Elutasítva John C Alvarez - FreaK.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 11. 10.
13
15
V4 karakter
John C Alvarez
LV karakter
Luca Difulvio Santis
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
John C Alvarez

A ban időpontja:
2022. 12. 15. 20:24

A ban időtartama:
Örökös kitiltás

Admin neve, aki bannolt:
FreaK.

A ban oka:
Adminnak, Játékostársnak való hazudás, Event item csomagtartózása #PK

Amiért szeretnéd az unbant:
A bant teljesen jogosan kaptam sajnos akkor még nem voltam túl érett egy ilyen RP szerverhez nem gondoltam hogy baj lesz belőle bevallom hogy nem is voltam a szabályzattal teljesen tisztában. Mióta telt az idő átnyálaztam teljesen a szabályzatot és rájöttem mit rontottam el őszintén sajnálom és szégyellem ezt a viselkedést amit megengedtem egy játékostársammal szemben. Igazából ami törént az az volt hogy a srác motorral gyüljtötte a Haloween-i tököket én pedig ütköztem vele az ütközés teljesen véletlen történt gyakorlatilag átjött a sávomba. Ekkor lerepült a motorrol majd én odamentem és kiszedtem a cuccait. Ezután megkeresett FreaK. azzal hogy mondjam el mi történt és hogy tudja hogy én voltam, Ekkor ugyanúgy tagadtam az egészet ami nagyon nem volt helyes. Megváltoztam érzésem szerint és azért is szeretném az unbant mivel beszeretném bizonyítani hogy igen is tudok úgy a közösség része lenni hogy ne elvegyek inkább adjak. Lassan 2 és féléve történt ez az egész és értelmesebbnek illetve tisztelettudónak érzem magam.Hiányzik az RP és az hogy a barátaimmal együtt játszhassak. Igazából nagyon sokat köszönhetek ennek a szervernek és remélem hogy kapok egy új esélyt.

Megjegyzés:
Köszönöm ha elolvastad!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.