- 2019. 01. 20.
- 113
- 675
- V4 karakter
- Lucio Cona
Terror és félelem - A rendvédelem nevében - megrázó
Dátum: 2023.10.06. | Közzétette: Joey Durden |
See City lakosai aggódnak és félelemmel telnek meg, miután tegnap este két rendőrtiszt, Isaac Diego őrmester és Brayden Hughes törzsőrmester, valamint két ismeretlen civil személy áldozattá váltak egy ismeretlen terrorszervezet kegyetlen támadásában. Az elkövetők megkényszerítették a rendőröket, hogy kamera előtt hajtsanak végre brutális gyilkosságokat, azonban a kérdéses cselekedet előtt kötelező volt elmondaniuk, hogy a "rendvédelem nevében" cselekednek. A négy túszból sajnos három nem érte túl az incidenst egynek hogyléte kérdéses.
A fent leírt események az internetre a tegnapi nap késő esti óráiban kerültek fel, és vírusvideóként mentek körbe az interneten. Több platformon már nem elérhető, viszont az alábbi linkre kattintva megtekintheti. Szeretném felhívni kedves olvasó figyelmét, hogy megrázóak lehetnek a linken található képkockák.[LINK]
Az eseménysorozatok nem mindennaposak, és több kérdést is felvetnek az átlagos nézőben, ahogy bennem is. Még is miért tenne ilyen egy őrmester? Mégis hogy keveredhettek ilyen helyzetbe? Mi történhetett Hughes törzsőrmesterrel pontosan?
Mai nap folyamán a rendőrségre igyekeztem ahol próbáltam a főhadiszálláson tevékenykedő rendőröket interjúra bírni. Körül-belül 2 óra szorgos kérdezgetés után még semmilyen informatív választ kaptam. Feltehetőleg alacsonyabb és magasabb rangbeli személyekkel is tudtam beszélni a főhadiszállás bejárata előtt, a kérdéseimre a legkielégítőbb válasz azt egy hölgy tiszt adta meg aki épp szolgálaton kívűl rohant ki nagyon gyorsan a bejárati ajtón, miszerint:
Nos, hát ez a válasz három dolgot vet fel:SAJNOS NEM TEHETEM
1. Mélyen tisztelt kollega egyszerűen nem rendelkezik a joggal, hogy bármilyen nyilatkozatot tegyen szolgálaton kívül.
2. A jelenlegi szituációról tudnak globális szinten és tilalom van arról, hogy a történtekről nyilatkozzanak külsősök számára.
3. Az őskorban él és nem tud róla.
A kapott válaszok továbbra se segítik előre azt hogy a lakosság kellőképpen informálva legyen, ezért vettem a bátorságot és befáradtam a rendőrség recepciójára és az ott dolgozó fiatalembernek mondtam el a problémáimat és milyen ügyben is vagyok itt. A fiatalember készségesen segített a problémám megoldásában és pillanatokon belül jelentette az egy ő felettesének. Nagyjából húsz perc várakozás után jelzett nekem, hogy fáradjak oda az asztalához, és közölte velem, hogy elutasították a kérelmemet és fáradjak vissza egy másik napon, hátha akkor tudnak velem foglalkozni.
Habár választ nem kaptam, illetve az internetes forrásokon kívül se lehet információt találni az ügyről, úgy érzem nekünk a város lakóinak kell kezükbe vennie az ügyet, hogy megelelően informálódjunk az ilyen ügyekben. Sajnos akár én, vagy maga is kedves olvasó lehettünk volna az a két személy akikkel Diego őrmester és Hughues törzsőrmester végez. Az ember érezheti a feszültséget a levegőben, és ezek után azt, hogy nincs is biztonságban. Az információ hiányában hamarosan az internetet álhírek fogják elárasztani az eseménnyel kapcsolatosan, és az csak rosszabb útra vezeti a lakókat. Amennyiben ezt olvassa egy olyan személy akinek megbízható információja van, kérem jelentkezzen, és ossza meg azokat amiket tud az eseményről. Mindenkinek tudnia kell, hogy biztonságban van-e amikor leteszi a fejét este, egy új és jobb nap reményében.
Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted