Elutasítva Kendall Cuthbert - Noszek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mester123

Újonc
2021. 08. 04.
24
2
V4 karakter
Kendall Cuthbert
LV karakter
Nincsen
V2 karakter
Nincsen
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Kendall Cuthbert

A ban időpontja:
2023.12.26

A ban időtartama:
örök

Admin neve, aki bannolt:
Noszek

A ban oka:
Fun,rp alóli kilépés, öngyilkoság rp

Amiért szeretnéd az unbant:
az történt hogy horgásztam be szakadt a damil ki szedtem a botot mert már nem volt több damil nálam majd montam kicsit körbe nézek ott volt két rendőr oda mentem beszélgetünk kicsit majd monták menjek el montam nem megyek monták be visznek ekkor el kezdtem szaladgálni és rá vágtam egyet a kocsira ekkor mondták ha nem megyek el be visznek ekkor én egy rpt szeretném volna csinálni fogalmam sincsen hogy miért már aval hogy ki fekszek az útra kicsit pihenni gondolom ez volt az indok az öngyilkoság rp amit persze nem akartam persze egyből írtak a chaten hogy hivják az admint mikor ezt meg láttam ki is léptem tehát nem vartám meg ez tortént már nem most több mint egy év eltelt v ha lehetséges szeretnék újra játszani admimjalit is szívesen le ülök én tobször is probáltam ezt tisztázni Noszekel meg írtam egy pár kérelmet is de sajnos nem sikerült tisztáznom remélem van lehetőség hogy visszamenjek a szervere hangsúlyozni szeretném hogy hajlandó vagyok tanulni és fejlődni és megígérem hogy tiszteletteljes és pozitív hozzáállással fogok játszani akár 300 perc jalit és le ülök vagy többet. ◄◄ ◄

Megjegyzés:
köszönöm szépen legyen szép napod.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.