Elfogadva Luis Berry - Arzen

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2020. 02. 17.
9
1
LV karakter
Luis Berry
zoldlogo.png

Neved:
< Luis Berry >

A ban időpontja:
< 2020.01.10 >

A ban időtartama:
< 2030.01.10 >

Neve, aki bannolt:
< Oliver-Arsen >

A ban oka:
< Farmal-valo átverés! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< kezdő voltam és pénzt akartam sürgösen és sajna erre kényszerittem magam de nagyon megbantam mert nagyon jo kis szerveről bannoltattam magam ez nekem nem erte meg minden nap jatszhattam volna es elvezhetemm volna erre 1x atvertem a gyereket de meg bantam kerlek titetek adjatok ub-t soha többé nem fordul elő csalás meg lopás! >
whyme válasza:
Karakter név hiánya.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Vicces
Reactions: Liam.

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Arsen admin nem volt. Arzen viszont igen. Téma címe módosítva, illetve a kérelmed akkor Olivér fogja bírálni.

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, abban az esetben hajlok afelé, hogy átbeszéljük az ügyed.
Erre két napot adok.

2020. 02. 17.
9
1
LV karakter
Luis Berry
Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
nem tudok belépni a ucp-re hogy megnézem kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, !!! :(

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 767
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
UCP-n nem is nagyon fogod megtalálni, itt fórumon kell keresni.

2020. 02. 17.
9
1
LV karakter
Luis Berry
Kitiltások (1)
IDAdminIndokIdőpontLejárÁllapot
20912OliverFarmmal való átverés [PK] @arzen2020-01-22 14:41:352030-01-01 01:00:00Aktív
Tessék Bennet

2020. 02. 17.
9
1
LV karakter
Luis Berry
Neved:
< Rebeca C Sousa >

Panaszra tett játékos neve:
< Luis Berry >

Panasz oka:
< Farm "munkával" való átverés. >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://imgur.com/a/LWekhII + LOG bármiről kérésre. >

Megjegyzés:
< Mai nap folyamán kihirdettem, hogy Farmra munkást keresek. Jött is a hívás...beszélgettünk. Még a telefonban megkérdeztem, hogy meg-e tudja csinálni ráér-e biztosan stb, aztán IC meg is beszéltünk mindent, napi 2x locsolás, vetés és újra-újra , akkor is ha kiszedem az elkészült növényt. Szóval mindent megbeszéltünk le IC-ztük még OOC is megbeszéltük, hogy biztosan ráér, biztosan ért-e hozzá , de ő mindig azt felelte hogy igen érti meg ő ráér. Adtam neki jogokat. Ezzel eddig semmi probléma nem lett volna, csak 10 perc sem telt el hívott a srác telefonon, hogy neki kell kanna. Hát mondom semmi probléma viszek, át is adtam neki a kannát és folytatta a munkát eddig minden okés volt. Aztán eltelt ismét egy olyan 10 perc, gondoltam ránézek a srácra mit csinál. Ott állt a farm előtt és hívogatott embereket, hogy ő kocsit akar venni meg nekem is mondta, hogy szerezzek be neki egy kocsit. Odamentem hozzá, és ő azt mondta kész van. Bementem megnézni (utolsó kép az imguron) és hát nem valami szép munkát láttam. Kimentem megkérdeztem tőle, hogy ez mégis micsoda, megkérdeztem miért locsolja meg a szétszáradt növényeket, nem értettem hiszen ő azt mondta nekem ért hozzá stb. Aztán leakartam fújni az egészet, mert nem láttam értelmét hogy a srác OOC is mondta, hogy ő ért hozzá holott semmi köze sincs hozzá. Megkértem először OOC, hogy adja vissza a pénzemet mert ez így egy nagy 0. Erre azt mondta OOC, hogy ő biztos nem adja vissza, aztán elfutott elkezdett bujkálni a farmokba, írtam neki végig OOC hogy beszéljük meg mert ez neked se nekem nem jó, de mindig csak annyit írt, hogy én rontottam el az egészet. Aztán elfutott. >
Itt van tessék Bennet nagyon megbántam és ha gyüjtök visza is adom neki csak kapjak unn-bant kérlek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.