Tetszetős dolog, ha már a lefoglalós rendszer nem működik így ahogy van jelenleg. Már tavaly nyáron, és előtte is felvetetettem a parkolási rendészetes ötletet Yegornak, de akkoris ugyanezt kaptam kb. ⬇
Lefoglalásos dolgot nem tudják a rendvédelmi szervek tagjai csinálni, csak nagyobb kaliberű emberkék a szerveren mivel külön F3 van rá.
Bírságos dolog nem rossz, csak félnék a visszaéléssel ezzel kapcsolatban. Tartózkodom.
Én mindenesetre hasznosnak találnám továbbra is, persze annyiból lenne visszaélés belőle, hogy direkt lefoglaltatja, így "eldugva" a rendvédelem elől/elkerülni az adót. Ha pedig arra gondolt Yegor, hogy mint kibaszás szintű visszaélés, szerintem ha akarna valaki jobban ki tudna baszni XY autójával, mint azzal, hogy elviszi és lefoglaltatja, (amit 2k$ kihozni, ha jól tudom) vagy megbüntetni 1500$-ra.
Meg kellene bízni 3-4 embert, akik csinálják, és csinálják ahogy jól esik nekik. Max vezessenek egy doksit róla, hogy melyik kocsit mikor foglalták le. Személy szerint már sokszor gondolkoztam azon, hogy kerítek egy vontatót, és valami parkolóba elvontatgatom a szanaszét hagyott autókat, csak sajnos mióta bejött ez a belépéskor lekézizős dolog, azóta nem sok mindent tudok velük kezdeni az esetek nagyrészében.