Jennifer Carson --> Steve Roth,Ricky Roth [whyme]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

FoxyR34

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
46
17
21
Budapest XIV. Kerület
V4 karakter
Maya Denzel

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jennifer Carson

Panaszra tett személy InGame neve:
Steve Roth, Ricky Roth

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/rGmRpJj

Megjegyzés:
Futottam volna busz telepre,az út szélén a sofőr Steve Roth rám húzta a kormányt és direkt elcsapott, aminek következtében a kocsijuk összetört. Rp-zett mindenki mentem tovább. A /walk 15 animban voltam amikor utánam jöttek sértegetve, visszaszóltam nekik aminek következtében Ricky Roth utánam jött egy kést rántva. Közben Steve többször elütött ami látszik a képeken,csak az anim miatt nem estem el de a vér és a HP veszteség látszik a képeken a végén Ricky megszúrt a késével és elhajtottak. Nem gondolom túl reálisnak,hogyha elütnek egy személyt akkor még utána kell menni többször elütni és megszúrkálni

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Cappsy

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
110
134
25
Németország, Észak-Rajna-Vesztfália
payhip.com
V4 karakter
Achim Klostermann
LV karakter
Martin Rodriguez
V2 karakter
Marshall Steve
Üdvözletem !

Akkor elmondanám hogy hogy is történt ez az egész mert úgy látom az rész egyeltalán nincs leirva sehol.

1. Én és Ricky is láttuk hogy az autópálya közepén szaladtál mivel másképp nem lettél volna elütve..
2. Szerintem ha 200 km/h val elütnek nem szaladsz vigan vissza busztelepre..
3. Az hogy utána kocsival elütöttünk az miért lenne nonrps? Ha jól tudom RP szerveren vagyunk.. vagy IRL téged nem bir elütni az autó? ;)
4. Egyeltalán nem értem hogy mire volt jó ez a PK..a képeken jól látszódik hogy bármit csináltunk te csak szaladtál szépen a busztelepre animba mintha semmi sem történt volna.. az hogy elvéreztél az a te bajod..​

• Tetszik
Reactions: Debian

NorbiT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
158
104
28
Budapest
V4 karakter
Kathryn Yarvipp
Szép Napot!

Mi épp mentünk volna a farmhoz amikor az autópálya közepén szaladt a
srac /walkal. Szerintem ez, hogy elcsapjuk mert ő az út kozepén futkorászik IC ügy. (hozzá teszem nem volt "direkt")
Ugye /walk futás miatt ő nem esett a földre igy hozzá mentünk és felszólitottuk, hogy álljon meg, hogy egy kisebb RP szituáciot hozzunk létre de te ugyan ugy /walk-ba futottál tovább. Utánna, hogy megszurtalak(max 2x) megint IC ügy de téged az se érdekelt igy ott hagytunk.​

FoxyR34

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
46
17
21
Budapest XIV. Kerület
V4 karakter
Maya Denzel
A szituáció ott hibázik,hogy az út szélén futottam,és nem a közepén. Alapból,hogyha el csapsz egy embert miért úgy mész utána,hogy "Te kurva! Állj meg! " Illetve utána,hogy még többször elütöttél Szándékosan az már DB-nek minősül akkor is, ha nem haltam meg. De majd megvárjuk az érintett admin válaszát.

Cappsy

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
110
134
25
payhip.com
V4 karakter
Achim Klostermann
LV karakter
Martin Rodriguez
V2 karakter
Marshall Steve
Kezd vicces lenni a dolog.. legalább 200 km/h val ütöttelek el amikor szembesávból átmentél a mi sávunkba szóval kár magyarázkodni.
Semmi DB nem volt ebben, mikor vissza fordúltunk max azért lettél elütve mert mindig elém szaladtál ahogy próbáltalak lefogni kocsival.

FoxyR34

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
46
17
21
Budapest XIV. Kerület
V4 karakter
Maya Denzel
Stílusból is vissza lehetne venni. Meg mondani lehet sok mindent. Az kérdés, hogy mi igaz belőle és mi nem. De a PK-tól elég erőteljessen elkanyarodtál. ?

