LAS VENTURAS CHURCH

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

magyar kóla

Zöldfülű
2023. 06. 16.
165
953
V4 karakter
Caleb Stevens
LV karakter
Juan Carlito Canoderas
V2 karakter
Nincs
mta-screen_2024-11-27_22-45-22.png

Üdvözöljük egyházközségünk honlapján!

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük a Las Venturasi egyházközség honlapján. Először is köszönöm, hogy megnyitotta a weboldalt és érdeklődött felőlünk. Őszintén reméljük, hogy elsősorban nem egy intézménnyel, szervezettel találkozik majd, hanem egy közösséggel és annak életével. Élő és tevékeny katolikus közösségünk több kisközösség egységéből alakul ki.
A weboldal teljes mértékben rólunk szól Ugyanitt tájékozódhat plébániánk aktuális eseményeiről, a szentmisék beosztásáról és a hivatali fogadóórákról.
Amennyiben esküvőt tervez, vagy szeretné adója 1%-át felajánlani, vagy csak adományozni szeretne egyház közösségünknek, keressen minket az alábbi email címen.
mta-screen_2024-11-27_22-45-04.png

parishoflasventuras@seemail.com ((PÜ))

Bármilyen észrevételével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Juan Carlito Mendoza plébános

A Julius Thirway North templom a jövő héten gazdát cserél.
Úgy tűnik, hogy a Katolikus Egyháznak vannak problémái az adminisztrációjával, ezért a Keresztény Egyházak Független Szövetségéhez került.
Mostantól minden gyülekezet szívesen csatlakozhat a Las Venturasi-plébániához, és ezáltal létrehoz egy hivatalos szervezetet, amely a keresztény vallás különböző ágaiból gyűjti össze a papokat.

A Las Venturas plébániát tagjai ön szabályozzák, és tanácsot szerveznek, amikor elegendő tag van a gyülekezetben. Van néhány alapvető szabály az együttélésnek:
Soha ne áruld el az elveidet.
Használj általános udvariasságot.
Szabad országban élünk – Használd ki a szabadságodat, hogy közvetlen kapcsolatban legyél Istennel
.

mta-screen_2024-11-27_23-27-26.png

OOC információ a projektemről
(( Nem vagyok senki, hogy elítéljem a többieket, bár én leszek az Egyház feje. Amikor az egyházra van szükséged, akkor fordulj hozzám. Gondolok itt misékre, egyéni gondolatokra, HÁZASSÁGRA.
Ne kezelj felsőbbrendűként, mert nem vagyok az. Azért vagyok itt, hogy érezd a vallási szerepjátékot a keresztény egyházon belül, ezért szívesen látunk mindenkit, aki szeretne szerepet játszani.
Ha azonban úgy érzed, hogy tanácsra van szükséged a jó karakter kialakításához és a szerepjáték fejlesztéséhez, akkor keress engem.))

mta-screen_2024-11-27_22-45-36.png

Az egyházon belüli pappá válás alapvető szabályai:
Soha ne élj vissza a pozícióddal! (adományokat fogadni és saját zsebedre eltenni, minden az egyházé)
Igazi papként fogsz viselkedni. (általános jó hangulat, kövesd Istent)
Szándékosan nem követsz el jogellenes cselekedeteket. (csak nagyon egyszerű vétségek és szabálysértések megengedettek)
Közvetlen bűnözői tevékenységben való részvétel egyáltalán nem hagyhat kiváltságokat.
Udvariasság alapeleme: nem teszel keresztbe egyik pap kollégádnak sem, nem foglalod el az egyházat csak azért, mert valaki erre megkért.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.