Las Venturas Fire & Rescue Department

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
P

Professor

Hali! Teljes mértékben támogatom!! Ha behozzák, ígérem, hogy egyből megyek is jelentkezni! :D

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Tudtommal azokra a kocsikra mind modolva van valami, nemtudom, vegyesek az érzelmeim. Legtöbben egy hét után ráunnánk az fk-ra, egy ilyen fk mit tudna csinálni az mta világában?

• Tetszik
Reactions: szarkajany

Dorina

Újonc
2020. 11. 18.
29
75
Rosenheim, DE
V4 karakter
Simon Carver
LV karakter
Simon Carver
Ejha, most kb írtál egy egész frakció pályázatot:D viszont nagyon jó ötletnek tartom a behozatalát, szépen összeírtad a dolgokat. Remélem bekerül.

Szilva

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
293
452
23
Nemesrempehollós
V4 karakter
Eddy Harrison 👨‍🚒
LV karakter
Amanda Hyde
Remek ötlet! Támogatom!

Szia! - Teljes mértékben támogatom az ötleted!

Szépen, kidolgozottan megfogalmaztad a kérésed, egyetértek veled!

Köszi a támogatást az ötlethez! Jó látni azért, hogy azért van érdekeltség felé.

Hali! Teljes mértékben támogatom!! Ha behozzák, ígérem, hogy egyből megyek is jelentkezni! :D
Ahhoz lapot is kéne írni :p Bár az se biztos, hogy én fogadnám el. Maga a frakció behozatala a célom, a leaderséggel nem számoltam. Sose volt még egyik See szerveren se benne részem. A támogatás pedig köszi!

Ejha, most kb írtál egy egész frakció pályázatot:D viszont nagyon jó ötletnek tartom a behozatalát, szépen összeírtad a dolgokat. Remélem bekerül.
Attól azért távol áll. :D Az szebben lenne formázva. A támogatást pedig köszi!

Összeszedett lap, ha be is kerülne ez a frakció, az lenne sajnos a jövője mint V3-on.
Milyen most a V3 OKF jövője? Jelenleg a jelentkezéseket is le kellett zárnunk, mert sokan vagyunk bent frakcióban. Jó páran már több mint fél éve, sőt vannak akik már több mint 1 éve. Tény és való, a frakciónak voltak ott nehézségei is a múltban, de rendeződve van jelenleg minden.

Tudtommal azokra a kocsikra mind modolva van valami, nemtudom, vegyesek az érzelmeim. Legtöbben egy hét után ráunnánk az fk-ra, egy ilyen fk mit tudna csinálni az mta világában?
A jármű módokról nem tudok. Ezeket is, csak példának hoztam fel, hogy én milyen járműveket tudnék elképzelni. Bár, a legtöbb kamion, így lehet arra módolni, na meg nem hiszem, hogy olyan járművekre, mint Fire Truck, Fire Ladder, Barracks, kamionok bármi is lenne módolva. De, mint említettem a járművek csak felhozott példák.

Hát, egy Rp szerveren a tűzoltók főleg RPzni tudnának. :D Egyébként, kiindulva abból, hogy én úgy gondoltam ezt, hogy az LVMS-et helyettesítené, tehát az egészségügyi riasztásokat is a tűzoltók látnák el (Pontosabban az erre szakosodott része, ugyanis több osztályból áll össze IRL is egy tűzoltóság. ) Ez így történik Amerikában jelenleg is, hogy a hivatásos mentők a tűzoltóság tagjai, csak Medical Service alatt. Illetve minden amerikai tűzoltóautón legalább 1 mentőorvosi kiképzésben is részesített tűzoltónak tartózkodnia kell. Az mindegy, hogy a sofőr vagy beosztott, a lényeg, hogy rajta legyen. Így ez miatt is lenne dolga a tűzoltóknak
Viszont, magára a tűzoltók dolgára:
- Tűzoltás, scriptelt tűz eloltása, V3-on a bevételi forrásunk. Minden eloltott tűz után x összeget kapunk, így ebből eltudjuk látni saját magunk. Ez ugyan úgy itt is lehetne. A sivatagi környezet miatt pedig reális, hiszen a hő és szárazság miatt lángra kaphat a növényzet csak úgy. Az eloltása gyors is lenne, így akár RP-vel lehet maradni tűzvizsgálaton. Tűzvizsgálat során vizsgálni olyan dolgokat, mitől keletkezhetett a tűz, mikor, stb. Mind ezt oké, hogy RP-vel, de ez is színesebbé tudja tenni a mindennapokat.
Akkor, egy csomó műszaki mentés lehetne. Jármű felborul, vissza borítjuk. Kihívnak, hogy beszorult a járművébe valaki. Vízből mentés, magas helyről mentés, minden dologért képesek kihívni a tűzoltókat IRL is, így IC is ki lehet.
Írtam az ötletbe, a fa kidőlését, hogy random ilyen fás területű helyeken lenne az úton kidőlt fa, azt eltávolítani a tűzoltók dolga.
A cég rendszer itt nem tudom mennyire megy, de lehetne ilyen hatósági ellenőrzés is cégeknél, engedély kiadása. Ha netalántán megélnénk azt a pillanatot, hogy vissza kerülne a régi áruszállító vagy helyette valami veszélyes anyagot szállító munka bekerülne ADR kontrollt is végezhetnénk. IRL is a tűzoltók csinálják mint itthon, mint Amerikában.
Csomó minden lehetőség adott, sőt a scriptekkel lehet látványossá is tenni ezeket. Van akár letölthető script a létra mozgatásához, azt átírni picit és egy modellhez megcsinálni. Milyen látványos lenne, hogy ha az emelő kosárban ott lenne a tűzoltó és így menne fel a bajba jutotthoz.
Sok minden dolog rejlik egy ilyen frakcióban, csak megfelelő dolgok is kellenek hozzá. Vagy ha script nincs is, megfelelő vezetővel, emberekkel össze lehet hozni egy minőségi frakciót, ahogy V3-on is tesszük.

Latyika

Újonc
2019. 03. 04.
52
34
LV karakter
Marlon Hughie
V2 karakter
Francesco Camorra
Szia,szépen kidolgoztad az egészet,és és nagyon tetszik az ötlet.Szóval én TÁMOGATOM és remélem megkapod és sikerül.

AWalner

Barangoló
2019. 02. 01.
92
137
LV karakter
Arnold Walner
Csáó!

Még mikor nem is volt SeeMTA,hanem csak SAMP-on volt See régen én is voltam tűzoltó leader.
Látszik,hogy nagyon benne vagy a témában,utánanéztél a dolgoknak, mindenképpen támogatom.
Én nagyon élveztem régen, a lényeg csak az,hogy mindig kell kitalálni valami különlegesebb, kreatív RP szituációt a tagok számára ( ez lehet akár egy macska fáról való eltávolításától elkezdve középületek ellenőrzése a katasztrófavédelem általon keresztül bármi komolyabb, és nem lesz a frakció hónapok után se unalmas. Sok sikert,ha sikerülne.

Szilva

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
293
452
23
Nemesrempehollós
V4 karakter
Eddy Harrison 👨‍🚒
LV karakter
Amanda Hyde
Szia,szépen kidolgoztad az egészet,és és nagyon tetszik az ötlet.Szóval én TÁMOGATOM és remélem megkapod és sikerül.
Szeva! Köszi szépen a támogatást! Bár, még mindig mondom, nekem ezzel még mindig nem a leaderség a célom. Ízelítőt akartam adni főként, hogyan is nézne ki a szerveren a tűzoltóság, legalábbis az én elképzeléseim szerint. Illetve a recovery óta nem játszok LV-n se. Nem volt semmi bizonyítékom, így azt a kevéske cuccom se tudtam vissza igényelni sajnos, kicsit ez lelombozott. Na meg nincsenek itt ismerőseim, így ezért szüneteltetem az LV-t. :/

Csáó!

