Keller nyomozó jelentései(05.05-05.11)

Eduard.

everything will end someday
2021. 04. 13.
769
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ rendőr őrmester ~

Nyomozásban résztvevő személyek:

~ Hasser Riyadh, Armin Zulovic rendőr őrmesterek ~

Előállított személy neve:

~ Kjeld Toft ~

Vádak:

~ Illegális kábítószer birtoklás nagy tételben, Gyilkosság hatósági személlyel szemben, Illegális fegyver birtoklás - egyéb fegyver esetében ~

Előállított személy által használt gépjármű:

~ Toyota Camry V70 ~

Nyomozás részletes leírása:

~ 2025.05.05-én a déli órákban készenléti nyomozati tevékenységet láttunk el D-01-el. Amikor Doherty trafipax jelzett ,hogy egy körözött gépkocsi haladt át rajta. Szerencsére ott voltunk a közelben és pont mellettünk haladt el a gépkocsi, utána fordultunk, majd erősítést hívtunk, a célos lehúzódott ,majd megadta magát. Megvártuk a további egységeket, majd előállítottuk a férfit, ruházat átvizsgálás során találtunk nála 10 szál füves cigarettát. Bevittük a központba, ahol megkezdtük a kihallgatást, ahol teljes mértékben együtt működő volt, nagy sok használható információt adott,de sajnos GYKH vádja miatt nem adhattunk semmilyen enyhítést. Szembesítettük a vádakkal a célost aki beismerte azokat. A vádpontok alapján 200 nap letöltendő börtön büntetést és $300.000 dollár pénzbírságot kapott. ~

Képi bizonyíték:

~
gallery97.png
~

((Kép/log a bebörtönzésről)):

~
image.png
~

((Kép a lefoglalt tárgyak megsemmisítéséről)):

~

Fuves-cigi.png
10 szál füves cigaretta

image.png

~

• Tetszik
Reactions: Kian

Eduard.

2021. 04. 13.
769
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ rendőr őrmester ~

~ Damien Shepherd rendőr őrmester ~

~ Takashi Ichiro ~

Vádak:

~ Kábítószer termesztés ~

~ - ~

~ 2025.05.05-én vételezett minket a rendőrség miszerint előállítottak a férfit Takashi Ichiro-t Illegális kábítószer alkotóelem birtoklása végett, és található a nevén egy farm így gyanús lehet az eset,hogy a farmban kábítószer termesztés folyhat. Sajnálatos módon mikorra mi megkaptuk már az információkat, a illető már a börtönbüntetését ülte, ezért megvártuk őt, szerencsére már csak pár óra volt vissza a szabadulásig, pont el is csíptük őt, miközben haza felé tartott. Meg bilincseltük, majd beültettük a gépkocsiba és elomondtuk neki ,hogy hova fogunk menni. Oda értünk a farmjához, amit kinyitott nekünk és nagyon sok kétes eredetű növénnyel találtuk szembe magunkat. Egyből kértem egy technikust a helyszínre szerencsére Hier nyomozó gyorsan a helyszínre sietett és megállapította ,hogy Pszichotikus gomba és egy kender is található bent, így ezáltal beigazolódott a gyanúnk. Behoztuk az illetőt a kihallgatóba, szerencsére nagyon együtt mükődő volt velünk a célos, beismerte minden tettét, amit tudott elmondott ,hogy hogyan szerezte a magokat. Ezáltal kértem neki Termblay hadnagy-tól -30% enyhítést. Ezáltal 42 napot letöltendő börtön büntetést és $91.000 pénzbírságot kapott.

gallery101.png

~

Képi bizonyíték:

~
gallery103.png
~

~
image.png
~

~ - ~

• Fire
Reactions: Buri

Eduard.

2021. 04. 13.
769
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ rendőr őrmester ~

~ Silas Hier rendőr zászlós ~

~ Ryan Calloway ~

Vádak:

