LAS VENTURAS FOUNDATION

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

agoston!

trendsetter
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 431
12 261
V4 karakter
Allan_Richmond
LV karakter
Tobias_Rodemaker
868baacf0db7831b6f597db6adabcbe1.png
 

agoston!

trendsetter
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 431
12 261
V4 karakter
Allan_Richmond
LV karakter
Tobias_Rodemaker

Las Venturas Metropolitan Police "Wonder Women" díj​

A Las Venturas Metropolis Police minden évben kitünteti a legkiemelkedőbb női tiszthelyettesét a "Wonder Women" díjjal, hogy elismerje kivételes teljesítményét és elkötelezettségét a közösség és a szolgálat iránt. Ez a különleges elismerés nemcsak a kitűnő munkavégzésért adományozott, hanem az emberség és az elszántság megtestesítőjének is tekintik.
A díjátadó ünnepség minden évben egy lenyűgöző esemény, amelyen a város legelismertebb tisztségviselői, rendőrségi vezetők és a közösség tagjai vesznek részt. Az esemény célja nemcsak a díjazott tiszthelyettes kiemelkedő teljesítményének ünneplése, hanem az is, hogy inspirálja és támogassa a többi női rendőrtisztet, hogy törekedjenek a legmagasabb színvonalú szolgálatra és vezetésre.
A "Wonder Women" díjátadó ünnepségen a díjazott tiszthelyettesről olyan szavak hangzanak el, amelyek méltók a hősies cselekedeteihez és példamutató vezetői képességeihez. Az elismerés egy szobrot és egy emléklapot is magában foglal, amelyek mindig emlékeztetni fogják a díjazottat arra, hogy milyen példás szolgálatot nyújtott.
A "Wonder Women" díj nemcsak a díjazott tiszthelyettesnek, hanem az egész Las Venturas Metropolitan Police szervezetének is egy pillanatnyi büszkeséget jelent. Ez a kitüntetés azt is jelzi, hogy a Las Venturas Metropolitan Police elkötelezett a nők egyenlő részvételének és elismerésének előmozdításában a rendőrségi szakmában, és büszke arra, hogy a legkiválóbb női rendőrtisztek is részei a szervezetnek.
f18180e8814daeee9d043cf54e666d6d.png
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.