neked se kivanok jobbat mint a katarina maineknekÍgy is majdnem kikaptunk..
![]()
mostani szezon pukkanós, előző szezonban éppen nem lett meg a plat, ebben a szezonban eddig 7 meccs 7 lose gold 4 solo q-banvalaki duoq? plat 2 voltam split előtt most uj accon goldban stuckolok![]()
nagyon doggy ez az uj szezon foleg hogy mostmar double rank up sincsenmostani szezon pukkanós, előző szezonban éppen nem lett meg a plat, ebben a szezonban eddig 7 meccs 7 lose gold 4 solo q-ban![]()
de legalább 10 besoroló helyett 5 van, és nem dob le 1 divizióból a másikba asszemnagyon doggy ez az uj szezon foleg hogy mostmar double rank up sincsen
szúrj be egy demonic-ot, elengedhetetlen annak a champnekKARTHUS MAIN-EK
Valami tippek hogy milyen build lenne jó? Eddig Liandry > Shadowflame > Rabadon > Void Staff > Morellonomicom volt, de meguntam és kezd eléggé off meta lenni, tippek?
Liandry -> Shadowflame -> Rabadon -> Demonic -> Void staff -> Morellonomicom ha nagyon kell, de amúgy utolsó 6. itemnek Cosmic Drive cipő helyett, és akkor lesz egy kis MS-ed is, nem leszel teljesen csigaKARTHUS MAIN-EK
Valami tippek hogy milyen build lenne jó? Eddig Liandry > Shadowflame > Rabadon > Void Staff > Morellonomicom volt, de meguntam és kezd eléggé off meta lenni, tippek?
De azt nem küldöd be amikor, fordítva van a helyzet.
Bármi lesz ennek a meccsnek a végkimenetele, beleeditelem a kommentbe az eredményt.De azt nem küldöd be amikor, fordítva van a helyzet.
14 assistja volt, valószínűleg a 10 killed az mind KS![]()
hogy ne csak a gyenge pillanatok legyenek feltöltve.