P
Remek ötlet! Támogatom!
Köszi a támogatást az ötlethez! Jó látni azért, hogy azért van érdekeltség felé.
Szia! - Teljes mértékben támogatom az ötleted!
Szépen, kidolgozottan megfogalmaztad a kérésed, egyetértek veled!
Ahhoz lapot is kéne írni Bár az se biztos, hogy én fogadnám el. Maga a frakció behozatala a célom, a leaderséggel nem számoltam. Sose volt még egyik See szerveren se benne részem. A támogatás pedig köszi!Hali! Teljes mértékben támogatom!! Ha behozzák, ígérem, hogy egyből megyek is jelentkezni!
Attól azért távol áll. Az szebben lenne formázva. A támogatást pedig köszi!Ejha, most kb írtál egy egész frakció pályázatot viszont nagyon jó ötletnek tartom a behozatalát, szépen összeírtad a dolgokat. Remélem bekerül.
Milyen most a V3 OKF jövője? Jelenleg a jelentkezéseket is le kellett zárnunk, mert sokan vagyunk bent frakcióban. Jó páran már több mint fél éve, sőt vannak akik már több mint 1 éve. Tény és való, a frakciónak voltak ott nehézségei is a múltban, de rendeződve van jelenleg minden.Összeszedett lap, ha be is kerülne ez a frakció, az lenne sajnos a jövője mint V3-on.
A jármű módokról nem tudok. Ezeket is, csak példának hoztam fel, hogy én milyen járműveket tudnék elképzelni. Bár, a legtöbb kamion, így lehet arra módolni, na meg nem hiszem, hogy olyan járművekre, mint Fire Truck, Fire Ladder, Barracks, kamionok bármi is lenne módolva. De, mint említettem a járművek csak felhozott példák.Tudtommal azokra a kocsikra mind modolva van valami, nemtudom, vegyesek az érzelmeim. Legtöbben egy hét után ráunnánk az fk-ra, egy ilyen fk mit tudna csinálni az mta világában?
Szeva! Köszi szépen a támogatást! Bár, még mindig mondom, nekem ezzel még mindig nem a leaderség a célom. Ízelítőt akartam adni főként, hogyan is nézne ki a szerveren a tűzoltóság, legalábbis az én elképzeléseim szerint. Illetve a recovery óta nem játszok LV-n se. Nem volt semmi bizonyítékom, így azt a kevéske cuccom se tudtam vissza igényelni sajnos, kicsit ez lelombozott. Na meg nincsenek itt ismerőseim, így ezért szüneteltetem az LV-t. :/Szia,szépen kidolgoztad az egészet,és és nagyon tetszik az ötlet.Szóval én TÁMOGATOM és remélem megkapod és sikerül.
Ha tudnád mennyi emléket hoztál most elő bennem.... Egyébként már leakartalak cseszni, a volt tagokat már nem is ismered meg, de rájöttem, akkor már Martin volt a leader mikor én az LSFD-nél voltam. ? Pontosabban akkor kerültem be, mikor ti mentetek a Walner Familybe. Aztán így Martin Walner és Roger Chapman (meg kis ideig még Andreas Walner) lettek a leaderek. Captain rangig azért én is elvittem a frakcióban, illetve a légi alosztály vezetője is lettem. Akkor rontottam el az egészet, mikor maffiás akartam lenni. Hamar rájöttem, hogy az volt játékban elkövetett legnagyobb hibám. Azóta is, ha bármi szerveren jártam, ott tűzoltó voltam. Elég sok tapasztalatot szereztem ennek köszönhetően. Illetve IRL önkéntes tűzoltó vagyok, így megvan a kellő ismeret. ?Csáó!
Még mikor nem is volt SeeMTA,hanem csak SAMP-on volt See régen én is voltam tűzoltó leader.
Látszik,hogy nagyon benne vagy a témában,utánanéztél a dolgoknak, mindenképpen támogatom.
Én nagyon élveztem régen, a lényeg csak az,hogy mindig kell kitalálni valami különlegesebb, kreatív RP szituációt a tagok számára ( ez lehet akár egy macska fáról való eltávolításától elkezdve középületek ellenőrzése a katasztrófavédelem általon keresztül bármi komolyabb, és nem lesz a frakció hónapok után se unalmas. Sok sikert,ha sikerülne.
