Jerold-->Mako!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jeroldka

Újonc
2019. 03. 10.
29
41
V4 karakter
Jerold Brown
LV karakter
Jerold Brown
V2 karakter
Jerold Brown
rredmod.png

Neved
< Jerold Brown >

A panaszra tett moderátor neve:
< Makó. >

Panasz oka:
< Érthetetlen bann és stílus. >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, ):
< Voltunk bent 3-4n a szobába Enrique Salvador is bent volt így szeretném fent tartani a jogát annak, hogy ő hozzá szolhasson a témához. >

Megjegyzés:
< Egy adminügybe voltunk ő is a szobában volt, és ugyebár amiért ő bannolt engem az konkrétan itt van leírva:, "Minősítette a rendvédelmet, valamint bicskanyitogató volt a stílusa, ráadásul folyamat a másik szavába vágott."
Kitérnek arra is, hogy én senkit nem minősítettem, sőt ellenkőzleg azt mondtam hogy a srác hanyag RP-t tol, de melette a másik 9rendőr nagyon szépen és szinvonalasan RP-ik. A stílusom nomrális volt, nem flegmáztam se semmi ilyesmi. Én vágtam bele más szavába az ő állítása szerint, közbe meg 1 mondatot nem tudtam elmondani anélkül, hogy a rendőr laeder ne vágjon bele. Tehát, ő állítása szerint nincs mit beszélnünk, én szerintem van. Őt nem sértettem meg illetve senkit se abba a szobába. És ugyebár egy admingyübe voltunk kérdezem én, hogy ha nincs vége az admingyünek akkor miért kell így ki bannnolni? Főleg hogy elhadartad amit akartál és puff bannoltál. Ha sértő lett volna a stílusom miért nem figyelmeztettél illetve az admin miért nem szólt bele? Valószínű azért, mert ténylegesen nem szidalamaztam senkit, és normálisan beszéltem. A rendőr leadert kellett volna figyelmzetni a stílusáér mivelt ő flegmázott, de én még akkor is nomrálisan válaszoltam.
Szeretnék egy olyan beszélgetést, ahol egy smod is részt vesz, és végig hallgatja ennek az ügynek a tisztázását. Köszönöm, hogy elolvastad! Szép napot!
>

2019. 05. 07.
12
1
LV karakter
Enrique Salvador
Mint feljebb emlitette Jerold, ott voltam az ügynél és szerintem sem beszélt olyan hangnemben vagy olyan stilusban ami nem megengedett! Elég régóta ismerem ahoz, hogy tudjam hogy áll hozzá a dolgokhoz és semmilyen "beszólása" vagy "véleményét" nem mondott el a frakcióról ami sértő lett volna. Ezek mellett a PD leader szólt közbe barátom mondandójába (olyan szavakkal amit Jerold nem engedhetett meg magának de ő igen.) Nem szeretnék belekavarodni az ügybe, csak a hallottak alapján próbálom elmondani a véleményem.

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Nos. Először is rámírtál miközben afkoltam, hogy szeretnél egy leaderrel beszélni, mert neked nagyon komoly ügyed van, amit nekem nem mondhatsz el. Panaszt szeretnél tenni. Rendben körbenéztem TS-en és akkor nem találtam fent leadert, amit közöltem is veled, majd Te mondtak oké, nem gond jön Szili admin aki majd intézi a panaszod. Megérkezett Szili, tájékoztattam a szándékodról és kérte, hogy legyek jelen a szobában. Behúzott Szili, elkezdted mondani a panaszod, behúzta a SASD leadert is, majd miután rájöttél, hogy nem SD hanem PD leader kell neked Ő kiment, és behúztuk a PD leadert. Ezután ismét elkezdted mondani az ügyedet, ami egy teljes mértékben IG szituációból eredő IC ügy. Mondandód közben kitértél arra is, hogy szerinted ha valaki egy ügy során kiérkezéskor nem mutatkozik be az hanyag rp ami ooc büntetést von maga után. Próbáltuk neked kifejteni, hogy minden rendévdelmi tag a saját maga által kreált és alakított karakterével szabadon cselekedhet, és ha bármiféle nem tetszésed van akkor van lehetőséged IG bírósághoz fordulni. Ekkor te felhoztad, hogy "ez a színvonal?!" Ez nem színvonal, ez a karakter történet fejlesztés. Majd Gus Frias alias Clayton, aki kérdezte tőled, hogy ha szerinted ez nem színvonalas rp szituáció akkor légyszíves és küldj be Te is egy karaktertörténetet. Ekkor te ismét rávágtál, hogy nem küldesz, mert nem vagy hajlandó és ezek után nincs értelme. De ezt is olyan stílusban, hogy már az ügy közben azon gondolkodtam, hogy mennyi szankciót adjak a végén. Majd ismét kitértél az általad hanyag rp-re miszerint nem mutatkozott be neked a rendőr IC és nem közölte a jelvényszámát. Majd behúztuk az illetőt is már, ahol Ő is elmondta, hogy nem hívásra érkezett ki, hanem egy srác IC szólt neki. Itt pontosan nem tértünk ki az ügy menetére, mert nem fejtetted ki. A történet valami olyan volt ahogy a PD leader összefoglalta, hogy az Officer bement a farmodra, kérte, hogy gyere ki, te ennek nem tettél eleget és ez miatt a lesokkoltak. Ekkor Te azt hitted, hogy meghaltál és kiléptél. [2020-06-23 16:37:20] [Output] : Jerold Brown kilépett a közeledben. [Kilépés] Távolság: 7 yard. Állításod szerint kifagytál, de 16 perc elteltével sem jöttél vissza ezért Pari admin kirakott a szerverről RP alóli kilépés indokkal. [2020-06-23 16:53:45] [Output] : [ADMIN] Pari: (( RP alóli kilépés. )) Ekkor úgy gondoltam, hogy már nincs ezen mit beszélni, ezzel egyet értett Szili admin valamint a PD leader is, mert valamiféle hirtelen felindulásból elindított bosszú panasznak gondoltuk. Levettem a civilt rólad, rád adtam egy nem see játékost, majd közölni szerettem volna veled a szankciódat amibe szintén bele beszéltél, holott én előtte téged meghallgattalak, majd amint végeztem a mondandómmal, rád adtam a bant. Az ügy során Enrique Salvador azon felül, hogy röhögött majdnem mindenen amit a PD leader felhozott, mást nem tett.

