Én szerettem régen SAMP-on, egy ideig voltam is riporter. Véleményem szerint szükségtelen,hogy zenét be tudjon streamelni, elég ,hogy a rádió bekapcsolása esetén lássák a hallgatók ,amiket ír. Valaki kreatív személy kell, aki tud mindig valami újjal előrukkolni. Azért volt nagyon jó,mert rengeteg IC interjút csináltak a város IC fontos embereivel (például a rendőrség, kormány, egyéb legális frakciók, éttermek vezetőivel, tulajdonosaival), így hallhattál IC ezekről a személyekről, vállaltak a karaktereik valamennyi nyilvánosságot és ez szerintem tök jó. Továbbá hallhattál IC történésekről tudósítást (emberrablás, esetleges nagyobb ,egész szervert érintő globalRP-ről).
Lehetne akár egy komolyabb része is,ha vannak olyan riporterek,akik szívesen kifejtik a véleményüket közéleti kérdésekben,komolyabb témákban.
Maga a rádió IC lehet akár politikailag független, tehát adományokból IC adományokból tartja fent magát, viszont lehet az állam rádiója is.
A zene streamelése az szerintem tényleg tök felesleges, hallgassa mindenki azt,amit szeretne, viszont maga a riporterkedés nagyon sok lehetőséget rejt magában.