~ Illegális fegyver árusítás - Egyéb fegyver ~

~ AD-JK-83 forgalmi rendszámú BMW 7 series e38. ~

~ 2025.05.05-én Hier r.zászlós társaságában folytattunk készenléti nyomozati tevékenységet, amikor is beépültünk zacis parkolóba ahol egy férfi-vel ismerkedtünk meg. Mélyebb pontokat vett a beszélgetésünk, majd át tértünk a fegyverekre, feldobtuk a labdát Hier-el ,hogy nekünk van pár cigarettánk mit szólna egy csere üzlethez, szerencsénkre bele is bent az feltett üzletbe, gyorsan telefonszámot cseréltünk és megbeszéltük ,hogy 5 perc múlva találkozunk Palomino-ban. Oda is mentünk a helyszínre, ő kifutott egy sikátorból a megbeszélt fegyverrel ami egy M14-es lőfegyver volt. Oda jött hozzánk ez idő alatt erősítést hívtunk, oda is jött egy jelöletlen nyomozó egység, mikor meglátta őket egyből hadonászni kezdett a fegyverrel így kényszerítő eszközt kellett alkalmazzak ezáltal oldalba sokkoltam az illetőt. Megbilincseltük a személyt, majd egyből központba vittük. A kihallgatás során nem volt túl beszédes, nem tudtunk meg nagyjából semmit sem. A vád pont alapján 100 napot letöltendő börtönbüntetést és $180.000 dollár pénzbírságot kapott. ~

Képi bizonyíték:

~
K-perny-k-p-2025-05-05-190422.png
~

~
image.png
~

~

M14.png
1 db M14-es lőfegyver

image.png
~

Eduard.

2021. 04. 13.
769
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ rendőr őrmester ~

~ Silas Hier rendőr zászlós ~

~ Liam Benjamin ~

Vádak:

~ Illegális fegyver árusítás - Egyéb fegyver, Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver, Fegyver alkatrész - Birtoklása, Fegyver alkatrész - Árusítása ~

~ Nissan Leaf ~

~ 2025.05.05-én a délelőtti órák során beépültem zacis parkolójába ahol megismerkedtem egy Liam Benjamin nevezetű taggal aki mind kiderült fegyverekkel kereskedik. Említette ,hogy van egy eladó UZI géppisztolya, amit elszeretne adni megbeszéltünk egy árat, de mondtam neki ,hogy át gondolom. Az esti órák során Hier nyomozóval folytattam készenléti nyomozati tevékenységemet amikor is rám irt az illető ,hogy érdekel-e még a fegyver rá vágtam ,hogy igen, majd megbeszéltük ,hogy találkozunk zacis parkolóba, oda is mentem, mondta ,hogy lett mellé egy alaktrésze is rá vágtam ,hogy érdekel, majd mondtam neki ,hogy elmegyek bankba utána intézzük az üzletet. Hier nyomozóval kiválasztottuk az üzlet helyszínét, egy elhagyatott épületet Blueberryben. Eljött a megadott helyszínre ahol már felkészülve vártuk őt. Át adtam neki a pénzt, majd felnyitotta a csomagteret. Ekkor jeleztem Hier nyomozónak aki megindult a helyszínre és megbilincseltük az illetőt majd előállítottuk. A kihallgatás során sajnos nem volt valami beszédes, nem tudtunk meg sok mindent, ezért az enyhítést szóba se hoztuk. A vádpontok alapján 200 nap letöltendő börtön büntetést és $300.000 pénzbírságot kapott. ~

Képi bizonyíték:

~
image.png
~

~
image.png
~

~
Uzi.png
1 db UZI géppisztoly (Bizis volt admin adott rá figyut)

Tar-AK-47.png
1 db Tár (AK-47)

image.png

image.png
image.png
~

Eduard.

2021. 04. 13.
769
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ rendőr őrmester ~

~ Hasser Riyadh rendőr őrmester ~

~ Charlie Patterson ~

Vádak:

~
Illegális kábítószer birtoklás - kis tételben
Illegális fegyver alkatrész birtoklás
illegális fegyver alkatrész árusítása
Illegális kábítószer alapanyag birtoklása
Illegális kábítószer alapanyag árusítása
~

