aRoDzser
Zöldfülű
- 2019. 02. 07.
- 209
- 1 394
- V4 karakter
- Esau_Tzon
- LV karakter
- Tony_Hines
- V2 karakter
- Raul_Gael
hol a tisztelet? kisabduldjlaci jól nyomja
hol a tisztelet? kisabduldjlaci jól nyomja
vagyunk végighol a tisztelet? kisabdul
átalakították az lp gaint, ez még kevésnek számít amúgyazigen
![]()
a mostani jg amúgy is egy nagy rakat szar, régen jobb voltkurva unalmas már a jg, de ha nem shyvanázok biztos valami visszamaradott lesz a jg
Amúgy a mostaninak is megvan a "szépsége", viszont ez hogy a nullára nerfelték a laninget junglerrel és konkrétan nem lehet normálisan early gankelni mert annyit buksz hogy végig behind vagy, siralmasa mostani jg amúgy is egy nagy rakat szar, régen jobb volt
nem tudom, lehet nem egy játékot játszunk. early gank mindig is létezett, és létezik is. ha botsideon kezdesz wardold le a topsideod és megvan oldva, nem leszel invadelveAmúgy a mostaninak is megvan a "szépsége", viszont ez hogy a nullára nerfelték a laninget junglerrel és konkrétan nem lehet normálisan early gankelni mert annyit buksz hogy végig behind vagy, siralmas
Nekem a 2018-as tetszett a legjobban, akkor jungeleztem sokat, amikor AP, AD, tank, meg attack speedes jg itemek voltak. 350-be került az alap és úgy lehetett tovább vásárolni egy teljes itemmé, mint például a Krakenölőt. Az szerintem az egyik legjobb volt.Amúgy a mostaninak is megvan a "szépsége", viszont ez hogy a nullára nerfelték a laninget junglerrel és konkrétan nem lehet normálisan early gankelni mert annyit buksz hogy végig behind vagy, siralmas