Még mikor nem is volt SeeMTA,hanem csak SAMP-on volt See régen én is voltam tűzoltó leader.
Látszik,hogy nagyon benne vagy a témában,utánanéztél a dolgoknak, mindenképpen támogatom.
Én nagyon élveztem régen, a lényeg csak az,hogy mindig kell kitalálni valami különlegesebb, kreatív RP szituációt a tagok számára ( ez lehet akár egy macska fáról való eltávolításától elkezdve középületek ellenőrzése a katasztrófavédelem általon keresztül bármi komolyabb, és nem lesz a frakció hónapok után se unalmas. Sok sikert,ha sikerülne.
Ha tudnád mennyi emléket hoztál most elő bennem.... Egyébként már leakartalak cseszni, a volt tagokat már nem is ismered meg, de rájöttem, akkor már Martin volt a leader mikor én az LSFD-nél voltam. ? Pontosabban akkor kerültem be, mikor ti mentetek a Walner Familybe. Aztán így Martin Walner és Roger Chapman (meg kis ideig még Andreas Walner) lettek a leaderek. Captain rangig azért én is elvittem a frakcióban, illetve a légi alosztály vezetője is lettem. Akkor rontottam el az egészet, mikor maffiás akartam lenni. Hamar rájöttem, hogy az volt játékban elkövetett legnagyobb hibám. Azóta is, ha bármi szerveren jártam, ott tűzoltó voltam. Elég sok tapasztalatot szereztem ennek köszönhetően. Illetve IRL önkéntes tűzoltó vagyok, így megvan a kellő ismeret. ?

Emlékszem, SAMP-on is sok RP szituációban volt részem. Illetve jelenleg V3-on is. Sajnos sok érdeklődés nincs a frakció iránt, mert legtöbben nem látják mi történik frakción belül.

Egyébként köszönöm a támogatást! Illetve mégjobban köszönöm az emlékek felidézését. Hiányzik azért a régi SAMP közösség. Jó látni, hogy még mindig vannak akik akkor is játszottak.

• Imádom
Reactions: Körte

Papii

Legenda
2019. 01. 09.
558
500
Saalbach-Hinterglemm
V4 karakter
Alexander Luttenberg
LV karakter
Alexander Hemsworth
Két éve egy komplett ötlettel álltunk a vezetőség elé,(@Dave , András és Alekkal) mapolással/kocsi moddal/pj-vel, elutasították arra hivatkozva hogy nincs napirenden. De azért sok sikert a megvalósításhoz. ;)

• Szomorú
Reactions: Szilva

AWalner

Barangoló
2019. 02. 01.
92
137
LV karakter
Arnold Walner
Szeva! Köszi szépen a támogatást! Bár, még mindig mondom, nekem ezzel még mindig nem a leaderség a célom. Ízelítőt akartam adni főként, hogyan is nézne ki a szerveren a tűzoltóság, legalábbis az én elképzeléseim szerint. Illetve a recovery óta nem játszok LV-n se. Nem volt semmi bizonyítékom, így azt a kevéske cuccom se tudtam vissza igényelni sajnos, kicsit ez lelombozott. Na meg nincsenek itt ismerőseim, így ezért szüneteltetem az LV-t. :/

Ha tudnád mennyi emléket hoztál most elő bennem.... Egyébként már leakartalak cseszni, a volt tagokat már nem is ismered meg, de rájöttem, akkor már Martin volt a leader mikor én az LSFD-nél voltam. ? Pontosabban akkor kerültem be, mikor ti mentetek a Walner Familybe. Aztán így Martin Walner és Roger Chapman (meg kis ideig még Andreas Walner) lettek a leaderek. Captain rangig azért én is elvittem a frakcióban, illetve a légi alosztály vezetője is lettem. Akkor rontottam el az egészet, mikor maffiás akartam lenni. Hamar rájöttem, hogy az volt játékban elkövetett legnagyobb hibám. Azóta is, ha bármi szerveren jártam, ott tűzoltó voltam. Elég sok tapasztalatot szereztem ennek köszönhetően. Illetve IRL önkéntes tűzoltó vagyok, így megvan a kellő ismeret. ?

Emlékszem, SAMP-on is sok RP szituációban volt részem. Illetve jelenleg V3-on is. Sajnos sok érdeklődés nincs a frakció iránt, mert legtöbben nem látják mi történik frakción belül.

Egyébként köszönöm a támogatást! Illetve mégjobban köszönöm az emlékek felidézését. Hiányzik azért a régi SAMP közösség. Jó látni, hogy még mindig vannak akik akkor is játszottak.

