskola.- ...- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ ]
Igen.[ ]
Nem.X
2.
Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ]
Igen.[ ]
Nem.X2.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:
3.
Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)[ ]
Igen.[ ]
Nem.X
4.
Volt már az állomány tagja? [ ]
Igen.[ ]
Nem.X4.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:
5.
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ]
Igen.[ ]
Nem.X5.1.
6.
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ]
Igen.[ ]
Nem.X6.1.
7.
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ]
Igen.[ ]
Nem.X
8.
Beszélt idegennyelv(ek)? Válasz
9.
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ]
Igen.[ ]
Nem.X9.1.
Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz.Kelt.: Los SAntos , 2019.11.23.
Malik R Wattson