Los Zetas Pályázása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

AdammegAz

Zöldfülű
2019. 08. 07.
173
277
23
Nyíregyháza
www.instagram.com
LV karakter
Suge Marow
V2 karakter
Kazuo Taoka🐉
A pályázat jó, összeszedett. Tetszik, hogy végre te nem a semmi közepére akarsz felhúzni egy katonai bázist nulla alap nélkül. Skinek jók, bár az elsőt én lecserélném.
Az élménykép készítésben viszont még van hova fejlődnöd. Mivel fontos része a frakciónak szerintem az élménykép készítés is így itt van egy leírás ami a segítségedre szolgál.

• Imádom
Reactions: fatmarco és Lele

Jacku

Újonc
2019. 03. 03.
58
35
V4 karakter
Richard Jamil
LV karakter
Jack Valdez
V2 karakter
Nakama Hisashi
Szépen összerakott lap lett. Szívesen látnák egy-két ilyen ember kezében illegális frakciót, hátha belendülne az illegális élet is a szerveren.
Egyszerűen csak támogatni tudom.

• Imádom
Reactions: Lele és fatmarco

AVamo

Barangoló
2019. 01. 23.
106
36
Szép pályázat lett. A formázás nekem tetszik. Skinek nekem annyira nem tetszenek, de kinek mi.

Téged ismerlek, hosszú ideig voltam veled egy frakcióban. Jó fej vagy, értelmes.
Támogatni tudlak, sok sikert.

• Imádom

FootmanHUN

Az év legális frakció leadere | 2022
2019. 04. 18.
671
692
32
Tótkomlós
V4 karakter
Lilith Vermillion
V2 karakter
Lilith Vermillion
Szép összeszedett lap lett! Elég jól ismerlek téged, és volt részem abban hogy tanítsak neked egy két dolgot. ( igaz nem illegál de remélem tudod mire gondolok) Úgy gondolom hogy probléma és gond nélkül tudnád vinni a frakciót! Én támogatom, és hajrá !!

• Imádom

Swaro

priceless. ?
2020. 08. 05.
183
606
LV karakter
Lian Suyi
Szép pályázat lett. A formázás nekem tetszik. Skinek nekem annyira nem tetszenek, de kinek mi.

Téged ismerlek, hosszú ideig voltam veled egy frakcióban. Jó fej vagy, értelmes.
Támogatni tudlak, sok sikert.
Skinek terén próbáltam olyat válogatni, hogy ne feltétlen csak a sima öltönyös és inges skinek legyenek mert vannak olyan játékosok akik például ezt a stílust nem kedvelik és próbálunk arról gondoskodni, hogy a leendő frakció tagjaink ízlésének eleget tudjunk tenni ezáltal.
Illetve ha megnézed akár dok. filmben vagy bárhol máshol akkor a való életben sem fog minden kartell tag öltönyben meg elegáns ruhákban járni, luxus kocsival mert egyszerűen nem teheti meg, nem mindenki full gazdag, hogy mercikkel járjon és aranyélete legyen.

Bazsi

Very Important Person
2019. 01. 10.
1 322
1 188
Győr
V4 karakter
carl evans
V2 karakter
carl evans
Ha akarnék sem tudnék komolyabban belekötni a lapba. Az a pár helyesírási hiba még elviselhető.
A story maga jó, mappolás és skinek tetszenek. Látszik, hogy van egy konkrét elképzelésed a frakcióval, és a legjobbra törekszel. Maga a lap sem lehetett valami kis meló.
Szerintem meg fogod állni a helyed a frakció főleadereként, úgyhogy én sok sikert kívánok neked.
Hajrá!​

• Imádom
Reactions: fatmarco és Lele

dr3X

ca?h
Támogató
2019. 01. 10.
945
1 800
22
ʟᴏs ᴀɴɢᴇʟᴇs, ᴄʟᴀʏᴛᴏɴ ᴀᴠᴇ??
LV karakter
ʏᴀᴢᴇɴ_ɢʀᴀɴᴛ
V2 karakter
ʙᴀɴɴᴇᴅ
El olvastam a pályázatot és eléggé oda tetted/tettétek magatokat minden téren. Látom, hogy komolyan veszed, mivel megfogadtad a tanácsokat és hasznosítottad őket, ezzel is tudatod, hogy te igen is komolyan veszed és szeretnéd normálisan csinálni. A skinek fullosak, a mappolás bejön, az élményképen lehet mit csiszolni, de látszik, hogy érdekel a dolog és ezt is csináltatok mellé. Szóval sok sikert Lele, aztán ha kell valami szólj, pacsi. ;)

• Imádom

Ricsi

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 344
861
V2 karakter
Richard W Harison
Szia!

Átolvastam a lapodat, arra a döntésre jutottunk hogy elfogadjuk!

Keress fel TeamSpeak 3 szerveren, holnap 20:00-kor!

Utoljára szerkesztve:
  • Hűha
Reactions: aBalazs
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.