- 2019. 01. 20.
- 1
- 29
- LV karakter
- James Load

Neved:
< Louis R Salvatore >
A ban időpontja:
< 2021-03-20 13:58:50 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< @athommas >
A ban oka:
< szintén flexel arra, hogy átverte a teamet
>
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napot! Nos, örülnék, ha TS3-on tudnánk róla beszélni, és nem csak itt leírnám. Viszont, bevallom, hibáztam, de mind hibázunk. Csúnya, szánalmas dolog amit tettem, talán ez betudható a mostanság történtek miatt(személyes okok), de nem szeretnék kifogásokat keresni. Nem kérem, hogy most azonnal mehessek vissza a szerverre, persze nagyon örülnék neki, viszont ha kell, bevállalok egy utolsó esélyes accountot is, vagy egyebet, hogy visszamehessek. Köszönöm, ha végig olvastad, várom válaszodat. >
< Louis R Salvatore >
A ban időpontja:
< 2021-03-20 13:58:50 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< @athommas >
A ban oka:
< szintén flexel arra, hogy átverte a teamet
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napot! Nos, örülnék, ha TS3-on tudnánk róla beszélni, és nem csak itt leírnám. Viszont, bevallom, hibáztam, de mind hibázunk. Csúnya, szánalmas dolog amit tettem, talán ez betudható a mostanság történtek miatt(személyes okok), de nem szeretnék kifogásokat keresni. Nem kérem, hogy most azonnal mehessek vissza a szerverre, persze nagyon örülnék neki, viszont ha kell, bevállalok egy utolsó esélyes accountot is, vagy egyebet, hogy visszamehessek. Köszönöm, ha végig olvastad, várom válaszodat. >