Közösségi média

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
A motor amit használnak nemzetközileg olyan, mint a Facebook. Csak azt látod akit követsz, ismerősöd.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Oda-vissza követős alapon nagyot menne. Te döntöd el, hogy kinek a tartalmára vagy kíváncsi. Mondjuk itt fórumon is fel lehetne (kötelező jelleggel) tüntetni az ig név mellett az adott ember profilját. Azt is eltudnám képzelni, hogy ig telón lehetne böngészni a tartalmakat. Jó ötlet és tényleg csak a kreativitás szabna határt. Sokat hozzádobna a dolgokhoz.

Kolbász.

Barangoló
2020. 09. 22.
133
1 604
19
Szerbia
V4 karakter
Celeste Cariello
LV karakter
Romina Gaos
Nekem tetszik, Octanson is szívleltem a közösségi médiát, sokáig szépen dolgozott és jelentősen dobott a hangulaton.
Az autós posztoktól meg senkinek sem kellene tartania, ahogyan azt előttem is leírták, ezeket mind ki lehet küszöbölni azzal a szimpla lépéssel, hogy nem fogadod el minden jött - ment barátkérelmét, vagy nem követed vissza őket.

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
218
547
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Nekem nagyon kreatív ötleteim lennének ezzel kapcsolatban. Szerintem rengeteget dobna az IC-n, hogyha erre lenne lehetőség. Sok karakterdevnél is látni facebook, instagram posztokat/sztorikat, ezeknek is meg lenne a maga helye legalább és nem veszne el az élményképek között. Még azt sem tartom rossz ötletnek hogy fórumon belül létrehozni egy ilyen platformot mert itt adott lenne a moderátori felügyelet is és nem fajulna el a dolog rossz irányba. Akárhogyis ez egy zseniális ötlet, én biztosan kihasználnám.😊

• Tetszik
Reactions: SoZzz

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Melyik részét nem érted, hogy miért?

A Faceinvader, amit használnak egy elérhető motor bárki számára, ezt használja majdnem minden szerver ilyen célra (lásd: lsrp, octans, etc).

• Tetszik
Reactions: adrakee

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Ahaa. Reméljük feljut az ötlet magasabb körökbe aztán lesz valami. Ahogy leírtam fent szívesen tudok segíteni ezzel kapcsolatban, mivel dolgoztam ilyen térben, csak kerüljön megvalósításra, mert sokaknak jól jönne. 👀

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség