[LCN] - A Parkolás Felügyelet a városlakók ellen?! -Na, ne!

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
LNSA.png

A Parkolás Felügyelet a városlakók ellen?! -Na, ne!
image.png

Dátum: 2020.12.10. | Közzétette: Gero Bernstein |

Üdvözlök minden kedves olvasót!
A mai napon egy olyan cikkel készültem, amit nap, mint nap a saját bőrömön tapasztalok. Ez nem más, mint a városlakóktól kapott sérelmek, szidások a Parkolás Felügyelet alkalmazottjai felé.

Szeretném kérni a kedves újságolvasókat, hogy fejtsék ki véleményüket, mivel csak a megfogalmazott hozzászólások és kritikák tudják előrébb vinni a konfliktuskezelést, problémamegoldást!
Kezdeném az elején..

-Mi is az a Parkolás Felügyelet?
szab-lyok.png

-Ez egy olyan cég, amely a szabálytalan helyen parkoló járművek lefoglalásával/ bírság kiszabásával foglalkozik.

Ezzel nem is lenne gond, ha a városlakók hatalmas része nem nézne le minket, hanem utána járna, elolvasná azokat az oldalakat, melyek a szabályos parkolásról szólnak.

Az oldalsó képen mindegyik alapvető szabály olvasható! ------------->

Senki nem fogadja el, ha elvontatja egy kolléga a járművét, mindenki szidalmaz és fájó szavakat vág a fejünkhöz. Miért?!
Mi a "Packeresek" is szabályok alapján dolgozunk, mi ezért kapunk pénzt!
Van egy alapvető szabályzat, ha egy adott autó nem felel meg ezeknek a szabályoknak, akkor jogunkban áll elszállítani, vagy ha időközben megérkezik a tulajdonos akkor csekket adhatunk a lefoglalás helyett.

FONTOS!!! Azt, hogy melyik büntetés kapja a jármű birtoklója teljes mértékben a Parkolás Felügyelet alkalmazottjának döntése!
Sosem értem, hogy a városban majdnem tettlegességig fajulnak az indulatok, szidják édesanyámat, stb., viszont amikor elmondjuk a panaszosnak, hogy írjon egy panaszkönyvet a weboldalunkon akkor jönnek a kifogások: Nincsen internete (közben egy E60-as BMW-vel jár), nincs neki ilyen "hülyeségre" ideje (arra van, hogy 15-30 percig veszekedjen velem). Ezeket szerintem naphosszat tudnám sorolni, de úgy gondolom
frjfgjkfnhgkdfg.png
ennyiből mindenki megértette. Szintén felteszem a kérdést:
Miért?!
Számos ember azt mondja, hogy feleslegesek, haszontalanok vagyunk. Én ezt megcáfolnám, mivel naponta több száz hívást kapunk olyan emberektől, akit zavar/akadályoz egy szabálytalanul parkoló jármű.

(Egy kép a kis csapatunk egy részéről.)

Ezt a cikket azért írtam meg, hogy ez a feszültség oldva legyen egy kicsit, kérem, hogy minél többen fejtsék ki véleményüket, hátha találunk egy közös megoldást!
Ha megfelelő mennyiségű információt össze tudok gyűjteni más emberektől, akkor lesz egy összefoglaló, megoldásokra törekvő cikk készítve.
((Köszönöm a képet @Anti. ))

Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
((Hozzászólás minta))

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 078
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Fibi
Úgy gondolom, hogyha valaki megvesz magának milliókért egy házat, akkor nehogy már egy cég szabja meg, hogy hány autó állhat a beállóján! Az teljesen rendben van, hogyha valaki szabálytalanul parkol, elviszik, de az már nem, hogy a saját "birtokomról" akarják elvinni az autómat/autóimat. (( Kicsi OOC dolog. Nekem a legzavaróbb az, ha kifagy valaki/meghal és egyből lecsaptok az autóra, nem vártok, meg semmi, már viszitek is, és az ember azon idegeskedik, hogy miért kell elvinni, ha egyszer kifagyott, meghalt. Szerintem ha olyan helyen van, 5-10 perc múlva nézzetek vissza, és csak utána vigyétek el, mert a kifagyás az embertől független. ))

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
Gero Bernstein (Újságíró)
Sajnos a szabályzatot én/mi csak követjük, amit a város vezetői hoztak meg, erről nem mi tehetünk.
Viszont most ne a szabályzatról osszuk meg véleményünket, mivel ahhoz nincsen közünk, hanem inkább a Parkolás Felügyelet dolgozójával való konfliktus/ sikeres megbeszélés és egyéb tapasztalatokra lennék én kíváncsi!
((Ha kifagy és ezt LÁTJUK akkor 5 percig nem nyúlhatunk a kocsihoz.))