Szeva! Köszi szépen a támogatást! Bár, még mindig mondom, nekem ezzel még mindig nem a leaderség a célom. Ízelítőt akartam adni főként, hogyan is nézne ki a szerveren a tűzoltóság, legalábbis az én elképzeléseim szerint. Illetve a recovery óta nem játszok LV-n se. Nem volt semmi bizonyítékom, így azt a kevéske cuccom se tudtam vissza igényelni sajnos, kicsit ez lelombozott. Na meg nincsenek itt ismerőseim, így ezért szüneteltetem az LV-t. :/
Ha tudnád mennyi emléket hoztál most elő bennem.... Egyébként már leakartalak cseszni, a volt tagokat már nem is ismered meg, de rájöttem, akkor már Martin volt a leader mikor én az LSFD-nél voltam. ? Pontosabban akkor kerültem be, mikor ti mentetek a Walner Familybe. Aztán így Martin Walner és Roger Chapman (meg kis ideig még Andreas Walner) lettek a leaderek. Captain rangig azért én is elvittem a frakcióban, illetve a légi alosztály vezetője is lettem. Akkor rontottam el az egészet, mikor maffiás akartam lenni. Hamar rájöttem, hogy az volt játékban elkövetett legnagyobb hibám. Azóta is, ha bármi szerveren jártam, ott tűzoltó voltam. Elég sok tapasztalatot szereztem ennek köszönhetően. Illetve IRL önkéntes tűzoltó vagyok, így megvan a kellő ismeret. ?
Emlékszem, SAMP-on is sok RP szituációban volt részem. Illetve jelenleg V3-on is. Sajnos sok érdeklődés nincs a frakció iránt, mert legtöbben nem látják mi történik frakción belül.
Egyébként köszönöm a támogatást! Illetve mégjobban köszönöm az emlékek felidézését. Hiányzik azért a régi SAMP közösség. Jó látni, hogy még mindig vannak akik akkor is játszottak.
Ez azért kicsit lehangolt. Bár, reménykedem, hogy most V2-re jött az újítás, talán V3-ra is bekerül, illetve LV-n is látható lesz majd. Bizakodjunk a legjobbakban. Amúgy én kíváncsi lennék a jármű módokra, mapolásra, amelyet készítettetek.Két éve egy komplett ötlettel álltunk a vezetőség elé,(@Dave , András és Alekkal) mapolással/kocsi moddal/pj-vel, elutasították arra hivatkozva hogy nincs napirenden. De azért sok sikert a megvalósításhoz.
Voltam, de maximum 1 hétig. Arra emlékszem, hogy a Walner Familien is akkor kezdődött, mint maffia, mikor én tűzoltó lettem. Köszi szépen mégegyszer <3Jézus, te Eddy Harrison vagy? akkor emlékszem rád,csak nem is néztem a neved szerintem voltál te tag ,mikor még ott voltunk Thomassal leaderek. Sok sikert mégegyszer , IRL önkéntes tűzoltóként nem nyúlhatnak mellé veled
Hát, a rendszer már meglenne, ami V2-n is most bekerült. Tűzoltásnak itt is jó lenne. + rendszernek tudnám elképzelni, hogy lennének kidőlt fák, főként Bayside és a zöldebb területeken ugye és azokat kéne kivágni. Hozzá tudnám még képzelni, a létra mozgathatóságát, ezáltal épület tüzeket is generálhatna és így létra segítségével lehetne oltani. No meg ott az ötlet, hogy össze lehetne vonni az LVMS-el és így a Las Venturas Fire Department egyik alosztálya lenne maga az Emergency Medical Services (EMS) és így minden mentős jogot megkaphatna. + ehhez jöhetne még a hordágy rendszer, ami működne helikopterrel is, hogy oda is betudná az ember pakolni a sérültet vele, számomra még a vércsoport ötlet is felmerült, hogy minden playernek lenne egy random vércsoportja és ha műteni kell, pl vérzik, mert meglőtték, pótolni kell a vérveszteségét. Szóval lehetőség mind adott.Én csak is támogatni tudom az ötletet. Kifejezetten örülnék ha lenne egy ilyen lehetőség/ ilyen RP. Én még csinálnám is, lényegében egy jó script rendszer kellene hozzá.
Támogatom
Köszi szépen!Hali, mint mindenki más, én is csak támogatni tudlak
Köszi szépen!Nagyon jó ötlet! Támogatom