- 2019. 01. 10.
- 1 321
- 2 466
- V4 karakter
- Joseph Chambley
—————————————————————————————————————————————————————————————————————
Sziasztok!
Köszönjük a sok jelentkezést, nagyon szép és kreatív munkák születtek.
Viszont mivel nem lehet mindenki győztes, ezért kialakult egy adott sorrend, ha ebbe nem szerepelnél, ne aggódj, tervezünk még a jövőben ilyesmi eventeket létrehozni számotokra, hisz értetek csináltuk ezt is!
Nagyon szépen köszönjük a támogatóknak is, nélkülük ez nem is jöhetett volna létre!
(Reklamációt NEM fogadunk el.)
Na de jöjjenek a nyertesek!
Nyeremények helyezések alapján:
Sziasztok!
Köszönjük a sok jelentkezést, nagyon szép és kreatív munkák születtek.
Viszont mivel nem lehet mindenki győztes, ezért kialakult egy adott sorrend, ha ebbe nem szerepelnél, ne aggódj, tervezünk még a jövőben ilyesmi eventeket létrehozni számotokra, hisz értetek csináltuk ezt is!
Nagyon szépen köszönjük a támogatóknak is, nélkülük ez nem is jöhetett volna létre!
(Reklamációt NEM fogadunk el.)
Na de jöjjenek a nyertesek!
Nyeremények helyezések alapján:
Videó kategória:
Első helyezett: Bob Johns @EightGMusic
Nyereményed: 20.000.000$, 6.000 PP, Egyedi Titulus Fórumon, 4 hét szerződés Fix & BMS-nél egy autóra, Cég bejelentés 6 hónapra a NAV-nál, 2 hónap fegyverbejelentés a Rendőrségnél.
Nyereményed: 15.000.000$, 4.000 PP, TS avatár feltöltés, 2 hét szerződés Fix & BMS-nél egy autóra, Cég bejelentés 3 hónapra a NAV-nál, 2 hónap fegyverbejelentés a Rendőrségnél.
Nyereményed: 10.000.000$, 2.000 PP, TS description, 1 hét szerződés Fix & BMS-nél egy autóra, Cég bejelentéskor 30% kedvezmény, 2 hónap fegyverebejelentés a Rendőrségnél.
Számítógépes grafika kategória:
Első helyezett: Sofia Bonucci @REFLEX
Nyereményed: 20.000.000$, 6.000 PP, Egyedi Titulus Fórumon, 4 hét szerződés Fix & BMS-nél egy autóra, Cég bejelentés 6 hónapra a NAV-nál, 2 hónap fegyverbejelentés a Rendőrségnél.
Nyereményed: 15.000.000$, 4.000 PP, TS avatár feltöltés, 2 hét szerződés Fix & BMS-nél egy autóra, Cég bejelentés 3 hónapra a NAV-nál, 2 hónap fegyverbejelentés a Rendőrségnél.
Nyereményed: 10.000.000$, 2.000 PP, TS description, 1 hét szerződés Fix & BMS-nél egy autóra, Cég bejelentéskor 30% kedvezmény, 2 hónap fegyverebejelentés a Rendőrségnél.
Kézzel készített rajz kategória:
Első helyezett: Valerij Alekseyev @nszabol3
Gratulálunk minden egyes nyertesnek!
A nyereményeket a következő emberektől tudjátok átvenni:
PP -> Meg fogjátok kapni, ne sürgessetek minket, próbállunk minél hamarabb intézkedni.
$ -> @Lui adminisztrátortól tudjátok átvenni a szerveren, ne fórumon, ne TS-en írjatok neki, hanem szerveren PM-ben.
Egyedi Titulus -> Nekem [@Teknős] írjátok le, hogy mit szeretnétek egyedi titulusként, próbálom ezt is minél előbb elintézni.
Fix & BMS szerződések -> Luinak @Lui , vagy Nekem @Teknős írjátok le a kocsi rendszámát, ID-jét illetve a típusát.
Cégbejelentés -> Tőlem @Teknős tudjátok igényelni fórumon Privát Üzenet formájában, a részleteket ott megbeszéljük, egy tervet írjatok nekem, e topic alapján: NE TÖLTSÉTEK KI!
Fegyverbejelentés -> Nekem @Teknős írjátok le privát üzenetben a bejelentett fegyver típusát sorszámát.
TS avatár feltöltés -> Itt nyissatok egy topicot és majd @Paulo elbírálja.
TS description -> Itt nyissatok egy topicot és majd @Paulo elbírálja.
Én is szerettem volna nektek kedveskedni valamivel, ezért csináltam nektek egy "emléket" a helyezésetekről.
helyezéses képek