Kocsira csekk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Snyder

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
228
V4 karakter
arno_mandelbaum
V2 karakter
snyder_nabryce
teljes mértékben támogatom ezt az ötletet.

Ohnedich

Újonc
Támogató
2019. 04. 23.
28
27
LV karakter
Freidreich Miller
Mi én féleképpen jó ötlet, én támogatom. Mivel a mai nap folyamán is rengeteg jármű parkolt úgy hogy a kereszteződés egyik ágát teljesen elálták.
Illetve ennek a rendszernek a behozatalával lenne értelme a gyalogos járőrözésnek is.

Suhajda

Pötyögtető
2019. 01. 10.
532
242
LV karakter
Vins Black
A város szebben nézne ki,rendvedelemnek színesebb formája lenne én kiegészíteném annyival hogy a rendvédelem egy külön osztálya csinálja ezt pl közterületen. De teljes mértékben támogatom

takroamedic

armored.gang
2019. 01. 10.
291
1 195
V4 karakter
leanorelli.🌹
LV karakter
hawaii.skater🏄
Egyébként.. alapvető dolog lenne hogy az emberek nem szétdobálva hagyják a guruló edényeiket.. de hát nem mindenkibe alap norma az hogy nem az út közepén hagyom a hulladékot amit autónak csúfol.. Pár inteligens embernek kellene dobni a parkolásiba F3-at és kész.. megvan oldva.

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Tetszetős dolog, ha már a lefoglalós rendszer nem működik így ahogy van jelenleg. Már tavaly nyáron, és előtte is felvetetettem a parkolási rendészetes ötletet Yegornak, de akkoris ugyanezt kaptam kb. ⬇
Lefoglalásos dolgot nem tudják a rendvédelmi szervek tagjai csinálni, csak nagyobb kaliberű emberkék a szerveren mivel külön F3 van rá.
Bírságos dolog nem rossz, csak félnék a visszaéléssel ezzel kapcsolatban. Tartózkodom.
Én mindenesetre hasznosnak találnám továbbra is, persze annyiból lenne visszaélés belőle, hogy direkt lefoglaltatja, így "eldugva" a rendvédelem elől/elkerülni az adót. Ha pedig arra gondolt Yegor, hogy mint kibaszás szintű visszaélés, szerintem ha akarna valaki jobban ki tudna baszni XY autójával, mint azzal, hogy elviszi és lefoglaltatja, (amit 2k$ kihozni, ha jól tudom) vagy megbüntetni 1500$-ra.
Meg kellene bízni 3-4 embert, akik csinálják, és csinálják ahogy jól esik nekik. Max vezessenek egy doksit róla, hogy melyik kocsit mikor foglalták le. Személy szerint már sokszor gondolkoztam azon, hogy kerítek egy vontatót, és valami parkolóba elvontatgatom a szanaszét hagyott autókat, csak sajnos mióta bejött ez a belépéskor lekézizős dolog, azóta nem sok mindent tudok velük kezdeni az esetek nagyrészében.

Utoljára szerkesztve:

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
@Diego13 azzal mivel lennénk előrébb? Ugyanúgy tilosban fog parkolni = útban lesz, és ha még kerékbilincs is kerül rá végképp ottmarad.

• Tetszik
Reactions: Custer

AAdam

Barangoló
2019. 01. 28.
81
121
Miskolc
V4 karakter
Martin Korlentino
LV karakter
Ayten Eris
Szerintem is jó ötlet lenne, habár RP lehetőségből nem a legtöbbet nyújtaná, de egy kis realitást hozna a játékba, mivel IRL se áll le mindenki ott ahol kedve tartja (jobb esetben). Illetve ezzel a parkolásos témával esetleg több dolog is bejöhet (talán automata, de ez csak egy személyes opció, ami nem biztos, hogy megvalósítható), ami méginkább növeli a realáitásérzetet a szerveren.

Danson

Lelkes fórumhasználó
2019. 05. 06.
374
1 992
21
V4 karakter
jakov mandic
LV karakter
jael dobbs
Jó kis ötlet. Támogatom!

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Nem rossz ötlet, de ebből is sportot csinálna a rendvédelem, ne adj isten karambolozol és mire visszamész a kocsidhoz elvontatják meg kapsz egy csekket.. Ezt leszánítva egyébként teljesen igazad van és támogatom!

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Lefoglalásos dolgot nem tudják a rendvédelmi szervek tagjai csinálni, csak nagyobb kaliberű emberkék a szerveren mivel külön F3 van rá.
Bírságos dolog nem rossz, csak félnék a visszaéléssel ezzel kapcsolatban. Tartózkodom.

Régen, ha jól tudom volt lefoglalásra lehetősége a rendvédelmi frakcióknak, de visszaélések végett el lett véve.
Az első mondat 1000%-ig igaz, nem mellesleg több mint valószínű, hogy most is lenne olyan aki ezzel visszaélne.
Ez a csekkes megoldás talán azért lenne jobb, mert könnyen visszakövethető lenne. Plusz nem ártana, ha ez vizuálisan is megjelenne valamilyen formában, hogy 1 gépjárműre ne két vagy több csekk kerüljön.

12virtues

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
363
497
V4 karakter
-
LV karakter
ernesto cadaval.
nem rossz öltet, értelmét is látom.
Támogatom , remélem bekerül.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
sok ertelme nincs szerintem ennek csak nagyobb problema lenne “en miert kaptam en nem is ott taroltam” stb stb szerintem eleg lenne az is ha az adminok elgetelnejuk adott helyekre vagy le az utrol

PReDi válasza:
predi.png

Figyelmeztetést kaptál!
24.) Tilos a hozzászólás vadászat/hunterkedés. (Rövid időn belül sok hozzászólás szerzése)

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Dühítő
Reactions: .lawrence

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ezt követően került a packeres rendszer, ami a mai napig kiválóan funkcionál.

Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.