Kiegészítők itemként való kezelése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Sziasztok!
Szerintem a címből már mindenki rájött, hogy miről is szólna ez az ötletem. A ruhaboltban megvásárolható kiegészítők ( sapkák, kalapok, nyakláncok stb..) itemként kezeléséről lenne szó.

Tehát ennek a megvalósítását úgy képzelném el például, hogy az invetory-hoz bekerül még egy fül ahol látjuk a kiegészítőinket már item formában. Itt lehetne felvenni illetve levenni őket, vagy szerkeszteni adott esetben.

0ecbcae75c97fbee5fa3a296cfb8046c.png

Itt látni lehetne mennyi slotod van, plusz slotot is lehetne venni, de az nem változna hogy alapból 2 slotja van a játékosnak ( ebben az esetben mondjuk most három, de mondjuk azt hogy vettünk egy slotot ). Ha van valami nálad például egy kalap, akkor kiválaszthatod hogy az adott tárgyat fel/le akarod venni tegyük fel jobb klikkel például. Ezeket az itemeket is át lehetne nevezni névcéulával, így akár egy adott Gucci kalapod is lehet, de ez csak egy példa.. Egy kis kuka ikonnal pedig ugyanúgy tudnánk törölni is a kiegészítőket mint eddig. ( Igen.. Az egy kuka... Nem tudok photoshoppolni tudom )

3bb0f4bb60b08b4fab7e74fb2c369b06.png

Miért is lenne ez jó?
Először is. Ha ne adj isten téged is kirabolnak a valóságban, és lóg egy hip-hop előadókat megszégyenítő aranyfux a nyakadban akkor nyilván rákényszerítenek, hogy azt is odaadd a rablónak mert bármilyen meglepő, értékes.
Másodszor. Szerintem az hogy másoknak item formában oda lehet adni egy kiegészítőt lehet akár rp lehetőség is, akár az előző formában is.
Ez a dizájn nyilván egy össze csapott valami, nálam sokkal hozzáértőbb emberek ezt ezerszer jobban meg tudnák csinálni, most például az inventory helyekről beszélek. Mert szerintem nem reális az, hogy megveszed a boltban azt a nem tudom mennyi, de rengeteg kiegészítőt és utána amikor úgy gondolod, a semmiből előteremted és felteszed magadra. Mert a mostani rendszer az körülbelül ilyen. Az ilyen fajta inventoryban viszont benne van hogy véges azoknak a cuccoknak a száma amit egyszerre magadnál tudsz hordani. Szerintem ez egy kis realitást vinne az egész kiegészítős rendszerbe.

Köszi hogy elolvastad!

Utoljára szerkesztve:

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Nem rossz ötlet, reálisabb lenne a játék ha ez bekerülne.

• Tetszik
Reactions: Scrim

Steel

? Exclusive
2019. 05. 18.
120
104
Regensburg
LV karakter
Vasily Maksim
Jól megírtad az ötletedet, de szerintem a jelenlegi rendszer is teljesen jól megállja a helyét.

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Remekül összerakott ötlet, szépen megszerkesztetted a panelt, de én már most magamelött látom a dolgot, ha ezek az itemek rabolhatóak lesznek akkor minden második emberke az "aranyfuxosokat" fogja követni és rabolni. A kereskedés újabb lehetöségéröl nem is beszélve. Nem hiszem hogy szükség lenne rá. :confused: de az ötlet tetszik, még lehet továbbfejleszteni.

Mondjuk nem itemként lenne, hanem az "i" betü lenyomásával megjelenik az Inventory-d amiböl egy kattintással át tudnál lépni a kiegészítöid szerkesztéséhez. Sokkal jobb ha nem foglal helyet itemként.

wex

𝖕𝖍𝖆𝖓𝖙𝖔𝖒 👤
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 09.
933
2 104
V4 karakter
Dexter Bowman
LV karakter
Louvell Parks
bármilyen meglepő, értékes.
Kinézetre nem rossz, viszont erről a részről volna egy gondolat. Hogyha értéket képezne ez is, akkor ezzel is menne az oda - vissza adás - vétel. ("aranyfux eladó" tegyük fel.)
Személyszerint a mostani rendszert jobban szeretem.
(Csupán a saját véleményemet írtam le, nem szeretnék vele senkit se megbántani, se megsérteni.)