Jézus, te Eddy Harrison vagy? akkor emlékszem rád,csak nem is néztem a neved :D szerintem voltál te tag ,mikor még ott voltunk Thomassal leaderek. Sok sikert mégegyszer , IRL önkéntes tűzoltóként nem nyúlhatnak mellé veled

• Imádom

FarkasLV

Penetrátor
2019. 01. 11.
218
362
V4 karakter
Lara Perez
LV karakter
Adam_Fright
V2 karakter
nincs
Én csak is támogatni tudom az ötletet. Kifejezetten örülnék ha lenne egy ilyen lehetőség/ ilyen RP. Én még csinálnám is, lényegében egy jó script rendszer kellene hozzá.
Támogatom

• Imádom

#Danny

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
151
28
V4 karakter
Danny Charles
LV karakter
Jim Lorenzo
Nagyon jó ötlet! Támogatom

• Imádom

Szilva

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
293
452
23
Nemesrempehollós
V4 karakter
Eddy Harrison 👨‍🚒
LV karakter
Amanda Hyde
Két éve egy komplett ötlettel álltunk a vezetőség elé,(@Dave , András és Alekkal) mapolással/kocsi moddal/pj-vel, elutasították arra hivatkozva hogy nincs napirenden. De azért sok sikert a megvalósításhoz. ;)
Ez azért kicsit lehangolt. :( Bár, reménykedem, hogy most V2-re jött az újítás, talán V3-ra is bekerül, illetve LV-n is látható lesz majd. Bizakodjunk a legjobbakban. Amúgy én kíváncsi lennék a jármű módokra, mapolásra, amelyet készítettetek.
Köszi szépen!

Jézus, te Eddy Harrison vagy? akkor emlékszem rád,csak nem is néztem a neved :D szerintem voltál te tag ,mikor még ott voltunk Thomassal leaderek. Sok sikert mégegyszer , IRL önkéntes tűzoltóként nem nyúlhatnak mellé veled
Voltam, de maximum 1 hétig. Arra emlékszem, hogy a Walner Familien is akkor kezdődött, mint maffia, mikor én tűzoltó lettem. :D Köszi szépen mégegyszer <3

Én csak is támogatni tudom az ötletet. Kifejezetten örülnék ha lenne egy ilyen lehetőség/ ilyen RP. Én még csinálnám is, lényegében egy jó script rendszer kellene hozzá.
Támogatom
Hát, a rendszer már meglenne, ami V2-n is most bekerült. Tűzoltásnak itt is jó lenne. + rendszernek tudnám elképzelni, hogy lennének kidőlt fák, főként Bayside és a zöldebb területeken ugye és azokat kéne kivágni. Hozzá tudnám még képzelni, a létra mozgathatóságát, ezáltal épület tüzeket is generálhatna és így létra segítségével lehetne oltani. No meg ott az ötlet, hogy össze lehetne vonni az LVMS-el és így a Las Venturas Fire Department egyik alosztálya lenne maga az Emergency Medical Services (EMS) és így minden mentős jogot megkaphatna. + ehhez jöhetne még a hordágy rendszer, ami működne helikopterrel is, hogy oda is betudná az ember pakolni a sérültet vele, számomra még a vércsoport ötlet is felmerült, hogy minden playernek lenne egy random vércsoportja és ha műteni kell, pl vérzik, mert meglőtték, pótolni kell a vérveszteségét. Szóval lehetőség mind adott.
Az a baj, a játékos szám nem tenné lehetővé, hogy működhetne tovább úgy az LVMS, mint magánkórház, ahogy IRL is van Amerikában. Ugyanis, mint SAMP LSRP-n is volt, maga a tűzoltóság EMS része intézte volt a fő mentős szerv. Az egyik kórház az övüké volt, oda vitték az embereket. Ez mellett volt egy magánklinika, ami csak a mentőzéssel és műtétekkel foglalkozott. Ilyet akár itt is eltudnék képzelni.
Egyébként, köszönöm szépen a támogatást!

Hali, mint mindenki más, én is csak támogatni tudlak :D
Köszi szépen!

Nagyon jó ötlet! Támogatom
Köszi szépen!

Amúgy azért öröm látni, mennyien támogatnák az ötletet. <3

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Szerintem elférne a szerveren, sok új lehetőséget nyújthat azok számára akik szeretik az ilyen frakciókat. TÁMOGATOM

Samuel Moon

Újonc
2019. 01. 10.
51
26
LV karakter
Samuel_Moon
Ezt szépen összeraktad, látom benne az rp potenciált, a városnak is adna egy jobb hangulatot. Nagyon támogatom. ??

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Nagyon jól kivan dolgozva, de nem hinném, hogy sok érdeklődés lenne iránta. mondjuk kitudja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.