Szili admin és Gus Frias PD leader hozzászólhat az ügyhöz.

Jeroldka

Újonc
2019. 03. 10.
29
41
V4 karakter
Jerold Brown
LV karakter
Jerold Brown
V2 karakter
Jerold Brown
Nem igazán így volt barátom. Az ügyre inkább ne térjünk ki mivel úgy látom nem nagyon figyeltél. Ha neked ez jött le az egészből, hogy azért hanyag RP mert nem mutatkozott be, akkor csak erre tudok következtetni hogy nem figyeltél. Tehát, én nem minősítettem senkit sem. Azt mondtam, idézem “10ből 9 ember normálisan és részletesen RP-ik egy ilyen szituációt így a 9 emberből arra lehet következtetni hogy ez egy szinvonalas feakció és szépen RP-ek. “ Ezzel csak dicsértek a frakciót. A rendőr leader hozott fel ilyen kifejezéseket, idézem “Azért mert nem mutatkozik be ezért hülye illetve buta?” A kilipéshez annyit, nézd meg az unban kérelmek csatoltam oda is képet hogy kifagytam. :) De mint moderátor neked nem az adminüggyel kell foglalkozni hanem a TS-el. Én nem minősítettem, nem ordibáltam, nem szidtak senkit. Normálisan beszéltem még csak nem is káromkodtam. Erre szeretnék választ kapni.
UI: Te nem közölted a dolgokat hanem elhadartad olyan gyorsan h értenni se lehetet 1. Nagyon gyorsan beszéltél
2. A mikrofonod zúgott.
Várom a válaszod.

• Vicces
Reactions: Makó és aBotiilv

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Én leírtam amit szerettem volna a mikrofonom nem zúg. Az, hogy Te nem hallottad / értetted amit mondtam, az azért volt, mert nem hallgattál végig és belebeszéltél. Nincs több hozzáfűzni valóm. Várom a bírálást.

Jeroldka

Újonc
2019. 03. 10.
29
41
V4 karakter
Jerold Brown
LV karakter
Jerold Brown
V2 karakter
Jerold Brown
Tehát, még mindig nem fejted ki hogy mi volt az a mondat amivel bárkit is minősítettem volna, illetve hogy mier nem tetszett a stílusom. Erre szeretnék választ kapni. :)

Szilii

Pötyögtető
2019. 01. 17.
410
142
V4 karakter
Doug Travon
LV karakter
Robert Butler
V2 karakter
❌
Sziasztok.
Mivel megemlített @Makó ezért hozzászólok.
Az ügy során folyton a kiutakat kerested,az egész IC-ügy volt. Ha bejelentenek,nem mindent esetben fog a rendőr feléd pozitívan megnyilvánulni inkább azonnal intézkedés alá vonni.
Az ügy vége felé Makó elmondta miért osztja ezt,miközben te folyton belekiáltottál és utasítottad hogy maradjon csendben.
Ez természetessen csak az én véleményem!

Jeroldka

Újonc
2019. 03. 10.
29
41
V4 karakter
Jerold Brown
LV karakter
Jerold Brown
V2 karakter
Jerold Brown
Nem kialtottam bele en szerintem, viszont ugye en akkor is parbeszedben voltam a leaderrel es o szolt bele. Tehat ez a “beleszolasok” o ra is vonatkozik. Azert mondtam neki hogy maradjon csendben. De o csak elharadta es puff. Ra se mondtam egy rossz szot se hisz az hogy maradj csendben, normális hangsúlyba mondtam nem flegmázva, nem káromkodva.

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Holnap, az az 06.24.-én, szerdán, este 20:00-ra várom Makót, és téged Jerold Brown, TS-en a várómba. Ott átbeszélésre kerül az ügy, ezen időre feloldásra kerül rólad majd a ban.

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Az ügy át lett beszélve TS-en! Mindenki mehetett a dolgára. Zárható/helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.