- 2019. 09. 18.
- 690
- 1 091
- V4 karakter
- Chloe Blanc
- V2 karakter
- Camilla Roberts

~ [JELENTKEZÉSI LAP] ~
Néhány fontos dolog magadról:
[Andrásnak hívnak,néhány napon belül töltöm be a 15. életévemet.Jelenleg általános iskolába járok. A Mátrában élek egy kis faluban,itt is végzem az általános iskolát. Kedvenc tantárgyaim a kémia,illetve a történelem. A kémiával a későbbiekben is szeretnék foglalkozni. Hobbiból néha napján horgászok.Nem szeretem az iskolai tanulást. Biatlonozok. Sok időt töltök el a gépen történő játékkal. Szívesen segítek a szüleimnek a ház körüli munkákban. Sok típusú téma felé is érdeklődök,példának okáért szeretek rendőrséggel kapcsolatos dolgokat nézni/olvasni legyen az IRL vagy akár SeeMTA fórum. Egy másik kedvelt hobbim nézegetni,olvasgatni a fórumot.]
Mióta játszol a szerveren?
[2019-08-15-én regiszráltam a szerverre,azóta játszok kisebb kihagyásokkal.]
Eddigi elért dolgok:
[IRL: Közepesen jó sporteredmények, Curie Természetvédelmi versenyen országos hetedik helyezést értem el két másik iskolatársammal.]
Szerver: Sok új barátom lett. Volt szerencsém sok frakció tagja lenni. 34369 szerveren eltöltött perc.
Ezek melett immáron lassan három hete töltök be TeamSpeak moderátori szerepkört a SeeMTA V2 hivatlos TS szerverén.]
Miért szeretnél a See Game Helpdesk tagja lenni?
[Volt szerencsém jó párszor hallgatni SGH,valamint Adminisztrátor ismerőseimet miközben végezték a feladatukat. Ez okán úgy gondoltam,hogy én is szívesen kipróbálnám én is magam ebben a munkában,e melett szívesen segíteném így a kezdő játékosok eligazodását a szerveren,illetve szeretném segíteni azokat a játékosokat is,akik éppen valamilyen proglémába ütközik.]
Miért téged válasszunk?
[Úgy gondolom,hogy kellő szervertapasztalattal és komolysággal rendelkezek ahhoz,hogy kifogástalanul el tudjam végezni ezt feladatot.]
Mennyi időt tudnál szánni a feladataidra?
[Napi 5 órát is eltudok körübelül tölteni a szerveren,ennek a nagy részét rá tudnám áldozni a See Game Helpdesk-i feladataimra.]
Naponta hány órát tudsz online lenni?
[Ebben az időszakban akár napi 5 órát is el tudok tölteni a szerveren.]
Mit teszel,ha egy játékos nem akarja megérteni,hogy nem javítod meg az autóját?
[Türelmesen megpróbálom elmagyarázni neki,amennyiszer csak lehet,hogy járművet csak administrátor tud megjavítani és ő is csak bizonyíték ellenében javíthatja meg.]
Hogyan mutatnád be egy kezdő játékosnak a szerelő rendszert?
[Először is elmagyaráznám neki,hogy a szerveren két szerelőtelep található meg. Az egyik Los Santos szívében,míg a másik San Fierro keleti részén (Los Santos-ban a See City Car Servis,míg San Fierro-ban a Fix&Drive található). Ezt követően elmagyaráznám számára,hogy mindkettő ikonja az F11-es térképen egy fekete alapon fekvő fehér csavarkulcs. Ezek után elmodanám neki,hogy amennyiben a járműve totálkáros lesz (tehát nem tudja beindítani) vontatót kell hogy kihívjon,amit a /call 222-222,illetve a /call 444-444-es számon tehet meg. Hozzátenném,hogy 222-es a Los Santos-i SCCS-é,a 444-es pedig a San Fierro-i,Fix&Drive-é. Azt javasolnám számára,hogy amennyiben a járműve Los Santos-ban,vagy annak a környékén robbant le ( például a Los Santos-zól Északra fekvő Gazdag Negyedben,vagy a szintén LS-től Északra lévő kis falvakban robbant le,azesetben Los Santos-i SCCS-t hívja ki,mivel ők innen olcsóbban vontatják,mint a Fix&Drive-osok. Viszont ha, San Fierro-ban,vagy annak a közelében robbant le,akkor azt javasolnám számára,hogy Fix&Drive szolgáltatásait vegye igénybe. Ezek után következzen msot a szerelőműhelyek bemutatása. A szerelőtelepeken két darab sáv található. Ezeknek egyike a lassú (tehát normál) sáv,a másik pedig a gyors sáv. A normál sávnál a sortól függ,hogy mikor tudunk bejutni,itt érkezési sorrend szerint engedik az embereket. Viszont ott van a gyors sáv,aminek fix ára 700 ezer forint, és it nem számolják az alkatrészeket (az alkatrészekről később olvashatsz),illetve elsőbbséget elvéznek az itt állók a normál sváosokkal szemben. Itt hajthatnak be a külömböző szervezetek is,akiknek van kötve Casco szerződése az adott szerelőteleppel. A normál sáv az SCCS-nél a jobb oldali,míg Fix&Drive-nál ez az sáv,ami az úttal párhuzamosan helyezkedik el és így halad be a telepre. És most maga a rendszer. Korábban említettem,hogy a normál sávnál a szerelők az elemek alapján számolják ki a szereltetés összegét. Minden járművön vannak elemek,amik meg tudnak törni( vannak olyan járművek,amiknek nem tud összetörni,hanem csak füstölni tud a motorjuk,illetve lámpájuk tud kitörni). A szereltetés melett nem elhanyagolható dolog,hogy itt tud a járművére műszaki adatlapot csináltatni,amit később a városházán válthat majd ki. ]
Mi a 3 legfontosabb helyszín, amit megmutatnál egy kezdő játékosnak? Miért pont az?
[Az első hely úgy gondolom,hogy nem is lehetne más,mint a városháza,amit ez az icon jelöl a térképen.

Mit teszel ha éppen egy RP közepén vagy, de egy kezdő játékosnak segítség kell?
[Mindenképpen megpróbálnám elmagyarázni a másik félnek,akivel épp RP szituációban vagyok,hogy egy kezdő játékosnak segítség kell és megkérném rá,hogy ha szintuáció megengedi,akkor folytassuk később a a cselekvést.]
Látsz egy NONRP-s hirdetést. Mi az első dolog amit teszel?
[Azonnal jelenteném az esetet az Adminisztrátorok felé az Adminsegédi chat-en.]
Voltál már jailbe? [UCP-s képet csatolj]
[Sajnos egy évvel ezelőtt volt egy OOC stílus indokú 90 perces adminjail-em ( ez a tűz óta nem látszik UCP-n),ezen kívül nem kaptam más jailt.]

Voltál már bannolva? [UCP-s képet csatolj]
[Nem rendelkezek kitiltással a szerverről még.]

Utoljára szerkesztve: