- 2019. 03. 10.
- 29
- 41
- V4 karakter
- Jerold Brown
- LV karakter
- Jerold Brown
- V2 karakter
- Jerold Brown
Neved
< Jerold Brown >
A panaszra tett moderátor neve:
< Makó. >
Panasz oka:
< Érthetetlen bann és stílus. >
Bizonyíték: ( Kép, Videó, ):
< Voltunk bent 3-4n a szobába Enrique Salvador is bent volt így szeretném fent tartani a jogát annak, hogy ő hozzá szolhasson a témához. >
Megjegyzés:
< Egy adminügybe voltunk ő is a szobában volt, és ugyebár amiért ő bannolt engem az konkrétan itt van leírva:, "Minősítette a rendvédelmet, valamint bicskanyitogató volt a stílusa, ráadásul folyamat a másik szavába vágott."
Kitérnek arra is, hogy én senkit nem minősítettem, sőt ellenkőzleg azt mondtam hogy a srác hanyag RP-t tol, de melette a másik 9rendőr nagyon szépen és szinvonalasan RP-ik. A stílusom nomrális volt, nem flegmáztam se semmi ilyesmi. Én vágtam bele más szavába az ő állítása szerint, közbe meg 1 mondatot nem tudtam elmondani anélkül, hogy a rendőr laeder ne vágjon bele. Tehát, ő állítása szerint nincs mit beszélnünk, én szerintem van. Őt nem sértettem meg illetve senkit se abba a szobába. És ugyebár egy admingyübe voltunk kérdezem én, hogy ha nincs vége az admingyünek akkor miért kell így ki bannnolni? Főleg hogy elhadartad amit akartál és puff bannoltál. Ha sértő lett volna a stílusom miért nem figyelmeztettél illetve az admin miért nem szólt bele? Valószínű azért, mert ténylegesen nem szidalamaztam senkit, és normálisan beszéltem. A rendőr leadert kellett volna figyelmzetni a stílusáér mivelt ő flegmázott, de én még akkor is nomrálisan válaszoltam.
Szeretnék egy olyan beszélgetést, ahol egy smod is részt vesz, és végig hallgatja ennek az ügynek a tisztázását. Köszönöm, hogy elolvastad! Szép napot! >