Köszi a hozzászólást Fibi, ha van tapasztalatod kollégával szívesen elolvassuk legyen az jó vagy rossz! :)

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
Egy összefoglaló képet azért megfogalmazhatnál, hátha tudnánk belőle tanulni!

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 911
4 549
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
apalóipap
Azt árulják el nekem, hogy a Romero típusú autómat, amivel a halottainkat szálítom a ravatalozóba, vagy a temetőbe, azt miért foglalták le? A kertben áll, senkit nem zavart... felháboríto ez a cég, látszik hogy azt csinálnak amit akarnak... szégyelljék magukat!

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
Továbbra is egy kérdésem van: Ezekről a járművekről -amiknek nem értik lefoglalásukat- hol vannak a panaszkönyvek?

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 911
4 549
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Továbbra is egy kérdésem van: Ezekről a járművekről -amiknek nem értik lefoglalásukat- hol vannak a panaszkönyvek?
apalóipap
elég problémám van elhihteti, még panaszt is nyissak mert maguk nem tudják elvégezni a munkájukat megfelelő minőségben? A végén még az én hibám hogy önök hibáznak, mert nem panaszkodom?

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
Amíg a kommentjeit megírta már rég meglenne pár panaszkönyv is. Szerintem mi dolgozunk itt és mi tudjuk mi a feladatunk/ munkánk, nem maga fogja eldönteni, hogy mi hiba és mi nem!

Utoljára szerkesztve:

Szocsi

Zöldfülű
2019. 01. 10.
152
496
Balkan
V4 karakter
Novak Markovic
LV karakter
Latif Kara
TheSerb
Kétlem, hogy minden alkalmazott tisztában lenne azzal, hogy mi a munkája... A panaszt feleslegesnek tartom, amig a saját alkalmazottja/kollégája vagy főnöke bírálja...hisz én se sz*rnék oda, ahol eszek.
Maga, mint újságírónak nem pártatlannak kéne lennie egy vitában? Esetleg meghallgatni mindkét felet? Ez csak egy újabb feszültségkeltés...nem pedig “véleménykutatás”

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 078
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Fibi
Kezdem azt érezni, hogy ez már átment egy olyan szitkozódásba, amibe nem kellene. Gero, te kérted az emberek véleményét, és jogosak a felvetések. A saját kertemből miért foglaltok le autót? Én, illetve Mi azért fizettünk, nem kevés pénzt, akkor meg had döntsük már el, hogy mit, hol és mennyit tárolunk, ehhez szerintem semmi köze nincsen egy olyan cégnek, akik ROSSZUL PARKOLÓ AUTÓK ELSZÁLLÍTÁSÁT végzik. A következő, ami nekem szemet szúrt: Ha én elmegyek egyet túrázni az erdőbe, és leparkolom a kocsimat, ti felmentek azzal a packerrel és elviszitek? Hogy van ez?

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
SMKSNT
Engem őszintén egy dolog érdekel... ha van egy több száz milliós elektromos kapuval elkerített házam, akkor onnan miért foglalják le az autóm / helikopterem?! Szabályosan levolt helyezve az erre kiépített helyre s lába kélt neki majd érkezett az e-mail a telefonomra, hogy maguk elvitték. BVI-nél az igazgató autói a füvön állnak a kapun kívül azt le se szarják, de az átlag polgárt szopatják. Egy köztemető mellől elviszik szegény öreg papunk autóját és súlyos összegeket kell neki kifizetnie… remélem a maguk temetésén pont le lesz ez az autó foglalva és csak be lesznek dobva abba a kibaszott gödörbe...

Trevon

karcok a felhőkön
2019. 04. 02.
501
2 107
V4 karakter
Donnie Montagne
LV karakter
Yasam Zorlu
proudarmenian234564564
Szép napot, először is köszönöm, hogy szeretne nyitni a város lakói felé, és megérteni a mi frusztrációnkat is. Én személy szerintem leginkább azt értékelném, hogyha nem ráznának le állandóan annyival, hogy tegyek panaszt az interneten. Szerintem szemtől-szembe is meg lehet ejteni egy beszélgetést, nem gondolom, hogy bármi hátránya lenne bárkinek ebből. Nem kell mindenkit lerázni, elvégre korrekt emberek, korrekt módon meg tudnak beszélni különböző problémákat, de nyugodtan javítson ki, hogyha úgy látja, tévedek.

