ap13_king_of_armenia_boi_$ion_
Tiszteletem az Újságírónak, valamint az Olvasóknak is egyaránt!
Mondandómat első körben Gero Bernstein újságíró úr irányába intézném:
Kedves Bernstein! A cikk megjelenésének napján kicsit vájkálódtam az ön neve után az interneten fellelhető különböző portálokon, valamint különböző emberektől is információkat gyűjtöttem mély tisztelet övezte személyéről. Azt a megállapítást vontam le, hogy maga nem egy karrierista ember. Maga egy celeb... legalábbis minden bizonnyal az szeretne lenni. A médiában számtalanszor látni/hallani olyanról, hogy jött-ment emberek lesznek riporterek, műsorvezetők, újságírók és ezt a listát még órákon át lehetne sorolni. Valljuk be, maga egy figyelem mániás, kisebbségi komplexusban szenvedő ember.
Ne mondja nekem senki, hogy egy életpályát valaki az értelmiségi vonalról szíve szerint a munkásosztály berkeibe kíván vezetni! Maga egy volt rendőr, ráadásul eléggé nagy becsben volt tartva annak idején a neve, ha információim nem csalnak, ehhez képest most fizikai munkás brigád tagja. Hogy van ez kérem szépen? Egy rendőri iskola után tényleg az volt a vágya, hogy reggeltől estig motorolajban úszó aszfalton, bakancsban csattogjon? Vagy talán az iskolai papírja nem is volt eredeti, hanem vette? Az igaz választ csak Ön tudja egyedül, Mr. Bernstein!
Most újonnan felcsapott újságírónak. Az ilyen és ehhez hasonló dolgokon már meg sem lepődik az ember manapság, hiszen bármilyen jött-ment emberből lehet celeb, vagy sztár manapság kishazánkban.
Azt azért az ember elvárná, hogy mielőtt leír valamit egy újságíró, minimum annyi esze legyen, hogy átolvassa, amit közzé kíván tenni. Kedves uram, magának a saját nevét sem sikerült hiba nélkül odafirkantani!
Mindegy, efelett is szemet tud hunyni kicsiny népünk.
Második körben a cikk tartalmáról, annak valódiságáról is ejtenék pár szót, ha megengedik.
Nos, szerintem a leírtak egy fantasztikus képet adnak arról, hogy miképp kellene működjön ez a szervezet. Akárki akármit mond, ezt a csodálatos vállalatot a mi, adófizetők pénzéből tartják fent. Ehhez képest pont azokat célozzák meg a különböző packeres szurikáták, akiknek köszönhetik az egyébként versenyképes, jó fizetésüket. Akkor miről van itt szó, kérdem én?
Ha valaki elmegy kirándulni a barátaival, esetleg a családjával az miért baj? Miért kell egy erdő széléről elvinni a járművüket? Szegény szerencsétlen édesapám múltkor panaszolta, hogy a mélyen tisztelt cégük felkapta és elszállította az autóját amíg Ő édesanyámmal kirándult a szabadban. Ez kérem hallatlan! Ilyen mocskos viselkedést nem tűrünk meg!
Az én autómat is két kollégájuk -körülbelül egy hónapja- a szemem láttára gurították odébb a szabályosan parkoló autómat a SAJÁT házam elől, ahol abban az időpontban csak és kizárólag az én autóm állt. Természetesen sérelmeztem és szóvá is tettem a kollégáik felé ezt a megmozdulásukat,de azt a választ kaptam, hogy tegyek panaszt. Mire befutottam a házamba a mobil telefonomért, már rég köddé vált a két alattomos alak.
Lehet mondani, hogy tegyünk panaszt, de maguk semmiben nem segítik tettlegesen azokat, akiknek a befizetett pénzükből származik a maguk fizetésük. Kérem, hogy hosszan kifejtve reagáljon meglátásaimra, lehetőleg helyesírási hiba nélkül. Azt a választ, hogy Ön csak magáért tud felelni sajnos nem tartom elfogadhatónak, ugyanis a cikket nem magáról, hanem az egész cégről írta, így legyen kedves ehhez tartani magát, és az egész céget képviselje, ahogyan a megírt cikkben is tette azt! Köszönöm!
További szép napot, kellemes olvasást mindenkinek!