Kocsira csekk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Behemoth

Újonc
2019. 01. 13.
26
44
LV karakter
Det. Denzel Baxter
Elég sok olyan kocsi van ami nem rendeltetésszerűen használja a parkolás fogalmát. Elég csúnya azt látni , hogy mindenhol kocsik és azt gondolják, hogy ez a normális. Sok parkoló van ami kihasználatlanul árván áll míg a járdákat, parkokat, utakat használnak parkolónak.

1. LVMPD/SASD használatára a csekk bírság a kocsira. Megbírságolni az összes olyan kocsit ami nem parkolóba parkol.

Ez dobna a rendvédelmi szervezeteken és a parkolóknak is lenne értelme a szerveren.
Ide kapcsolódik még a vontatós ötletem ami átgondoláson van részetekről.

nocap

Újonc
2019. 02. 10.
12
56
LV karakter
Raul Guarneros
Teljes mértékben támogatom. Látom értelmét a rendszernek, és ahogy írtad, lenne értelme a parkolóknak, plusz több interakciót tudna a rendvédelmi frakcióknak nyújtani.

Csubi

Újonc
2019. 01. 10.
70
14
V4 karakter
Jan Bogdanov
LV karakter
Ivan Bogdanov
en is teljesen egyetertek! Rp lehetöseg is

Csavaros

Újonc
2019. 01. 12.
17
5
28
V4 karakter
Joe Corse
LV karakter
Joe Masseria
Nem támogatom. Szerintem erre lehetne használni a rendvédelemi szerveknek a kocsi lefoglalását. Velem párszor meg is tették, de úgy látom kiment az idők folyamán a divatból a lefoglalás.

Behemoth

Újonc
2019. 01. 13.
26
44
LV karakter
Det. Denzel Baxter
Ilyen ötletet is írtam és átgondolják. Az is jó lenne ha bekerülne.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Utána meg menne a cry, hogy nem ott volt, meg stb, a kereskedőket úgyse fogja érdekelni pár ezer dollár.

• Tetszik
Reactions: Lukász és Bernát

von deuce

Újonc
2019. 01. 10.
63
46
V4 karakter
Olin_Dunn
LV karakter
Telemaco_Cara
V2 karakter
N/A
erre van a lefoglalás, addig se áll ott a kocsi.

Csavaros

Újonc
2019. 01. 12.
17
5
28
V4 karakter
Joe Corse
LV karakter
Joe Masseria
Utána meg menne a cry, hogy nem ott volt, meg stb, a kereskedőket úgyse fogja érdekelni pár ezer dollár.
Akkor időre kell lefoglalni pl:2nap+pénz bírság. Akkor már érdekelni fogja a kereskedőket is szerintem.

• Tetszik
Reactions: Wanted

von deuce

Újonc
2019. 01. 10.
63
46
V4 karakter
Olin_Dunn
LV karakter
Telemaco_Cara
V2 karakter
N/A
ha csak szimplán lefoglalják, az is érdekli őket. De az az $1000-s csekk.. na arra fognak szarni.

Behemoth

Újonc
2019. 01. 13.
26
44
LV karakter
Det. Denzel Baxter
A lefoglalós hszeket hanyagoljátok mert már írtam egy olyat és tudom, hogy az jobb lenne de hát nem én döntök mi kerül be. Szóval egyik csak bent lesz valamikor.

Csubi

Újonc
2019. 01. 10.
70
14
V4 karakter
Jan Bogdanov
LV karakter
Ivan Bogdanov
a jaroroknek lehet rp lehetöseg. nekik kene ezt intezni, nem az adminoknak. ez mindenesetre ic ügy. tehetnenek az autora ugynevezett mikulascsomagot, mert pl rossz helyen parkolt. szerintem nem hülyeseg. egyaltalan nem

ptR

Újonc
Támogató
2019. 01. 26.
13
3
Budapest
V4 karakter
Julian Ray
LV karakter
Julian Ray
Jöhet a csekk simán! Aki nem ott parkol ahol kéne csekk, aki az útközepén hagyta a lerobbant járművét el is kell szállítani majd meg ticketelni. Iszonyatosan sok roncs van az utakon elhagyatva.

Rave

Újonc
2019. 02. 21.
41
17
25
V4 karakter
Raven Holloway 𓄿
Valamit biztosan javítana az utcaképen.Jöhet!

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Nem támogatom. Szerintem erre lehetne használni a rendvédelemi szerveknek a kocsi lefoglalását. Velem párszor meg is tették, de úgy látom kiment az idők folyamán a divatból a lefoglalás.
Rendvédelem nem tud lefoglalni csak Fa/Sa avagy vezetőség beli személyek.
Csekkes ötlet jó dolog.

Yegor

Barangoló
2019. 01. 13.
79
288
35
V4 karakter
Ruby White
Lefoglalásos dolgot nem tudják a rendvédelmi szervek tagjai csinálni, csak nagyobb kaliberű emberkék a szerveren mivel külön F3 van rá.
Bírságos dolog nem rossz, csak félnék a visszaéléssel ezzel kapcsolatban. Tartózkodom.

• Tetszik
Reactions: Freak

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ameddig minden felé bugolnak a kocsik és lerakom x helyen, másnap máshol van, addig fölöslegesnek tűnik.

fasirt005

Újonc
Támogató
2019. 02. 28.
20
6
28
V2 karakter
Sergrio La Musso
Szerintem a rendvédelmi szervezeteknek ez nem kivitelezhető, van elég bajuk szerintem, és nem fognak ezzel foglalkozni.

Szerintem kapjon a szerelő társaság egy parancsot pl.: /felszólít [rendszám] és ők tudják felszólítani és egy adott idő után pedig ha nem reagálnak rá max 5 nap akkor a szerelők kapjanak egy értesítést hogy ott a jármű és elvontassák.

Nekem abban a formában amit leírtam tetszik az ötlet, én nem terhelném vele a rendvédelmet.

• Tetszik
Reactions: DARON
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.