Jennifer Carson --> Steve Roth,Ricky Roth [whyme]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Mindenkitől kérek RP-t az ütközésről.

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Milyen minősítésre gondolsz?

NorbiT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
158
104
28
Budapest
V4 karakter
Kathryn Yarvipp
01.06án történt az eset, én át néztem az összes log fileomat de már nincs meg csak a 01.10től.

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Egyikőjük log filejában csak benne van.

FoxyR34

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
46
17
21
Budapest XIV. Kerület
V4 karakter
Maya Denzel
Nekem sincsenek már meg, csak 01.09től. Amúgy meg nem állítok semmit. Az, hogy az út szélén futottam azt én tudom meg, hogy akkor mi történt. Elmentetek volna semmi nem lett volna belőle,de nektek még utánam kellett jönni csinálni a feszültséget és a Non-t. Nem hiszem, hogy nekem kellene azt bizonyítanom, hogy elütsz. Sőt a PK nem is arra íródott. Hanem az utána történő dolgokra amik már véleményem szerint eléggé NonRP-sek. Azért van itt Whyme, hogy megállapítsa, hogy történt-e szabálysértés vagy nem. Azt meg, hogy minősítek nem tudom mire mondtad.

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
TS Megbeszélés mikor lenne alkalmas?

Cappsy

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
110
134
25
Németország, Észak-Rajna-Vesztfália
payhip.com
V4 karakter
Achim Klostermann
LV karakter
Martin Rodriguez
V2 karakter
Marshall Steve
Nekem nincs időm erre.. napi 12 óra munkaidő mellett nekem ehez nincs idegem sem időm !
A srác az a saját igazát hajtogatja non-stop hogy ő járdán ment.. eleve semmi keresni valója gyalogosként az autópályán.. de mindegy..
Továbbá ajánlom a figyelmetekbe ezt a videót ami valós ! A srác nem hogy késsel hanem egy machetaval támad.. (Szerintem mindenre megadtam a választ, nem kell a sötétben matatni..)
Illetve a gyalogosokra való szabályzat autópályán !
„ A gyalogosoknak a szalagkorlát mögötti (tehát a rézsű felüli oldalon) kell elhelyezkedniük biztonságban.”

Utoljára szerkesztve:

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Akkor a TS megbeszelés elhalasztva.
Este bírálom a panaszkönyvet.

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Elérkezett a bírálás időpontja.

Ha jól vettem le, akkor @Jennifer Carson ment a busztelepre. Nos állítása szerint NEM az út közepén futott. Ez a képeken egyáltalán nem látszódik, illetve ezt nem tudtak bizonyítani. Egyáltalán nem RP-s hogy egy autópálya közepén elut egy autó (véhetően 150 km/h + sebességgel) és te vígan futsz tovább.

@bartusnorbi most hozzád szólnék... Elütöttétek a srácot. Ez teljesen rendben van, nem DB, mivel nem SZÁNDÉKOS (!) elütésről beszélünk. Nos, akkor neked miért volt az az eszedbe hogy megkéseled? Ez egyátlalán nem RP-s egy civiltől, semmi karaktertörtént, semmi indok erre.

Végezetül, szankciót nem osztok. "Szóbeli" figyelmeztetéssel zárom a PK-t. Figyeljetek oda a realitásra.
Ha felmerülne valami kérdés, az keressen fel TS-en.

Helyezhető a lezárakhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.