[LCN] - A Parkolás Felügyelet a városlakók ellen?! -Na, ne!

Cukro

hasagi
2019. 01. 10.
814
4 807
23
Cegléd
V4 karakter
Leo Duffy
LV karakter
Raul Ponac
mexico
KRESZ szabályok megsértése és megvonják a munkajárművet? Elnézést, halálos közúti baleset esetén levonnak a fizetésből? Ha a családommal egy packerrel találkozok számítsak rá, hogy rá nem vonatkozik a KRESZ? Jogosítvány szükséges netán a munkakörhöz?

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
Gero Bernstein (Újságíró)
@Szilva : Hálásan köszönöm, hogy értelmesen, korrekten megfogalmazott véleményt írt! San Fierro-ba valóban kevesebbet járunk, ez betudható annak, hogy sokkal több időt vesz igénybe a két város közti ingázás, mintha csak Los Santos-ban keresnénk a járműveket. A sürgősségi rádió elhanyagolását még nem tapasztaltam, viszont biztosan nem alaptalanul írta, ezért nagyobb figyelmet fogok rá fordítani, kollégáim felé is jelzem a holnapi napon.
A kocsi eltolása számomra teljesen inkorrekt viselkedés, nem gondoltam, hogy valaki képes ilyet csinálni, felháborító a részemről is! Olyat már láttam, hogy emberek eltoljA kézifék használata nagyon ajánlott.
@beno. : Ehhez a megnyilvánuláshoz inkább nem fűzök hozzá véleményt, kritikán aluli...
@Cukro : A KRESZ mindenkire vonatkozik! Kérem, ha lát egy Packert ne rettegjen, ha van egy ember, aki nem hajlandó megfelelően vezetni nem azt jelenti, hogy mindenki ezt a magatartást tanúsítja. Az általam említett ember már nem a Parkolás Felügyelet tagja! A vezetési szokasokért sok egyéb munkahely tagjait is el lehetne tanácsolni. (Szándékosan nem nevezek meg egyet sem.)
Köszönöm magának is a korrekt vélemény nyilvánítást!

• Tetszik
Reactions: Bencu

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
702
1 762
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Vállalkozó
Tisztelt uram! A türelem és a tolerancia csodákra képes! A leg utolsó incidens egy kollégám telephelyén történt. 5 vontató parkolt a telephelyen, azonban az alkalmazottak és a cég tulajdnonosnak az autói is a telephelyen tartózkodtak, mivel karbantartási munkálatok folytak VOLNA, ha egy túlbuzgó parkolóőr nem akadályozott volna minket. Az eset odáig fajult, hogy kihívtunk egy járőregységet, mivel nem jutottunk közös nevezőre. A NAV tól érkezett is ki egy egység, akik korrekten álltak a dologhoz. Erre kihívtak valakit a rendőrségtől, aki egyben a PF igazgatója is. Ha a békésen dolgozó emberekhez így állnak hozzá, akkor ne csodálkozzanak, hogyha tettlegességig fajulnak a dolgok! Nyilván az éremnek két oldala van, de ha meglátnak egy gazdátlan kocsit valahol, akkor ne úgy csapjanak le rá, mint keselyű a dögre!
Másik példa amiért utálják önöket: Egyszer szemtanúja voltam egy balesetnek. Egy autós megállt segíteni valakin, a kocsiját úgy rakta le, hogy védje a sérültet. Mire végzett az ellátással, a kocsija nem volt sehol. Ha azt szeretnék, hogy ne gyűlölje magukat az egész ország, azért önöknek kell tenniük!

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
702
1 762
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Vállalkozó
Az OKF munkásságát fontosnak tartom személy szerint. Segítenek az embereken, ha természeti katasztrófa pl árvíz sújtja őket, baleseti helyszíneken kiszabadítják az autóban rekedt sérülteket, igen is, hogy ők hasznosak a városnak.

