Közlekedési morál

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
A vontató is hamarabb térdel le. 😐
Kérjük vissza a régi tank vontatókat!

V4 tartogat még meglepetéseket, de gyorshajtókat jobban megfogja. Szerintem a sebesség nagyon meghatározza majd az autó törését 😁✌️

• Tetszik
Reactions: thelucifer718

Lacii21

Újonc
Támogató
2019. 12. 28.
43
12
V4 karakter
John Marek
LV karakter
John Marek
Igazából azon a hozzá álláson kellene változtatni, hogy ne a szembe sávban közlekedjenek. Amikor taxiztam rendszeresen nullázni kellett a fuvart, a folyamatosan szembe sávba jöttek, és akaratlanul is ütköztünk. Szerintem a rendőröknek kellene ezeket figyelni, és megfelelően szankcionálni.

thelucifer718

Újonc
2020. 06. 11.
65
103
Debrecen
V4 karakter
Mario Alfredo Garcia
LV karakter
Svante Isaksson
V2 karakter
❌
Aki követte az Édes SeeMTA Életet az halhatta többször is, hogy Thommas utalt arra, hogy a későbbiekben lesz változás ezen a téren. Szóval szerintem V4-re mindenképp lesz valamilyen megoldás.

mkh

Újonc
Támogató
2019. 04. 06.
38
120
V4 karakter
oukush moody
LV karakter
grant burts
V2 karakter
-
Masreszt meg mindig rengeteg fiatalabb jatekos jatszik. Van aki csak a stop tablat ismeri, igy nem ertek egyet az adminjailezessel

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
700
1 757
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Ígyhát áldott legyen, aki a Hummert berakta a szerverre! Az animbaesést én is csak azért kerülöm el.

• Tetszik
Reactions: matyi9999

Darki

Barangoló
2022. 01. 09.
132
887
V4 karakter
@bosko.cizek
LV karakter
@zyrell.dorsey
Sziasztok, úgy gondolom, hogy egyáltalán nem kéne változtatni ezen, aki szembetűnően direkt dúrja végig az utat, megy neki mindenkinek vagy éppenséggel ugratgat le a hegyről, annak úgy is lesz következménye, kisebb-nagyobb adminjail formában. Az IC döntésen alapuló dolgokra (piroslámpa, táblák figyelmen kívül vétele, sebességkorlát ignorálása, stb...) úgy gondolom, hogy továbbra sem kéne szankció járjon, hiszen a saját karaktered kockáztatja a saját életét és másokét ezzel a döntéssel.

Vagy mondjuk mentsétek vissza, RPzzetek IC kamerát magatokon és jelentsétek a Rendőrségnek, hogy közveszélyes és kreáljatok a Rendőrségnek is plusz RP lehetőséget az OOC szankció helyett?
rhymes kolléga ismételten jól beszél, ne próbáljunk meg továbbra sem mindent OOC megoldani! A valóságban is a legtöbb gépjármű már rendelkezik működő fedélzeti kamerával, ami mindent felvesz. Csak néhány gombnyomás, és egy kevéske RP volna szükséges ahhoz, hogy ilyen esetekben tovább lehessen vinni az ügyet IC.

edit: Ezt az egészet akkor lehetne csak kiküszöbölni, ha a karakter életének volna "értéke" a szerveren, hiszen most mindenki úgy áll hozzá, hogyha netalán meghal 10 perc múlva úgy is újjáéled és száguldozhat tovább gondtalanul. Én speciel próbálok vigyázni a karakteremre, nem belemenni olyan szituációkba ahol tudom, hogy könnyen otthagyom a fogam, hiszen számít! Ha elnézel egy forgalmasabb helyet mindenki úgy száguldozik mintha halhatatlan lenne, vagy mintha tudná, hogy nincs másnap. Remélem V4-re jön valami olyasmi dolog amivel meglehet akadályozni a folyamatos darálást/öldöklést, és tényleg lesz "értéke" a karakter életének.

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 915
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
Ígyhát áldott legyen, aki a Hummert berakta a szerverre! Az animbaesést én is csak azért kerülöm el.
Hát azért annyira nem, mert amikor be került a mi honvédségi járművünk ment a levesbe miatta, amiért azóta is szívjuk a fogunkat mert nagyon szerettük a régi 4 személyes Humvee-t. (igazából 5 személyes mert a toronyba tudott 1 ember gluezni)

Amúgy ezzel a morállal nem lehet mit csinálni. Ha nincs script ami ezt vissza fogná akkor minden más egyéb dolog haszontalan. Néha én is ütközök be vallom, de ha esetlegesen én okozom a balesetet akkor megfixkártyázom a másik fél kocsiját kárpótlás képpen. Persze ezt nem fogja mindenki meg tenni de azért kicsit több empátia lehetne az emberekben.

+1: Megoldás lehet még a böszme terepjárók mellett a kopter is. Jó persze, 100k/hónap rá a légtérhasználati de még mindig olcsóbb mint állandóan szerelőhöz járni az autóval. :D

• Tetszik
Reactions: Macseek és Sergey

Darki

Barangoló
2022. 01. 09.
132
887
V4 karakter
@bosko.cizek
LV karakter
@zyrell.dorsey
A mondandódnak legyen értelme, ha nincs és nem kapcsolódik a témához OFF-nak fogjuk tekinteni! Büntetés: 50 büntetőpont. Figyelmeztetést osztottam ~Ölembé
Vagy 3. opció elmegyek török kebabosba néger skinbe orosz névvel kurva anyázni.

Török kebabosra egy rossz szót nem szólhat senki, az a kedvenc helyem. Aki az éttermet bántja az engem, a családom bántja!!!!! /telefon/

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 363
16 065
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
Egy ötlet topic alatt fejtegetitek egymás karakterét még továbbra is, ahol a szerveren uralkodó közlekedési viszonyok VOLNA a téma továbbra is.
Gondolkozzatok el légyszives, hogy ez helytálló viselkedés-e a továbbiakban. Elég volt éppen valamilyen rendet rakni topicon belül...

Aki ezek után sem tud a témához érdemben hozzátenni és csak a másik ócsárolása zajlik attól hosszasabb pihenőt veszünk a fórum felületéről.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.