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
@Szocsi :Miért kéne pártatlannak lennem? Mindenkit meghallgattam és kulturáltan válaszoltam. A kommentelők nagy része nem képes trágár szavak nélkül véleményt kifejteni. A Panaszkönyv igenis hasznos és nincs mindig igaza a PF kollégának.
@Geriii : A szabályzat továbbra sem a mi hatáskörünk alatt van, semmibe se tudunk beleszólni, ezt el kéne fogadni.
@asmoky :A helikopteres történet felettébb érdekes, ezt én sem értem. Köszönjük a "jókívánságokat!"
@russzo :Amikor még nem itt dolgozó voltam KRESZ és vezetés miatt egy Panaszkönyvnek köszönhetően megvonták egy munkástól a Packert.
@Trevon : Köszönöm, hogy végre valaki megérti, hogy a cikk miről szól/ mi a célja!
A maga által említett problémát én is észleltem, számos alkalommal szóltam már kollégának, hogy nem kell elhajtani annyival a reklamáló személyt, hogy "Írj Panaszkönyvet, szia."
Ha velem találkozik biztos lehet benne, hogy megpróbálom megbeszélni magával a lefoglalás indokát. Mindig így tettem, ezután sem fog változni!

Szilva

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
295
471
23
Nemesrempehollós
V4 karakter
Eddy Harrison 👨‍🚒
LV karakter
Amanda Hyde
V2 karakter
Emily Hart
EHarrison
Üdvözletem! Én azért egy eléggé nagy gonddal állnék elő, melyet sokszor tapasztaltam. Elsősorban a Parkolás felügyelet eléggé elhanyagolja San Fierrot. Ritkán látni őket a városban, de egyre több szabálytalanul parkoló, illetve szanaszét hagyott járművet már egyre gyakoribb. Nem értem, hogy miért nem lehetséges sűrűbben járni San Fierroba. Ehhez kapcsolódó problémám pedig, a hívások fogadása. Akár mikor hívom őket, mikor San Fierroban vagyok, képtelenek a hívásom fogadni. Nagyon ritkán előfordul, hogy fogadják és kijönnek, de 10 esetből, ha 1 történik meg. Tapasztalatból mondom ezeket, semmiféle kitaláció nincs benne. Illetve a hívások mellett, sokszor hanyagolják a sürgősségi rádión való vételezést. Ezt a frekvenciát nem poénkodásra találták ki, így csakis sürgős esetben értesítik a legtöbben itt a PF-et. Egy példát felhoznék, ugyanis a minap történt eset, hogy valaki a tűzoltó laktanya elé parkolt. Az egyik fecskendő garázs kijárata elé. Ezzel nem hogy szabályt sértett, hiszen garázs, kapukijárók előtt várakozni és megállni tilos a Kresz szerint is (ráadásul a laktanya előtti úton a kereszteződéseknél ki van téve mind a két irányból a várakozni és megállni tilos tábla), hanem még a tűzoltók vonulását is akadályozta. Ezért sürgősségi rádión is vételeztük a PF-et, illetve telefon hívást is kezdeményeztünk. Választ egyáltalán nem kaptunk. Ennek ellenére, mikor riasztáshoz vonultunk, láttunk Los Santosban munkálkodni az egyik trailert. Ez a legnagyobb probléma az egész szervezettel szerintem, hogy San Fierrot teljes mértékben hanyagolni tudják.
Illetve egy régebbi probléma, ami azért mostanság kezd megszűnni, hogy felborult, illetve kigyulladt járműveket is simán felkaptak a trailerre. Bár, mostanság ez nem gyakori látvány szerencsére, de azért ezt is megjegyezném feléjük.

Illetve a felettem kommentelő " látszik hogy azt csinálnak amit akarnak " hozzászólására reagálva, a múltkor szemtanúja voltam, hogy az egyik embere a parkolás felügyeletnek kitol egy szabályosan parkoló járművet a helyéről. Azt nem tudom, hogy végül el is vitte e, de mivel a kocsit nem helyre igazította, hanem pont hogy a vonalon át tolta a járművet, így minden bizonnyal le is foglalta. Így teljes mértékben együtt tudok érteni ezzel a hozzászólással. Nem beszélve arról, hogy akár egy járművet képesek felvenni a trailerre, majd lerakják szabálytalanul, hogy bizonyíték legyen számukra és végül elviszik. Az ilyen undormány embereket kellene kiszűrniük a szervezetben.