Vince

blurryface
2019. 01. 10.
223
1 603
19
Lajosmizse city
V4 karakter
Vince_Ogg
LV karakter
NaQuian_Collier
V2 karakter
Száva _Vince
csatkaiszuzmaria
Ahogyan az előttem kommentelők is említették, teljesen felesleges ez az egész, semmi értelme a cégnek. Valóban a lakosság ellen vannak, KRESZ-t pedig nem ismerik. A tetejébe az egésznek, hogy az EGO-juk jóval az IQ-juk felett tartózkodik. Ez az átlag munkaerőre vonatkozik persze a cégen belül.

damian

Zöldfülű
2019. 01. 10.
185
861
LV karakter
Edgar Cadaval
Rafa
Aki lakókocsiban lakik, és nemtudja letenni a kocsiját máshová csak fűre, azt is elviszik. Rosszul lett egy személy, egy másik kisegíti a kocsijából, elállja az utat, hogy ne üssék el és azt is elviszik, pont mikor egy ember életét menti meg. Rosszindulat, semmi más. Vigyék el azokat, amik az út közepén állnak, ne azokat, amik sikátorban vannak, meg fasztudja hol és senkit sem zavarnak. Azt is elviszik, ami jól áll. Kibaszás az egész. Elkéne ezen gondolkodni, de kurva gyorsan.

Legacy

Zöldfülű
Támogató
2020. 04. 26.
161
599
21
V4 karakter
Nico Walker
LV karakter
Bobby McBride
V2 karakter
Ryan Evans
N.Walker
Természetesen csak azért létezik a cégünk, hogy a város lakóinak életét nehezítük meg és tegyük tönkre, és teljesen fölöslegesen vagyunk jelen. Nyílván valóan jobb hely lenne a világ a Parkolás Felügyelet nélkül, mindenkinek sokkal boldogabb és jobb élete lenne. Viszont ha legközelebb abban a bizonyos halálkanyarban otthagyom a keresztbe lévő, utat elálló totálkáros 750-et, ami 10 emberéletet követel, akkor csönd legyen. :)

Szocsi

Zöldfülű
2019. 01. 10.
152
496
Balkan
V4 karakter
Novak Markovic
LV karakter
Latif Kara
TheSerb
Kedves N. Walker! Minden soroddal egyetértek...csak az utolsóval nem. Nyugi túlélnénk a cég nélkül. Pár ott dolgozó Istennek és felsőbbrendűnek hiszi magát, elszomorító.

the real krisi

It's been seventy hours on Adderall
2019. 02. 02.
413
2 267
V4 karakter
romero blanco
LV karakter
armando orellana
bigman
Inkabb legyen elhagyva ott egy auto, minthogy magukat lassam barhol mashol.
N.Walker
Természetesen csak azért létezik a cégünk, hogy a város lakóinak életét nehezítük meg és tegyük tönkre, és teljesen fölöslegesen vagyunk jelen. Nyílván valóan jobb hely lenne a világ a Parkolás Felügyelet nélkül, mindenkinek sokkal boldogabb és jobb élete lenne. Viszont ha legközelebb abban a bizonyos halálkanyarban otthagyom a keresztbe lévő, utat elálló totálkáros 750-et, ami 10 emberéletet követel, akkor csönd legyen. :)

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
Továbbra is csak gratulálni tudok azoknak az embereknek akik még mindig a szabályzaton lovagolnak. Leírtam párszor, hogy nincs beleszólásunk, nem mi hoztunk őket, hanem csak teljesítjük!
Viszont vannak elgondolkodtató hozzászólások is, ezeket köszönöm, már csak a stíluson kéne javítani.
@NicoV3 Érdekes, amit te felhoztál. Arról senki se ír, viszont amikor a szabályosan parkoló autót elviszem más háza elől, mert zavarja arról hol vannak a kommentek?

Utoljára szerkesztve:

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
702
1 762
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Vállalkozó
Kedves uram, sajnos volt ilyen. Az öcsém szabályosan parkoló kocsijátvitték el a házam elől. Hozzá tenném, hogy csak két kocsi volt a ház előtt SZABÁLYOSAN!

• Tetszik
Reactions: Kispek és Yana

caяl

i do my lil' dancy-dance
2019. 01. 10.
591
1 940
V4 karakter
Oier_Uribe
ap13_king_of_armenia_boi_$ion_

Tiszteletem az Újságírónak, valamint az Olvasóknak is egyaránt!

Mondandómat első körben Gero Bernstein újságíró úr irányába intézném:
Kedves Bernstein! A cikk megjelenésének napján kicsit vájkálódtam az ön neve után az interneten fellelhető különböző portálokon, valamint különböző emberektől is információkat gyűjtöttem mély tisztelet övezte személyéről. Azt a megállapítást vontam le, hogy maga nem egy karrierista ember. Maga egy celeb... legalábbis minden bizonnyal az szeretne lenni. A médiában számtalanszor látni/hallani olyanról, hogy jött-ment emberek lesznek riporterek, műsorvezetők, újságírók és ezt a listát még órákon át lehetne sorolni. Valljuk be, maga egy figyelem mániás, kisebbségi komplexusban szenvedő ember.
Ne mondja nekem senki, hogy egy életpályát valaki az értelmiségi vonalról szíve szerint a munkásosztály berkeibe kíván vezetni! Maga egy volt rendőr, ráadásul eléggé nagy becsben volt tartva annak idején a neve, ha információim nem csalnak, ehhez képest most fizikai munkás brigád tagja. Hogy van ez kérem szépen? Egy rendőri iskola után tényleg az volt a vágya, hogy reggeltől estig motorolajban úszó aszfalton, bakancsban csattogjon? Vagy talán az iskolai papírja nem is volt eredeti, hanem vette? Az igaz választ csak Ön tudja egyedül, Mr. Bernstein!
Most újonnan felcsapott újságírónak. Az ilyen és ehhez hasonló dolgokon már meg sem lepődik az ember manapság, hiszen bármilyen jött-ment emberből lehet celeb, vagy sztár manapság kishazánkban.
Azt azért az ember elvárná, hogy mielőtt leír valamit egy újságíró, minimum annyi esze legyen, hogy átolvassa, amit közzé kíván tenni. Kedves uram, magának a saját nevét sem sikerült hiba nélkül odafirkantani!
Mindegy, efelett is szemet tud hunyni kicsiny népünk.

Második körben a cikk tartalmáról, annak valódiságáról is ejtenék pár szót, ha megengedik.
Nos, szerintem a leírtak egy fantasztikus képet adnak arról, hogy miképp kellene működjön ez a szervezet. Akárki akármit mond, ezt a csodálatos vállalatot a mi, adófizetők pénzéből tartják fent. Ehhez képest pont azokat célozzák meg a különböző packeres szurikáták, akiknek köszönhetik az egyébként versenyképes, jó fizetésüket. Akkor miről van itt szó, kérdem én?
Ha valaki elmegy kirándulni a barátaival, esetleg a családjával az miért baj? Miért kell egy erdő széléről elvinni a járművüket? Szegény szerencsétlen édesapám múltkor panaszolta, hogy a mélyen tisztelt cégük felkapta és elszállította az autóját amíg Ő édesanyámmal kirándult a szabadban. Ez kérem hallatlan! Ilyen mocskos viselkedést nem tűrünk meg!
Az én autómat is két kollégájuk -körülbelül egy hónapja- a szemem láttára gurították odébb a szabályosan parkoló autómat a SAJÁT házam elől, ahol abban az időpontban csak és kizárólag az én autóm állt. Természetesen sérelmeztem és szóvá is tettem a kollégáik felé ezt a megmozdulásukat,de azt a választ kaptam, hogy tegyek panaszt. Mire befutottam a házamba a mobil telefonomért, már rég köddé vált a két alattomos alak.

Lehet mondani, hogy tegyünk panaszt, de maguk semmiben nem segítik tettlegesen azokat, akiknek a befizetett pénzükből származik a maguk fizetésük. Kérem, hogy hosszan kifejtve reagáljon meglátásaimra, lehetőleg helyesírási hiba nélkül. Azt a választ, hogy Ön csak magáért tud felelni sajnos nem tartom elfogadhatónak, ugyanis a cikket nem magáról, hanem az egész cégről írta, így legyen kedves ehhez tartani magát, és az egész céget képviselje, ahogyan a megírt cikkben is tette azt! Köszönöm!