~ Volkswagen Caravelle ~

~ 2025.05.07-én készenléti nyomozati tevékenységet folytattunk Riyadh nyomozóval, majd beépültünk zacis parkolóközösségi életébe, amikor szóba elegyedtünk egy férfi-vel, első sorban antik tárgyakról volt szó, majd fél füllel meghallotta a beszélgetés egy másik férfi nevén Charlie Patterson, majd ő is belépett a beszélgetésünkbe, elkezdtük a témát mélyebb vonalakra vinni, ami sikeres lett hiszen, elmondta nekünk a célos ,hogy van neki egy tucat alkatrésze, megbeszéltük vele ,hogy megnézzük a tárgyakat. El is vitt minket Los Santos dokkokhoz a garázsához. Ki hozta a fentebb említett gépkocsit, majd meg is tekintettük a az árut, folytattam vele a kommunikációt megbeszéltük az árat, majd mikor már teljes mértékbe végbe ütöttük volna az üzletet, jelet adtam Riyadh nyomozónak és letartóztattuk a férfit. Az illegális tárgyakat lefoglaltuk, majd bevittük a központba a célszemélyt és megkezdtem a kihallgatást, ezen idő alatt Riyadh nyomozó bevizsgálta a tárgyakat. A kihallgatás során együtt működő volt, de viszont nem árulta el ,hogy honnan szerezte a tárgyakat. A vádak tekintetében 195 nap letöltendő börtön büntetést és $300.000 dollár pénzbírságot kapott. ~

Képi bizonyíték:

~
GKd-Ma-Lkl-jfif.png
~

~
image.png
~

~
Dietil-amin.png
1 db Dietil amin

Kokain.png
1 gramm kokain

Tar-Colt-45-Glock-17.png
1 db Tár(Colt-45, Glock-17)

Markolat-Colt-45-Glock-17.png
1 db Markolat(Colt-45, Glock-17)

Tus-M14.png
1 db Tus (M14)

Felso-resz-TEC-9.png
1 db Felső rész (TEC-9)

Cso-UZI.png
2 db Cső(UZI)

Felso-resz-Colt-45-Glock-17.png
1 db felső rész (Colt-45, Glock-17)

Ravasz-AK-47-Colt-45-Glock-17-TEC-9-UZI-M14.png
1db Ravasz (AK-47, Colt-45, Glock-17, Tec-9, UZI, M14)

Marihuana-mag.png
1 db Marihuana mag

Magic-Mushroom-spora.png
1 db Magic Mushroom spóra

Lada-Drog-hozzavalok.png
1 db Láda(drog hozzávalók)

Lizergsav.png
1 db Lizergsav

Nyers-amfetamin.png
1 db Nyers amfetamin

Nyers-metamfetamin.png
1 db Nyers metanfetamin

~

Eduard.

2021. 04. 13.
769
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ rendőr őrmester ~

~ Armin Zulovic rendőr őrmester, Burak Yanmar rendőr őrmester ~

~ Svan Knarkkung ~

Vádak:

~
Illegális fegyver birtoklás - engedély köteles fegyver esetén
Illegális fegyver árusítás - engedély köteles fegyver esetén
illegális töltény birtoklás - 9x19mm , .45ACP töltény
~

~ Porsche 911 Turbo S | P911-LUX ~

~ 2025.05.09-én beépülést folytattunk zacis parkoló társaságába amikor is beszélgetést kezdeményeztem egy férfivel nevén Sven Knarkkung-al, egy jó ideig beszélgettünk, majd elkezdtem mélyebb témák felé evezni majd feldobtam neki ,hogy felvásárlást tartok ilyen-olyan tárgyakkal kapcsolatban, elmondta ,hogy van neki egy Colt-45 lőfegyvere amit elkínál adni, elkezdtem érdeklődni a fegyver tulajdonságiról, majd az árról is. Gyorsan meg is egyeztük egy kedvezőnek vélt árban. Megbeszéltük ,hogy a zacis parkoló melletti épületek alatt találkozunk, az egység társaimmal így is beszéltük meg, de az eladó változtatott és felkapott a kocsijával és Ipari park mögött épületekhez vitt, erről folyamatosan tájékoztattam a társaimat, ezt a rizikót eltáve, sikeresen elkaptuk a célost. A ruházat át vizsgálás során találtunk nála egy Glock-17-es lőfegyvert és mellé 30db 9mm-es töltényt. A kihallgatás során teljes mértékben együtt működő volt, elmondta nekünk kitől vette a lőfegyvert, és a telefonszámát is megadta. Az együtt működésére való tekintettel Millers rendőr hadnagy által 40% enyhítést kapott ezáltal a vádakat összevetve 111 nap börtönbüntetést és $156.000 dollár bírságot kapott. ~

Képi bizonyíték:

~
gallery105.png
~

~
image.png
~

~
Glock-17.png
1 db Glock 17-es lőfegyver

Colt-45.png
1 db Colt 45-ös lőfegyver (Bizonylatos volt)

9x19mm.png
30 db 9x19 mm-es töltény

image.png

image.png
~

Utoljára szerkesztve:

Eduard.

