KBazsy ötlete (SEERADIO)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 869
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
Sziasztok!

*Az lenne az ötletem, hogy bejöhetne egy "See-Rádió" amit playerek vezetnének. Fel lenne véve 1-2 ember, és ezek vezetnék a rádiót. Beszámolnának see-gameben történő ügyekről, emberek kérésére zenét tegyenek. Köszönöm szépen, hogy elolvastad és további szép napot!

samat

Barangoló
2019. 01. 13.
130
365
V4 karakter
Lisa G Escobar
Kivitelezhető lenne és az ötlet se rossz ezért Támogatom.

Dave

Klaviatúra gyilkos
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
819
420
24
V4 karakter
Roland Harless
LV karakter
David Westwood
V2 karakter
Roland Harless
Nem tudom mennyire lenne rá kereslet a szerveren,de kivitelezhetőnek kivitelezhető!

O

Owl

Ha vannak olyan ambíciózus jelentkezők erre akik hosszú távon megadott időközönként rendszeresen csinálnák akkor egy jó ötlet lehet, vihet egy kis színt a szürke hétköznapokba. Viszont, ha nem így gondolja az aki nekivág annak nincs sok értelme még, ha megvalósításra is kerül attól félek, hogy fent áll ezzel is az a szomorú dolog, mint sok mással, hogy pár hét alatt ráunnak és abbahagyják. Én még úgy bővíteném ki az ötletet, hogy csinálnék a helyetekben pár felvételt, hogy láthassa mindenki ti hogyan képzelitek el.

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 869
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
Szia, ha nem lennék bannolva jó lenne! Valamit kitalálok erre, addig is köszi a véleményed. Összedobunk egy kis cuccot mindjárt

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
Húú, még SA-MP-os szervereken volt a riporter frakció, csak ők chatbe folytatták ezt, nekem akkor is bejött.
Ez nagyon jó ötlet volna, sok ember élvezné, köztük énis.

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 869
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
próbálok összedobni egy kis videót a srácokkal!

Ezerforint

Never give up
Támogató
2019. 01. 10.
738
711
22
Budapest
LV karakter
Sultan Bayar
Ez mind szép és jó. Hozzáteszem egy briliáns ötlet egyébként. De kétlem hogy találnál erre olyan embert aki ezt tényleg komolyan csinálná. Előbb utóbb biztosra veszem megunna az egy két illető.

• Tetszik
Reactions: 1saac és Desert

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Csak a fun lenne belőle, azért meg felesleges csinálni scriptet hozzá hogy 1-2 hónapig menjen.

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Felesleges lenne szerintem azt hallgatni, hogy " a kocsik ára erre ment" "kaszinó jó hely ahol pénz kereshetsz" etc

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Szerintem ha már kivitelezhető, akkor nem lenne rossz. Lehetne reggeli hírek..
Pl: Az autópályán egy autós üldözés volt, mely hamar véget is ért... bla bla bla..
Időjárás jelentés is lehetne, ami mellé, ha kivitelezhető, akkor lehetne betenni egy modot az időjárásnak is. Néha elkezdene esni az eső, meg hasonló meteorológiai jelenségek. Ez magával hozna 2 új frakciót. Akik vizsgálják az elkövetkezendő időjárást, és akik rádióznak. SMS -ben pedig lehetne zenét kérni, aminek lenne egy díja. Minden esetre én támogatom! Bár kétlem hogy az időjárásosat lehetne kivitelezni.. :/

• Imádom
Reactions: Kale

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Szia!
Gyarkan volt már ez téma. Még egykori NoName (ez a neve) barátom indított erről egy témát.
Ott főként a zenék miatt lett volna probléma, a szerzői jogok elintézésével, és egyebekkel.
Ha ezt meg lehetne csinálni akkor Támogatnám, de amíg ez nem kivitelezhető, addig ez megvalósíthatatlan.

Ohnedich

Újonc
Támogató
2019. 04. 23.
28
27
LV karakter
Freidreich Miller
Szerintem nagyon nagy kereset lenne erre, nem is beszélve a dolog egyediségéről.
Én támogatnám
VISZONT! Ha zenét szeretnénk bejátszani ezáltal, annak komoly egyeztetés kell a jogvédő cég(pl. :Artistjust) felé.
Tudom, mivel én is zenével foglalkozok és halottam már hogy valaki ezzel ütötte meg a bokáját és elég komoly jogdíjjakat számoltak rá.

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 869
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
Sok Sikert a zenében, és köszönöm a támogatást. További Szép Napokat! :)

Bagós

Barangoló
2019. 01. 12.
113
50
V4 karakter
Roger G Jonson
LV karakter
Nathan Parks
Sziasztok! Szerintem ez egy eléggé jó ötlet lenne, sok sikert!

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
azt se olvassa senki, hiaba irunk cikkeket, szoval ennek a radionak sincs sok ertelme.

• Tetszik
Reactions: huni és wex

innocent

arrogante
2019. 01. 10.
336
329
21
V4 karakter
tsuyuri shinobu
LV karakter
quincy choice
Páran, jómagamat is beleértve, olvasgatják azért. De éppenséggel nem elegen, sokan szerintem azt se tudják, hogy létezik ilyesféle topic. Inkább ezt kéne fellendíteni mintsem egy IG rádiót.

jaki

jurassic
2019. 01. 10.
504
4 642
21
V4 karakter
nick ellwood
nem rossz az ötlet, persze ez (mint a többi ötlet is általába) személyiség függő. nekem például bejövős, de lehet másnak már nem annyira.

• Tetszik
Reactions: Lakner
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.