Az alapítványról:
Az alapítvány létrejöttét Ivano Luchese kezdeményezte 2019-ben, bár tervei már 2018-ban mérlegelésre kerültek.
Elsődleges működési feladata az alapítványnak, az állami és államközeli alkalmazottak segítése. Ezen segítés nem feltétlen csak anyagi támogatás ($) alatt értetendő, hanem igény esetén ingyenes pszichiátert, ügyvédet, avagy csoportterápiákat is szervezünk.
Az alapítvány a fent felsorolt indokok mellett lényegében afféle szakszervezetnek (érdekképviseletnek) is minősül, de az egyéb feladatai végett alapítvány besorolást kapott.
Az alapítvány közel öt éves működése alatt elérte a 933 összesített taglétszámot, általában 60-70 taggal operált, valamint megközelítőleg -505.770.617 $-t osztott ki.
Az alapítvány tagjai:
Az alapítvány tagjai a See City Honvédség, a Rendőrség, a Nemzeti Nyomozó Iroda, illetve a See City Közlekedési Központ állományának tagjai lehettek. Ennek oka az volt, hogy az alapítvány az anyagi és személyi kapacitásához mérten, arányosan tudjon terjeszkedni.
Támogatási formák:
Az alapítvány több féle módon tud támogatást, segítséget nyújtani. Ezek elsősorban az alábbiak lehetnek:
- Jogi segítségek, jogorvoslatok; (részlegesen inaktív)
- Pszichiátriai tanácsadások; (inaktív)
- Csoportterápiák; (inaktív)
- Anyagi támogatások ($) (inaktív).
A költségvetést az elnökség szabja meg és fogadja el. Az utolsó aktív időszakban az alapítvány 12.000.000$-al rendelkezett (havonta). Ez az összeg az alapítvány tagjai közt arányosan került elosztásra, az aktivitásuk és az alapítványi tagsági szintjük figyelembe vételével.
Vezetőség:
Az alapítványt az elnökség vezeti. Az elnökség élén az elnök áll,.
Az igazgatóság tagjai: ( Név, Beosztás, Csatlakozás, Képviselt terület; )
- Ivano Luchese, Elnök, 2019.02.12., Alapítvány;
- Rosalie Luchese, Alelnök, 2019.05.25, Alapítvány;
Szabályzat:
- A heti maximum támogatás egy főre 120.000$;
- Jelentkezési kérelemnél a valós adatokat kell megadni;
- Az adatokban (ideértve különösen a név) változását azonnal jelezni kell;
- 40.000.000$-os banki vagyon felett a jelentkezés nem lehetséges, ennek elérésekor a tagság megszűnik.
- A leírásban feltüntetett támogatott szervek egyikének tagságában kell lenni.
(OOC) - Rövidebb leírás:
Az alap ötleten rég óta gondolkoztam, de csak 2019.02.14-én jutottam oda, hogy meg is valósítsam. Ennek oka az, hogy az első "felkarolt" szervezetnek a Honvédséget akartam, hiszen ők álltak a legrosszabbul bevételek és fizetések terén. Mielőtt bele vágtam volna ebbe, leader lettem a Honvédelemnél, így adta magát, hogy elővegyem a projectet. Elsődlegesen a pénzbeli juttatásokra mentünk rá, mellékelek lentre 1-2 képet amin nagyjából elmagyarázom a rendszer lényegét, rövid leírás, stb. A nevemhez hűen kidolgoztam rá egy doksit anno, ami kiszámolja a dolgokat, erről lesz mellékelve a kép. A doksi az adatok végett privát, csak a megadott személyek férnek hozzá.
(OOC) - A project szüneteltetése:
A project 2019 január óta egésszen a v4 megjelenéséig futott, vagyis közel 5 évig. Az Alapítványt nem sokkal az után csináltam, hogy leadtam a Kormányt, azonban mivel mindig is az egyik legkedveltebb frakcióm volt, szerettem volna NS-ben is lehetőséget arra, hogy az akkor folyó szálakat/célokat tovább vigyem. A Kormány által biztosított támogatásokat átvették az Alapítványi támogatások és hatalmas meglepetésemre közel 38 szponzorral dolgoztam az 5 év alatt akik összesen 383.770.617$-t adtak a projectbe, innen is hatalmas pacsi nekik!
Smith F Brasco, Flavio Luchese, Toby Gilbert, Fory, Scott, Markwell, Alan P Ross, Dr Robert Sauerbruch, Peterico, Tobias F Brasco, Kayden Reed, FreaK, Daniel Luchese, Rosalie Luchese, Fedir, Shane, Pietro Luchese, Milan H Ross, Louise R Cortez, Justin, Lukyn, James F Brasco, Joe Luchese, Giuseppe Luchese, Carlos Galaz, Feri, Michael Cortez, Richard Oneill, Ard, Klos, Marco, Paddy O Ryder, James csaja, Steven R Walker, Ruby, Kyle, Dario.
Utoljára szerkesztve: