Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Lukas Falkner
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A-125
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Declan Rivers Főtörzszászlós
Lukas Falkner
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A-125
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Declan Rivers Főtörzszászlós
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
James Tanner
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Dodge Charger '69 R/T - NLH-79
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.29.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
85.1 § Fegyveralkatrész - Birtoklása (IFAB)
Az intézkedés részletes leírása:
A-125 egységben folytattunk járőrszolgálatot Palmer Őrmesterrel, amikor intézkedés alá vontunk egy járművet az állapota miatt. A gépjárműnek 2 első kereke lyukas volt, valamint a karosszéria is sérült volt. Mellesleg a gépjármű forgalmi engedély nélkül haladt a közúton. Miután megkaptam az iratait, elkértem a nevét. James Tanner, akkor derült ki. Fokozott ellenőrzés miatt átnéztem a ruházatát Tanner-nek. Volt nála 2 darab fegyveralkatrész, név szerint egy cső, ami Colt-45, és glock-19 típusú maroklőfegyverhez jó, valamint egy tár, ami AK-47 típusú lőfegyverhez megfelelő. Átnéztem a gépjárművét is, viszont abba semmi illegális nem volt. Beszállítottuk a Los Santos-i kapitányságra. Palmer Őrmesternek sűrgősen mennie kellet, így a célszemélyt én vittem az egyes kihallgatóba. Rádión vételeztem, hogy van e valakinek szüksége előállításra. Rivers Főtörzszászlós válaszolt. Rivers-el megkezdtem a kihallgatás folyamatát. Tanner szerint locsolkodás miatt kapta ajándéknak. Bővebb információt nem nyertem ki belőle. Elkísértem a cellájához, majd rabosítottam.
| IFAB - 36,600$ - 30 nap |
Óvadékra kapott lehetőséget
James Tanner
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Dodge Charger '69 R/T - NLH-79
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.29.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
85.1 § Fegyveralkatrész - Birtoklása (IFAB)
Az intézkedés részletes leírása:
A-125 egységben folytattunk járőrszolgálatot Palmer Őrmesterrel, amikor intézkedés alá vontunk egy járművet az állapota miatt. A gépjárműnek 2 első kereke lyukas volt, valamint a karosszéria is sérült volt. Mellesleg a gépjármű forgalmi engedély nélkül haladt a közúton. Miután megkaptam az iratait, elkértem a nevét. James Tanner, akkor derült ki. Fokozott ellenőrzés miatt átnéztem a ruházatát Tanner-nek. Volt nála 2 darab fegyveralkatrész, név szerint egy cső, ami Colt-45, és glock-19 típusú maroklőfegyverhez jó, valamint egy tár, ami AK-47 típusú lőfegyverhez megfelelő. Átnéztem a gépjárművét is, viszont abba semmi illegális nem volt. Beszállítottuk a Los Santos-i kapitányságra. Palmer Őrmesternek sűrgősen mennie kellet, így a célszemélyt én vittem az egyes kihallgatóba. Rádión vételeztem, hogy van e valakinek szüksége előállításra. Rivers Főtörzszászlós válaszolt. Rivers-el megkezdtem a kihallgatás folyamatát. Tanner szerint locsolkodás miatt kapta ajándéknak. Bővebb információt nem nyertem ki belőle. Elkísértem a cellájához, majd rabosítottam.
| IFAB - 36,600$ - 30 nap |
Óvadékra kapott lehetőséget
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$36,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
30 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
$36,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
30 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Tár (AK-47) (1 darab)
Cső (Colt-45, Glock-17) (1 darab)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$10,000
Tár (AK-47) (1 darab)
Cső (Colt-45, Glock-17) (1 darab)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$10,000
Aláírás:
Lukas Falkner
Lukas Falkner