Little Beograd

Kavicska

Aktív fórumozó
2019. 07. 15.
279
2 664
18
Budapest
V4 karakter
dorde_spiridon
AOSI7-PGBMO5-N3-E8-P-M-native-66e61.jpg

cherry motel

Aktív fórumozó
2019. 08. 09.
259
1 671
21
V4 karakter
gabriel houghton
LV karakter
jan tahir
Olivér mindig is túl nagy volt ehhez a világhoz. A ringben egy állat, az alvilágban utánozhatatlan, és félelmetes egyszerre. Mindig nyert. És ez lett a végzete is. Egy utolsó meccs, világbajnoki címért. Nem kellett volna harcolnia, de az egója nem hagyta. Az ellenfél fiatal, erős, de Olivér beviszi a tökéletes ütést. K.O. Az aréna tombol. Olivér felemelt kézzel áll. Aztán hirtelen a térdei megremegnek. A teste eldől, mint egy kidőlő oszlop. Egy ütés, ami nemcsak az ellenfelét, hanem őt is kiütötte. A legenda nem bukott el. A győzelem volt az, amit már ő maga sem bírt elviselni.
1765478c609f7f2bbc39089bc6b427df.png

Kavicska

Aktív fórumozó
2019. 07. 15.
279
2 664
18
Budapest
V4 karakter
dorde_spiridon
stomper1.jpg

stomper2.jpg

Kavicska

Aktív fórumozó
2019. 07. 15.
279
2 664
18
Budapest
V4 karakter
dorde_spiridon
“Nagyon boldog vagyok, hogy a hazámat képviselhetem itt Amerikában is, és boldog vagyok, hogy helyt tudok állni nemzetközi szinten is.” Így beszélt magáról stábunknak a tizenhét éves fiatal szerb tehetség, Milorad Hranislav.

Milorad Belgrádban kezdett el az ökölvívással foglalkozni, szülei öt éves korától járatták az edzőterembe. Később tizen éves korára az ifjúsági gálákon szép eredményeket ért el, melyeknek köszönhetően tizennégy éves korára a korosztályában válogatott ökölvívó lett. Azóta töretlenül képviseli hazáját, és minden ringbe szállás előtt büszkén hordja magán szerbia zászlaját. Milorad Hranislav összvissz tizenhét éves, de már most negyvenkettő amatőr mérkőzésből negyvenkettőt megnyert. Tizenhat évesen felkeresték amerikából, hogy a profik között is meg tudja magát mérettetni. A szerződést egyből aláírta, így most az amerikában élő szerb közösség támogatja őt, és az ő termükben is készül élete első profi mérkőzésére. “Nagyon hálásak vagyunk az itt élő szerbeknek, hogy lehetőséget adtak nekünk a felkészülésre. Milorad profi körülmények között tud készülni következő mérkőzésére.”Nyilatkozta Milorad edzője, Drago Vukasin.

image.png

( A kép baloldalán Dorde Spiridon látható, az Ultra's Gym edzőterem tulajdonosa, Milorad szponzzora. Középen a fiatal tehetség, a jobbján pedig Drago Vukasin, az edzője. )

Drago már kiskorától kezdve foglalkozik Miloraddal, már az első perctől kezdve ő edzette, egészen a mai napig. “Több tizenéve foglalkozok ezzel a kölyökkel, már Belgrádban is megmutatta, hogy mire képes. Elképesztő tehetsége van a bunyóhoz, és persze a kitartása is a helyén van.” Drago arról is beszámolt, hogy az amerikában élő szerbeknek is sokat köszönhetnek. “Óriási hálával tartozunk a szponzoroknak, illetve azoknak a szerbeknek, akik anyagiakkal és ezzel a profin felszerelt edzőteremmel támogatják a felkészülésünket.” Dorde Spiridon az ultrák ökölvívó szakosztály vezetője már évek óta foglalkozik az amerikában élő tehetséges kisebbségekkel. “ Én már körülbelül két - három éve elkezdtem ezekkel a kölykökkel foglalkozni. Az ultrákkal üzemeltetünk egy edzőtermet, ahol nagy hangsúlyt fektetünk az ökölvívás oktatására. Profi, magasan képzett edzőink vannak, profi felszerelésekkel. Akiben látjuk a tehetséget és az akaratot, azt folyamatosan támogatjuk anyagilag is a delijével. Én nagyon hálás vagyok Miloradnak és a csapatának, hogy megtisztelik az edzőtermet azzal, hogy itt csinálják végig a felkészülést. Ez egy órási dolog, és szurkolunk nekik.” Az Ultra’s Gym egyre népszerűbb a városban. Sokan vesznek havi, vagy akár éves bérletet is az edzőterembe.

image.png