További szép napot, kellemes olvasást mindenkinek!

bere

Barangoló
2019. 06. 10.
148
217
V4 karakter
Asher Artmenson
porto1001
Az alapvető problémák ott kezdődnek, hogy nem a holmi szerződésükben van, hogyan kell parkolni, hogy nem. De mégis azt tartatják be, nem gondolják, hogy ez egy kicsit nagyon gáz?!A parkolás szabályait a KRESZ szépen össze foglalja. Annyi lenne a nagy dolguk, ha már annyira beakarják tartani a BMS parkolóba is, hogy csak a BMS-nek a személygépjárművei parkolhatnak ott. Akkor elmondom ennek a megoldását. Nagyon egyszerű, de maguknak lehet, hogy ki kell hozzá nyitni a KRESZ könyvét. A megoldás egyszerűbb mint gondolnák, egy úgy nevezett "megállni tilos!" táblát kellene kihelyezni, mert nem úgy működik, hogy kötnek valakivel egy szerződést és akkor már minden autót szabályosan elvihetnek onnan. Az embereknek a jogosítvány megszerzéséhez a KRESZ-t kell megtanulni és nem pedig a parkolás felügyelet szerződéseit. Nagyon jó példának tartom a San Fierroi tűzoltóságot. Szépen kivannak rakosgatva a megállni tilos táblák, innentől kezdve már csak az a probléma, hogy lusták át jönni San Fierroba.

UI.: Kellemes ünnepeket!

Utoljára szerkesztve:

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
Tiszteletem!
Szerintem senkinek semmi köze nincs az életutamhoz, illetve a magánéletemhez. Nem tudhatja, hogy miért léptem ki más helyekről, miért itt vagyok jelenleg..Kirúgtak?..Belefáradtam?..Nincs szükségem jövedelemre?..Hibáztam és szégyenlem?...Kisebb csapatban akartam dolgozni?.. Esetleg éppen valahova visszatérek?.. Munkanélküliségen gondolkodok?-..A hírnév és a közönség volt a célom?..Senki sem tudja biztosan, CSAK ÉN! A cikk nem egy magánélet bemutatásáról szól, Ön se használja annak!
Több helyen is leírtam azoknak az embereknek a véleményem, amivel nem értek egyet. Gusztustalannak tartom, ha valaki eltolja más autóját majd lefoglalja, bemászik egy kapuval ellátott birtokra és lefoglal egy helikoptert vagy egyéb járművet.. Teljes mértékben elutasítom, amikor egy kollégám a személyes panaszt elutasítja és lerendezi annyival, hogy "Panaszkönyv."
Viszont azokra a kommentekre nem vagyok hajlandó kifejtett véleményt adni, amelyikben konkrétan a halálunkat és a cég bezárását kívánják.
Azért tudom ismét a Panaszkönyvet felhozni, mert úgy tudnánk igazán utána járni, hogy az a lefoglalás jogos volt vagy sem. Amíg elmesél egy kis történetet mindenféle bizonyíték és képek nélkül addig ez számomra csak szavakkal való dobálózás.
Nekem nem feladatom senkiért vállalnom a felelősséget csak magamért. Szerintem a cégem mellett és ellen is érveltem.
A táblákat CSAK a városvezetők rakhatják ki, mi nem!
Majd mi eldöntjük, hogy hol tevékenykedünk, ha meg zavarja egy kocsi akkor hívjon ki.
Néha nézzen magába is, ne mindig másba keresse a hibát..

Utoljára szerkesztve:

bere

Barangoló
2019. 06. 10.
148
217
V4 karakter
Asher Artmenson
porto1001
Annyi kérdésem lenne még, hogy maga hova teszi magát a lakatos féle ranglistán, ne gondolja már azt, hogy a maga holmi szerződései felül írják a KRESZ szabályait. Szálljon vissza a földre legyen szives!

ui.: Értelemben gazdagabb újévet!