Kékfény - Season 1

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 112
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
grays23.png

A városban, ahol Grayson felnőtt, mindig is a kalandokat kereste. Szinte minden hétvégén túrázott a hegyekben, felfedezte az elhagyatott épületeket, felderítette a titokzatos helyeket. A helyiek gyakran nevezték őt "kis Sherlocknak", mert mindig képes volt megfejteni a bonyolultabb eseteket, történeteket is.

siren2.png

Körülbelül 2014. körül Grayson hírt kapott a Nyomozó Irodáról, Európa egyik leghíresebb nyomozó szervezetéről. Érdeklődése azonnal felcsillant, és úgy döntött, hogy egyszer biztosan felveszi velük a kapcsolatot. Bár még csak huszonéves volt, szóval folyamatosan halogatta ezt a tervet. Láss csodát, körülbelül 8-10 év elteltével nyomozóként tevékenykedik.

Utoljára szerkesztve:

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 112
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
grays32.png

Hicks belevetette magát az éjszakába. A nyomozó meglátott egy igényes férfit az utcán, beszélgetésbe keveredtek. Ray meghivást kapott az El Fueda klubba, tizennyolcadikára.

-
A következő sorok Grayson naplójából származnak, "A találkozó után elmentem a Fueda klubhoz, szétnéztem. A hely ismerős volt nekem. Ahogy az "El Viuda" néven bemutatkozó férfi is emlitette (legalábbis nekem arról az jött le, hogy valamiféle Viuda a neve, viszont ez csak egy becenév lehet, nem találtam az interneten semmit El Viuda-ról) - sok összetűzés alakul ki a bulikon, a rendvédelem is néha túlkapja a helyzetet".
-

Gray fogást keres a klubon, de egyelőre nem veti be magát. Megvárja a második találkozót és utána kitalál valamit arra, hogy hogyan és miként kerüljön közelebb a tűzhöz. A mexikói pasas révén gyanitja, hogy BÁRMIRE IS van esély. Mexikói klubok alapján nagyon nagy az esély a drogügyletekbe botlásra. Az angol sherlock mindenre odafigyel, nem akar túl nagy szeletet elsőre a tortából. Viszont az száz százalék, hogy valami bűzlik a klubbal kapcsolatban, ha Viuda is emmlitette azt, hogy nagyon sok rendőr jelenik meg a rendezvényeken.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 112
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
grays37.png

Hicks nem fog eleget tenni Gilbert Vezérőrnagy úr parancsának. A mai estét akármennyire is nem szabadna, civilben - egyedül fogja bekockáztatni. Grayson kora estére egy ismerősével beszélt meg találkozót. Kisebb mennyiségben vásárol tudatmódositót, törekszik a legjobb minőségű por beszerzésére. Amint ez végbement, kezdődhet a móka!

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 112
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
grays38.png

A nyomozó úgy állitott oda az estére, hogy a kollégái közül senki sem tud semmiről. Hicks nyomozó magas rendfokozatú személynek adja ki magát, miközben nem az. El Viuda-nak a beszélgetés közben dolga akadt, viszont Graysonnak ez pont kapóra jön. Biztos abban, hogy a mexikói ember vevő lesz az ajánlatára. Másképp Ray kitálal a nyomozók előtt, hisz több tucat fotó, bizonyiték van a kezében, amivel "bankot robbanthat".

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 112
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
grays41.png

Grayson elképzelése bevált. A már Mr. Enrique Tass néven ismert ember elhitte azt, hogy az angol egy magasabb beosztásban lévő nyomozó. (Közben még csak próbaidős.) Szóban sikerült megegyezniük, Hicks egy embert fog letartóztatni a héten, akit az El Fueda klubban folyó drogügyletekhez fog hozzákapcsolni. Ezzel a letartóztatással felgyorsithatja az előléptetése ügyét. Előléptetésre azért van szükség, hogy önállóan végezhesse a munkáját Ray, a vezérkar határozottan megbizzon benne. A beszélgetésre ugye a nyomozó bedrótozva ment, viszont az csak egy látszat volt. Tudta, hogy valahogyan meg kell feleljen az "elvárásoknak".

| Részlet a nyomozó naplójából:
"Bedrótoztam magamat a találkozóra, jelképként ezt vágtam el Mr. Tass előtt. Átkutatni nem kutattak át, szóval megúsztam a dolgot és sikerült végrehajtani a cselt. Lehet azt mondani, hogyha az embert átveszem és letartóztatom, akkor két legyet ütöttem egy csapásra. Elnyerhetem a kollégák tiszteletét és mellé a mexikóiak közelébe férkőzhetek. Ha nem bukok le, jó világ lesz és nem mellesleg jó pénzeket teszek zsebre. Csapjunk a lecsóba!"

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 112
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
grays42.png
Grayson Hicks nyomozó, Mr. Tass bemutatkozásaként két fedett nyomozó lemészárolásáról szóló felvételt is láthatott.
Biztos abban, hogyha nem üti hülyeségekbe az orrát, akkor egy időre biztosan elintézte a sorsát, jó sorsot intézett magának.
Bár, még várjuk ki a hét többi napját. Ameddig Ray nem tartóztatta le a dealert, addig még semminek se lett a végére pont téve.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.