Elutasítva Leslay Stalone -> Derrick

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Moonwalker

Barangoló
2020. 11. 10.
99
88
Svätá Mária
V4 karakter
Arion Gashi
LV karakter
Nick Kline
zoldlogo.png

Neved:
< Leslay Stalone >

A ban időpontja:
< 2021/03/05 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 >

Neve, aki bannolt:
< Derrick(Atis kérésére) >

A ban oka:
< NonRP,Ne öld meg az ügyet intéző admint, kaszinó DM >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok!A tegnapi napon kaptam egy bant,ami szerintem teljesen jogos. Úgy történt hogy bementem kaszinóba először nyertem utána pedig elkezdtem el bukni a pénzem,gondolkodtam hogy keltek valami RP-t például rendőri üldözésel vagy hasonló, csak hát én nem ezt tettem... inkább le lőttem a rendőrt teljesen ok nélkül (ha olvasod te is bocsánatot szeretnék kérni)nem is értem hogy miért tettem.Erre ki jött az ügyet intéző admin ha jól emlékszem talán Atis és mondta kapok 90percet DM-ért,(bár elfogadtam volna) én erre le lőttem őt is ok nélkül,ezt se tudom mi okból...(bocsáss meg kérlek). Valószínűleg mert elbuktam a pénzem...De ha adnátok egy utolsó esélyt tudnák vele élni.Naponta játszottam a szerveren 5-6órákat, és már nagyon hiányzik.UB fejében egy nagyobb AdminJailt is akár mikor megvárnám.(Ha TeamSpeak-en kellene beszélni nem tudnák résztveni mert a számítógépemből valami hiányzik a letöltéséhez) Köszönöm szépen hogy elolvastad! >

Utoljára szerkesztve:

Atis

i have achieved my goals
2019. 03. 17.
215
271
Las Vegas
LV karakter
Felipe Owens
Helló.
Felejtsd el az UB-t, egy az hogy nagyon korai lenne, másik pedig az hogy egy kaszinó DM-re nem fogok UB-t adni.

• Tetszik
Reactions: vigar
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.