Kalkulátorok by. AndeR (LV verzió)

AndeR

Aktív fórumozó
SzerverAdmin
LV
2019. 01. 10.
245
181
azander.hu
LV karakter
Tarsicio Echeverria

ander-logo.png

Sziasztok átdolgozásra, frissítésre került, az antik kalkulátor, illetve kettő (amiből jelenleg egy készítés alatt van) új kalkulátorral bővült a weboldal. A Prémium tuning kalkulátor és a SeeRex kalkulátor. Használjátok egészséggel!
(Amennyiben bármi hibát véltek felfedezni, kérlek jelezzétek!)

Weboldal elérhetősége

image.png
image.png
image.png

image.png

Korábbi antik kalkulátor készítője: @lajosvok
Tuning árak leírásának készítője: @kondor

Utoljára szerkesztve:

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
620
1 368
V4 karakter
Bill Spancer
LV karakter
drew baron
Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy amúgy valójában erre mi szükség? Kell egy sima számológép ahova beütöd az árát és ha pl:70% árat akarsz 0.7-el megszorzod. Ehhez nem tudom miért kell kalkulátor. Mindenkinek van telefonja szerintem legrosszabb esetben is, azon pedig számológép. Továbbá ide beírogatni nehezebb és hosszabb idő mint egy sima számológépbe végig ütni.

Yondaime

yodamester
SzerverAdmin
LV
2020. 12. 28.
177
609
V4 karakter
masuda yuichi ⛩️ 🇯🇵
LV karakter
Engel Liebert
Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy amúgy valójában erre mi szükség? Kell egy sima számológép ahova beütöd az árát és ha pl:70% árat akarsz 0.7-el megszorzod. Ehhez nem tudom miért kell kalkulátor. Mindenkinek van telefonja szerintem legrosszabb esetben is, azon pedig számológép. Továbbá ide beírogatni nehezebb és hosszabb idő mint egy sima számológépbe végig ütni.
Egyszerűbb beírni 3-4 számot, mint kikeresni a maximum árat tárgyanként a zacisnál, nem 1-2 tételre használják az emberek... Nyílvánvalóan, ha 1 gyöngynek az árát akarod megkapni, az még fejben is megoldható.