Sziasztok!
Hát, nem is tudom, hogy mit is írhatnék. Sajnos eljött ez a nap is, amellyel lezárul a történetünk, elvarródik a cselekményszál.
Mindenkinek nagyon köszönjük a biztatást, segítséget és a sok szép szót amit akár privátban, akár itt a topik alatt kaptunk tőletek.
Sajnos úgy alakultak a dolgok, hogy itt, ilyen formában nem folytathatjuk tovább a projektünket, így egy kis "összefoglaló" videóval szeretnénk kedveskedni azoknak, akik már hosszabb ideje követnek minket, illetve azoknak is, akik valami csoda folytán most találtak ide először.
Azonban szokásunkhoz híven szeretnénk most is, még a videó előtt összeszedni pár (számunkra) fontos információt.
- A topik
2020.10.13-án látott napvilágot, ami azt jelenti, hogy a mai napig
63 aktív napja volt a történetünknek.
- Több, mint
ötezren tekintettétek meg a témát, és összesen
79 hozzászólás érkezett.
- A topik indító,
első hozzászólásra 20 pozitív reakciót nyomtatok.
- Összesen
84 publikált élményképet írhatunk a projekt számlájára.
Szerintem egy szép történetet zártunk, sok jó élményt, emléket szereztünk. Kellemesek voltak az átszerepjátékozott délutánok, jó volt veletek nyomni ezt srácok. Ha nem is hamarosan, de biztos vagyok benne, hogy valamikor még össze fogunk hozni egy hasonló történetet, ha nem jobbat.
Köszönünk mindent, és a már előre beharangozott videóval, valamint sok-sok szeretettel és köszönettel búcsúzunk!