Kiegészítők itemként való kezelése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 10.
1 808
18 424
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
Igazából nem rossz ötlet...
Viszont nem hiszem, hogy ez mostanában be fog kerülni, Jesse sok topic alá írta, hogy az item systemet nem fogják fejleszteni, V4-ben lesz átgondolva.
De amúgy támogatom. :D

Letán

Barangoló
2020. 06. 29.
108
36
Békés megye
LV karakter
letan vrioni
24.) Tilos a hozzászólás vadászat/hunterkedés. (Rövid időn belül sok hozzászólás szerzése, általában a legtöbbjük értelmetlen, levehető belőle, hogy az illető nem olvasta el a témát.)
Jó ötlet, Támogatom!

• Vicces
Reactions: Dorsym és Csoka

Reynard

Barangoló
Támogató
2019. 02. 23.
140
62
V4 karakter
Reynard Campbell
LV karakter
Reynard Campbell
V2 karakter
Amanda May
Teljesen jó ahogy most van. Nem kell variálni szerintem.

?????.

Újonc
2020. 07. 04.
40
9
V4 karakter
shai mihümsi
LV karakter
sigkore kobre
V2 karakter
anders love
ebből is csak a kereskedés lenne sajnos. emiatt nem tudom támogatni!

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Ha kereskedés is lenne ebből, akkor sem lenne belőle profit legalábbis az én gondolkodásom szerint. Lehet vissza kapnád egy részét de nem érné meg kerekedni ezzel szerintem.

• Tetszik
Reactions: Rager

Rager

Barangoló
2019. 01. 27.
122
113
Győr
LV karakter
Drake R Blackwood
Szép kivitelezés,jól megfontolt gondolatok.Szerintem nem lenne gond ha az Aranyfuxosokat rabolnák mert ha mindenki jobban belegondol akkor IRL is azokat rabolják.És az én véleményem szerint nem lenne ebből kereskedés.
Támogatom!

• Tetszik
Reactions: szmate2003

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Nagyon tetszik az ötlet, jó RP lehetőségeket rejt magában, pl: ajándékba tudsz venni aranyláncot a barátnődnek, ha RP-sen fázik oda tudod adni neki a mellényed. A kereskedési lehetőségből is ki lehetne hozni RP-ket, pl: valaki nyitna egy ékszerboltot/ zacit. Meg akár az Eü dobozhoz hasonlóan a láthatósági mellényt is tarthatnád az autó csomagtartójában.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.