2021. 04. 13.
769
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ rendőr őrmester ~

~ Ethan Lane - próbaidős őrmester ~

~ Lars Edor ~

Vádak:

~
Rendőr elöli menekülés - járművel
Rendőri utasítás megszegése

~

~ BMW M5 E60 - HR12 BMW ~

~ 2025.05.11-én készenléti járószolgalatot folytattuk D-89 el, amikor Los Santos egyik trafipax-a jelentés küldött ,hogy körözött járműt észlelt, oda is siettünk a helyszínre és lehúztuk a körözött gépkocsit, megvártuk az erősítést, majd földre kényszerítettük és bevittük központba, a kihallgatóban szembesítettük a vádakkal, majd elmondta ,hogy a gépkocsit nem ő vezette, a körözés kitételkor, elmondtuk neki ,hogy sajnos őt terheli a felelősség ebben az esetben, ellenben ha elmondja ,hogy ki vezette a gépkocsit akkor ő elmehet. Elmondásai alapján ismeri az illetőt de ő jelenleg nem elérhető, de elmondta a nevét és az elérhetőségeit, illetve ,hogy fegyverekbe utazik. Sajnálatos módon a hasznos információk végett nem tudtunk neki enyhítést adni, mivel súlyosak voltak a priuszai. A vádak függvényében 135 nap letöltendő börtönbüntetést és $98.800 dollár bírságot kapott. ~

Képi bizonyíték:

~
gallery106.png
~

~
image.png
~

~ - ~

Eduard.

2021. 04. 13.
769
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ rendőr őrmester ~

~ Ethan Lane próbaidős őrmester ~

~ Bodi James,Bodi Raffael,Bodi Lorenzo,Bodi Alexander,Sulo Khaled ~

Vádak:

~
Illegális fegyver árusítás - Kézifegyver
Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver
Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény
Fegyveralkatrész - Árusítás
Katonai felszerelés - Árusítása
Kábítószer alkotóelem - Árusítása
Kábítószer árusítás - Kis tétel
~

~
Dodge Charger - AB-LI-25
Volkswagen Caravelle - QDM-57
Range Rover - AF-LC-65
~

~ 2025.05.11-én társammal Lane nyomozóval beépülést folytattunk zacis parkolóba, amikor is találtunk egy férfit, akivel mélyebb beszélgetésbe elgyedtünk, a beszélgetés pár perc mélyebb vizekre evezett és felvetettem számára az ötletet, hogy felvásárolok nagy tételeben illegális tárgyakat. Szerencsénkre megadta a telefonszámát és mondta ,hogy szól a haverjainak és intézzük az üzletet. A délutáni órák folyamán ránk írt ,hogy van neki egy gránátja és egy ravasza mondtuk ,hogy érdekelne minket megbeszéltünk egy helyszínt és gyorsan oda is mentünk, de közbe írt,hogy van 2 csomagtartónyi illegális tárgyuk és ,hogy érdekelne-e minket, egyből igent mondtunk rá. Amikor oda értünk a megbeszélt helyre(Fallen Three garázsok egyike) amikor bementünk az egyik garázsba akkor az elvártaktól többen voltak ott, egy tucat ember felfegyverkezve. Egyből improvizálni kellett, megbeszéltük velük ,hogy elmegyünk pénzért mert keveset hoztuk sietünk vissza. Azt akarták ,hogy hagyjam nekik ott Lane nyomozót biztosítás képpen, szerencsére gyorsan lebeszéltem őket erről az ötletről. Kimentünk a garázsból, majd egyből rádióztam ,hogy buktatásra van szükség, nagyon nagy szerencsénkre Cortez parancsnok úr, gyorsan összehívta az állományt és percek alatt megadtunk minden fontos információt, majd vissza tértünk a helyszínre. Az üzletelés alatt Ashley May nyomozóval tartottam a kapcsolatot, majd mikor nem figyeltek írtam a nyomozónak, hogy jöhetnek, másodpercek alatt bilincsre kerítettük az elkövetőket és átpakoltuk az illegális tárgyakat. A kihallgatás során semmilyen módon nem voltak együtt működőek ezért kiszabtuk mindenki számára a bírságot, a bírság egyhangúan mindenkinek 200 nap letöltendő börtön büntetés és $300.000 dollár pénzbírság. ~

Képi bizonyíték:

~
K-perny-k-p-2025-05-11-191533.png
~

~

image.png

image.png
image.png

~

~