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Mondjuk nem itemként lenne, hanem az "i" betü lenyomásával megjelenik az Inventory-d amiböl egy kattintással át tudnál lépni a kiegészítöid szerkesztéséhez.

Ez is teljesen jó lenne egyébként, ez csak egy felvetés amit én elképzeltem, van még rajta mit finomítani elismerem :D Persze, ez egy újabb kereskedő réteget hoz létre ez így van... Egyébként ez irl is benne van, hogyha egy gyémántokkal kirakott láncba feszítesz, hogy kifigyelnek és kirabolnak ezért. De ha belegondoltok akkor ezen kívűl is nagyon sok lehetőség lenne ezekkel az itemekkel kapcsolatosan, például ajándékba adni valakinek egy adott alkalomból (mint ahogy sok esetben a valóságban is ékszer kapsz születésnapodra, tegyük fel egy órát vagy valamit), de ez csak egy dolog. Meglennének ennek a rendszernek a pozitívumjai meg a negatívumjai, de szerintem működhetne ha nálam sokkal jobban hozzáértők ezt átdolgozzák, mert ez közel sem egy végleges verzió dizájnnának készült :D

2019. 03. 08.
64
25
Solymár
LV karakter
Flory Drenova
Tetszik az ötleted, nem találok kifogást!
Támogatom!

U.I: Szerintem nincs semmi baj azzal, ha a nyakláncosokat próbálnák kirabolni, ezzel jár az, ha valaki fényezni akarja magát.100%-osan RP-s.

• Tetszik

12virtues

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
363
497
V4 karakter
-
LV karakter
ernesto cadaval.
jöhetne ez így, annyi kivétellel hogy a nem lehetne eladni playereknek.
Pl: egy adott NPC-adna érte pénzt. ( Rendes ára felét, például,)

• Tetszik

Cápa

#N54BiTurboCrew
Támogató
2019. 01. 10.
381
300
24
Hatvan
V4 karakter
Liam Sean
Nem rossz nem rossz de kell ez ide? Jónak jó mert legalább ha lerpzed, hogy elveszed akkor át is tudja adni...de....

• Tetszik
Reactions: Daniel.

dani26

Barangoló
Támogató
2019. 01. 13.
141
35
LV karakter
Justin Baker
A mostani rendszer is jó de nem rossz ötlet.

Tobi

tóbiás
2019. 01. 11.
644
787
V4 karakter
Evon Kirsby
LV karakter
David Harrelson
Nem rossz ötlet.

Danikaa

Aktív fórumozó
2019. 04. 22.
248
285
???????.
LV karakter
bryan.booth
Szerintem a mostani is jó, illetve átlátható nem kell az inventoryból egy nagy maszlangot csinálni meg a kiegészítőknek..

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Hát szerintem emiatt nem lenne az inventory-ból egy átláthatatlan maszlag, mert hozzá lenne adva még egy fül. Egyébként szerintem se rossz a mostani rendszer, de soha nem árt egy kis vérfrissítés.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Szépen összeírtad / szerkesztetted az ötletet, de sokkal többet nem tudok írni mint a többiek. A mostani rendszer is jó, de ez se lenne rossz megoldás, feldobná kicsit a dolgot.
nem kell az inventoryból egy nagy maszlangot csinálni meg a kiegészítőknek..
Ezt meg nem is értem, attól hogy egy + “ikon és azon belül ennek egy rész lenne kialakítva szerintem nem lenne egy maszlag.

• Tetszik
Reactions: Predi és Scrim

Pari

skeletons
2019. 03. 31.
494
753
V4 karakter
isaiah galen
LV karakter
tavon capilla
Én is csak ugyanazt tudom írni, mint az előzök, ez tényleg egy nagyon jó, és nagyon összeszedett ötlet. Továbbá az is kellene, hogy ebből ne legyen kereskedés, tehát ezek az itemek ne legyenek átadhatóak. Egyébként támogatom.

• Tetszik

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
634
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
Ötletes,szívesen látnám a szerón.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.