Kilettél rúgva általa: vf #2 vc050000

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Klepe David

Újonc
2020. 10. 31.
0
0
V4 karakter
KlepeDAVID
Sziasztok ma amikor fel akartam lépni a szerverre akkor a connect szerverről ki lettem rúgva és ezt írta: Lecsatlakoztatva: Kilettél rúgva általa: (vf #2 vc050000) nem tudom hogy ez mit jelent ha valaki tudja kérem segítsen

Utoljára szerkesztve:

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
460
1 208
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Valószínűleg van egy korruptálódott .dll file az MTA mappádban, rakd újra a játékot és utána valószínűleg jó lesz.

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
460
1 208
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Vírus nincsen a gépeden? Az is okozhatja. Próbálj futtatni egy vírusírtót. Amikor újra raktad az MTA-t rendesen letörölted mindenét a Users\Dokumentumok mappából is?

Klepe David

Újonc
2020. 10. 31.
0
0
V4 karakter
KlepeDAVID
Vírus nincsen a gépeden? Az is okozhatja. Próbálj futtatni egy vírusírtót. Amikor újra raktad az MTA-t rendesen letörölted mindenét a Users\Dokumentumok mappából is?
Vírus nincs a gépemen most a users is kitöröltem és újra raktam annyi változott hogy az mta aero beállításhoz rendszergazdát kér

Lyudzsin

Újonc
2021. 10. 31.
7
24
V4 karakter
🩺 Chloe Le Beau
GTA SA és MTA SA újra telepítést próbáld meg.
Ha meg van, akkor indítsd el az MTA:SA-t rendszergazda joggal (jobb klikk a parancsikonra és Futtatás rendszergazdaként), próbálj meg felcsatlakozni a szerverre. Amennyiben nem sikerül a v3-ra felcsatlakozni, próbálj meg egy másik szervert (v2,lv). Ha ezekre sem sikerülne, akkor készíts egy videót/képernyőképet és tedd be ide a fórumra. Esetleg a beállításokban állíts mindent alapra.
Valószínűleg olyan dologba nyúlhattál bele, vagy telepítettél ami vagy a szervernek gyanús vagy a MTA-nak.
Nem telepítettél mostanában mod-ot vagy állítottál kinézetet és/vagy texture-át adtál hozzá?
MTA SA: https://www.mtasa.com/download/

Klepe David

Újonc
2020. 10. 31.
0
0
V4 karakter
KlepeDAVID
GTA SA és MTA SA újra telepítést próbáld meg.
Ha meg van, akkor indítsd el az MTA:SA-t rendszergazda joggal (jobb klikk a parancsikonra és Futtatás rendszergazdaként), próbálj meg felcsatlakozni a szerverre. Amennyiben nem sikerül a v3-ra felcsatlakozni, próbálj meg egy másik szervert (v2,lv). Ha ezekre sem sikerülne, akkor készíts egy videót/képernyőképet és tedd be ide a fórumra. Esetleg a beállításokban állíts mindent alapra.
Valószínűleg olyan dologba nyúlhattál bele, vagy telepítettél ami vagy a szervernek gyanús vagy a MTA-nak.
Nem telepítettél mostanában mod-ot vagy állítottál kinézetet és/vagy texture-át adtál hozzá?
MTA SA: https://www.mtasa.com/download/
megint megpróbáltam újra rakni az mta-t a beállításokat is alapra állítottam de nem sikerült modolni nem tudok videót fel raktam

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.