KBazsy ötlete (SEERADIO)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Hmm.. Híreket közölnének, nagyobb eseményekről, történéséről, nagyon adnám... :D

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Jó lenne meg minden de vagy haver kapná vagy vissza élés lenne belőle. De tényleg kurva jó lenne ha lenne!

• Tetszik
Reactions: bencx.

Robbie

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
48
UK Bitches 😈🔪
V4 karakter
✖️
LV karakter
🥷 Jayden Stacks
V2 karakter
✖️
Nem rossz ötlet, attol függetlenül egy hét alatt meunná mindenki azt nem lenne kihasználva.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ha külön legális frakció lenne pl: Las Venturas Radio, akkor nem lenne szerintem megunva.. Nagyon sok lehetősége van ennek is. Viszont tény, hogy kellene az a közösség, aki megvalósítaná. :)

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Sokmindent nem tudnának kezdeni vele, mivel annyira nagy IC események nincsenek, az meg hírbe hogy egy fekete AMC tulajdonos menekült, majd frontálisan ütközött mert nem volt jogsija, egy full felesleges dolog.
Ehhez az egész szerver kéne, hogy rp lehetőségekkel híreket generáljának, ami nem fog megtörténni.

• Tetszik
Reactions: SoZzz

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Lehet, hogy igazad van. Mi az NS-el kihasználnánk sokszor, de tény az, hogy kellenek kézzel fogható hírek...

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Biztos adna valamit a játékélményhez,elég pozitív formában.Mindenesetre örülnék,ha bekerülne és valaki(k) csinálná is rendesen.

blez

Aktív fórumozó
2019. 01. 13.
285
914
V4 karakter
Sylvia Ayala
LV karakter
Raymond Melton
Az ötlet fasza, meg minden, de egy idő után ráunnának az emberek erre az egészre.

Timo

🦊❤️🐇 - 04.13 💞
2019. 01. 10.
533
255
24
Magyarország
V4 karakter
Thomas Timoshenko
LV karakter
Thomas Timoshenko
Egyedi ötlet, nekem tetszik. Támogatom!

Felipe

miszter
2019. 01. 11.
724
647
22
V4 karakter
felipe neizan
Nem rossz ötlet végső soron. Viszont kétlem hogy lenne olyan játékos, aki ezt három hónap után nem adná le, vagy nem unna rá.

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 869
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
Köszönöm szépen srácok a sok támogatást. Megnézzük majd még jesse válaszát vagy vortyét, hogy mit szólnak az ötlethez. sok köszönönet nektek, pacsi!

• Tetszik
Reactions: Csoka és Felipe

Api

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
375
213
LV karakter
Felix Schneider
Nem olyan rossz elképzelés, csak legyen aki ezt tényleg csinálná...

ChrisB

Zöldfülű
2019. 02. 05.
174
213
24
Budapest
V4 karakter
Chris Johns
LV karakter
Rylan Milo
Ehhez kellene pár jó beszédképességgel megáldott ember, aki ezt napi szinten vinné is, de ugye erre nem igen van lehetőség, mivel javarészt mindenki dolgozni/iskolába jár. (Tudom, jelenleg nincs iskola) Nem gondolnám hogy ezt gyerek/gyerekek tudnák csinálni. (Elnézést ha valaki ezt lenézőnek titulálja, nem ez a célom, csak ugye éretlen hang egy rádióban nem előnyös. ) Felnőtt embereknek meg nem lesz erre napi szintű ideje.

• Tetszik
Reactions: kbazsy

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
1-2 Nagyon komoly elszánt ember vezetésével komoly lenne a dolog. Igaz sok kreatívitást igényelne.

• Tetszik
Reactions: Wexen

AWalner

Barangoló
2019. 02. 01.
92
137
LV karakter
Arnold Walner
Én szerettem régen SAMP-on, egy ideig voltam is riporter. Véleményem szerint szükségtelen,hogy zenét be tudjon streamelni, elég ,hogy a rádió bekapcsolása esetén lássák a hallgatók ,amiket ír. Valaki kreatív személy kell, aki tud mindig valami újjal előrukkolni. Azért volt nagyon jó,mert rengeteg IC interjút csináltak a város IC fontos embereivel (például a rendőrség, kormány, egyéb legális frakciók, éttermek vezetőivel, tulajdonosaival), így hallhattál IC ezekről a személyekről, vállaltak a karaktereik valamennyi nyilvánosságot és ez szerintem tök jó. Továbbá hallhattál IC történésekről tudósítást (emberrablás, esetleges nagyobb ,egész szervert érintő globalRP-ről).
Lehetne akár egy komolyabb része is,ha vannak olyan riporterek,akik szívesen kifejtik a véleményüket közéleti kérdésekben,komolyabb témákban.
Maga a rádió IC lehet akár politikailag független, tehát adományokból IC adományokból tartja fent magát, viszont lehet az állam rádiója is.
A zene streamelése az szerintem tényleg tök felesleges, hallgassa mindenki azt,amit szeretne, viszont maga a riporterkedés nagyon sok lehetőséget rejt magában.

• Tetszik
Reactions: Morozno
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.