- 2019. 07. 19.
- 1 702
- 2 807
- LV karakter
- tom ston
A Parkolás Felügyelet a városlakók ellen?! -Na, ne!
Dátum: 2020.12.10. | Közzétette: Gero Bernstein |
Üdvözlök minden kedves olvasót!
A mai napon egy olyan cikkel készültem, amit nap, mint nap a saját bőrömön tapasztalok. Ez nem más, mint a városlakóktól kapott sérelmek, szidások a Parkolás Felügyelet alkalmazottjai felé.
Szeretném kérni a kedves újságolvasókat, hogy fejtsék ki véleményüket, mivel csak a megfogalmazott hozzászólások és kritikák tudják előrébb vinni a konfliktuskezelést, problémamegoldást!
Kezdeném az elején..
-Mi is az a Parkolás Felügyelet?
-Ez egy olyan cég, amely a szabálytalan helyen parkoló járművek lefoglalásával/ bírság kiszabásával foglalkozik.
Ezzel nem is lenne gond, ha a városlakók hatalmas része nem nézne le minket, hanem utána járna, elolvasná azokat az oldalakat, melyek a szabályos parkolásról szólnak.
Az oldalsó képen mindegyik alapvető szabály olvasható! ------------->
Senki nem fogadja el, ha elvontatja egy kolléga a járművét, mindenki szidalmaz és fájó szavakat vág a fejünkhöz. Miért?!
Mi a "Packeresek" is szabályok alapján dolgozunk, mi ezért kapunk pénzt!
Van egy alapvető szabályzat, ha egy adott autó nem felel meg ezeknek a szabályoknak, akkor jogunkban áll elszállítani, vagy ha időközben megérkezik a tulajdonos akkor csekket adhatunk a lefoglalás helyett.
FONTOS!!! Azt, hogy melyik büntetés kapja a jármű birtoklója teljes mértékben a Parkolás Felügyelet alkalmazottjának döntése!
Sosem értem, hogy a városban majdnem tettlegességig fajulnak az indulatok, szidják édesanyámat, stb., viszont amikor elmondjuk a panaszosnak, hogy írjon egy panaszkönyvet a weboldalunkon akkor jönnek a kifogások: Nincsen internete (közben egy E60-as BMW-vel jár), nincs neki ilyen "hülyeségre" ideje (arra van, hogy 15-30 percig veszekedjen velem). Ezeket szerintem naphosszat tudnám sorolni, de úgy gondolom
Számos ember azt mondja, hogy feleslegesek, haszontalanok vagyunk. Én ezt megcáfolnám, mivel naponta több száz hívást kapunk olyan emberektől, akit zavar/akadályoz egy szabálytalanul parkoló jármű.
(Egy kép a kis csapatunk egy részéről.)
Ezt a cikket azért írtam meg, hogy ez a feszültség oldva legyen egy kicsit, kérem, hogy minél többen fejtsék ki véleményüket, hátha találunk egy közös megoldást!
Ha megfelelő mennyiségű információt össze tudok gyűjteni más emberektől, akkor lesz egy összefoglaló, megoldásokra törekvő cikk készítve.
((Köszönöm a képet @Anti. ))
Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
Moderátor által szerkesztve, ekkor: