Laptop vásárlás elött.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jay Serrano

Újonc
2019. 12. 10.
17
24
Nagyvenyim
V4 karakter
Jay Serrano
Sziasztok gondoltam megkérdezem tölletek mivel biztosan többen jobban értetek hozzá mint én magam.

Erről a configról lenne szó, a kérdésem az lenne hogy hány fps-re számithatok V3 szerveren ? A laptopot csak erre és munkára használnám, nagyon jól tudom hogy nem egy gamer laptop de MTA hoz sem kell egy nagyon erős gép.

Processzor: i3 1115g4 3.0ghz / 4.1 Max turbo
SSD 256gb
Memória : 8gb DDR4 3200mhz
Videókártya: Intel UHD Graphics, integrált.
Windows 11
64 bites rendszer

Köszönöm a segitségeteket.

Rocky67

Barangoló
See Game Helpdesk
v2
2020. 10. 25.
129
113
Székesfehérvár
www.instagram.com
V4 karakter
Davey Smith
LV karakter
Jessica D West
V2 karakter
Amanda Morris
Szia, 500playernél már lehetnek gondok, ram kevés a 8gb neki, illetve a proci is. 16gb ram az ajánlott, illetve egy 2gb-os videókártya.

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
842
1 418
LV karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Szia! Ha valóban kisebb munkára és kicsit MTA-ra használnád, szerintem egész játszható teljesítményt tudsz elérni a configgal. Konkrét kérdésedre a válasz: én úgy 30-40 FPS közti teljesítményt tudnék belőni. Windows 11 sokat dob rajta szerintem.

(Annyi személyes meglátásom volna viszont, hogy szerintem manapság már kevés a 2 mag, 4 szál processzor a 8 GB RAM-al. Főleg, ha dolgozni szeretnél már a tervezőprogramok is elég keményen meghajtják a gépet, bár a "munka" nem tudom mit jelent a Te esetedben. Egy belépő szintű laptop már szerintem 4 mag, 8 szálnál és 16 GB-nál kezdődik. Azzal kényelmesen el tudsz dolgozgatni, játszani, ha úgy van.)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.