Los Zetas pályázata

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Stég

Az év Adminsegéde, 2020-ban.
2019. 03. 01.
611
208
21
V4 karakter
Mia Santos
V2 karakter
Steg Jessica
Nagyon szépen összeszedtétek, rettentő szép formázás és tartalom, remélem ha megkapjátok minimum annyi időt fogtok vele eltölteni, törődni mint ezzel a lappal, lenyűgöző, Támogatom.

Swaro

priceless. ?
2020. 08. 05.
183
606
LV karakter
Lian Suyi
Alapvetően a lapoddal nincs gond, ahogy leírtad a céljaid a frakcióval kapcsolatban teljesen jó felfogásnak tartom és tényleg nem az ATM rablásról kéne az illegális szerepjátéknak szólni. Viszont a mappolás nekem nem jön be, ha ránézek úgy érzem mintha egy szerelőtelepet látnék a boxok miatt, ezen szerintem javítsatok amíg tudtok. Ami viszont elképesztően szemet szúr az a rang rendszer, tök felesleges egy maffiába vagy akár egy bandába is ennyi rangot létrehozni mert soha az életbe nem lesz kihasználva ez. Nem értem ezt a négy leader rangot és rettenetesnek tartom, gondoljátok át inkább újra ezeket és jó lesz, hajrá.

AdammegAz

Zöldfülű
2019. 08. 07.
173
277
23
Nyíregyháza
www.instagram.com
LV karakter
Suge Marow
V2 karakter
Kazuo Taoka🐉
Régen a vezetésem alatt te illetve a többi Xavier alleaderi pozíciója alatt vittük a DCF-et. Utánna ti vettétek át a helyemet. Akkor se volt veletek/veled semmi gond és ha RP-ről volt szó mindig jöttél és segítettél. Gond nélkül menne a frakció elvezetése számodra.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.