- 2023. 11. 04.
- 116
- 509
- V4 karakter
- Kyle Mecol

Panasztevő InGame neve:
► Kyle Mecol ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Dan1el ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Aranybank campelés miatt kaptam a szankciómat amit nem gondolok jogosnak mivel csak elmentem a bank előtt ami még zárva volt. A reportot író fél 2 nagykalival és mellénnyel ült a kamera alatt amikor elhajtottam mellette és megláttam a kevlárt. Ezután berádióztam sürgősségire a következő 2 sort:
[2025-05-03 20:13:00] [Output] : [NAV] [ADÓ] Főtörzsőrmester Kyle Mecol: Aranybanknál mellényes evo2.
[2025-05-03 20:13:09] [Output] : [NAV] [ADÓ] Főtörzsőrmester Kyle Mecol: STAMINA rendszám.
Rá körülbelül másfél órára pedig elkezdődött az adminügy, megkaptam a videót és oda lett getelve a másik fél is, hogy megbeszéljük az ügyet. A videó megnézése után megkérdeztem, hogy mi a probléma amire válaszként megkaptam a szankcióban lévő indokot. Próbáltam több dolgot is felhozni, hogy miért nem gondolnám bank campnek de olyan volt, mintha a falnak beszéltem volna. Az ügy alatt főként a panaszkodó fél és én beszéltünk, az adminisztrátor csak pár kérdést tett fel és kiosztotta a szankciót. Az ügy végére már elengedtem a "vitát" és elfogadtam a kiszabott szankciómat. bár a mértékét már akkor is sokalltam de a fentebb megemlített tapasztalataim alapján nem szerettem volna már belemenni jobban. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://streamable.com/acqnwt
logot a bíráló adminisztrátornak küldöm MDC információk miatt. ◄
Megjegyzés:
► - ◄