Cappsy

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
110
134
25
payhip.com
V4 karakter
Achim Klostermann
LV karakter
Martin Rodriguez
V2 karakter
Marshall Steve
Te nekem nem mondod meg hogy mit hogyan ahogy én sem neked KÖSZÖNÖM !!
Apropó te mióta irod a téma cimébe hogy melyik admin spanod birálja el a PK-t? Morthy nem jelezte egyeltalán hogy kezeli az ügyet de te annak ellenére oda irtad a végére. Szóval ne te mond már meg hogy hanyas a kabát !​

FoxyR34

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
46
17
21
Budapest XIV. Kerület
V4 karakter
Maya Denzel
Szóval a fórum szabályzattal is gondok vannak. Akkor nem csoda, hogy az IC éned se tudja, hogy mik a szabályok a szerveren. ?
Csak,hogy ne mondhasd,hogy az "Admin haverom" bírálja el módosítom neked. Nekem Morthy nem haverom,szimplán tudom róla,hogy egy jó admin illetve az eset után mivel elvéreztem a szúrás miatt ő szedett fel és nem tudtam megbeszélni vele az ügyet. Ezért szerettem volna, ha ő bírálja,de neked természetesen ebbe is bele kell kötni. :)

Utoljára szerkesztve:

NorbiT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
158
104
28
Budapest
V4 karakter
Kathryn Yarvipp
Jennifer, tisztában vagy a DB fogalmával? Légyszives írd le nekem mit jelent. Illetve bizonyítékot is küldjél nekem arról, hogy az út szélén futottál, illetve az indokot hogy Steve miért húzta volna rád a kormányt? Mellesleg úgy informálódtam hogy ha valaki szerkeszt egy adott topicot akkor azt mutattja. De sehol sincs ez kimutatva igy feltételezem, hogy te írtad oda Morthy-t. Mivel ha egy adott admin oda írja a nevét a téma nevéhez akkor egyből HSZel hogy "Várom az adott személy/ személyek válaszát 24 órán belül" itt ilyen nem történt meg.
Végéhez még egy olyan kérdést feltennék feléd, hogy ha el csaptunk akkor te miért nem fekűdtél le a földre /fallfront parancsal és RPztél ehhez megfelelően? Ha már a reálitásnál tartunk akkor ezt magyarázd meg !

UI:A másik hogy miért nem akkor intézte Morthy az ügyet mikor megtörént? Megint egy újabb dolog amit fúrcsának tartok.​

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Sziasztok.
Én fogom bírálni a panaszkönyvet.
Kis türelmet kérek és kialakítom az álláspontom.

FoxyR34

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
46
17
21
Budapest XIV. Kerület
V4 karakter
Maya Denzel
Az adminisztrátort te is meg tudod választani,hogy ki bírálja el a PK-t. Igen én írtam oda Morthy nevét,mivel az előbb említettem,hogy ő segített fel az ügy után, viszont nem tudott jönni megbeszélni az ügyet. Az Rp pedig részemről megtörtént mivel megálltam RP-zni utána ahogy jöttetek vissza akkor kezdtem el tovább futni. A DB fogalma autóval való ölés. Ami jelen esetben nem történt meg,viszont az, hogy szándékosan 5-6x elüt, az attól még annak minősül. Akkor is, ha csak "le akart fogni" az autóval.

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Az adminisztrátort te is meg tudod választani,hogy ki bírálja el a PK-t. Igen én írtam oda Morthy nevét,mivel az előbb említettem,hogy ő segített fel az ügy után, viszont nem tudott jönni megbeszélni az ügyet. Az Rp pedig részemről megtörtént mivel megálltam RP-zni utána ahogy jöttetek vissza akkor kezdtem el tovább futni. A DB fogalma autóval való ölés. Ami jelen esetben nem történt meg,viszont az, hogy szándékosan 5-6x elüt, az attól még annak minősül. Akkor is, ha csak "le akart fogni" az autóval.
Ha az admin megkér rá hogy írd oda a nevét akkor maximum. De nem kényszerítheted rá hogy bírálja.

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
az érintett srácokhoz szólok.
- miért kezdtétek el őt ic "bántani"? gondolok itt a késeléses dolgora.

NorbiT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
158
104
28
Budapest
V4 karakter
Kathryn Yarvipp
Azért szúrtam meg mivel IC szájkaratézott ahelyett, hogy a hibáját elismerje és elnézést kérjen de ő sietett a busztelepre. Hozzátenném, hogy idegesek is voltunk e miatt, hogy ő az autópálya kellős közepén /walk futást használva fut.. igy eléggé összetört az autó.
Illetve arra kiváncsi volnék hogy a szúrás után miért nem RPzett ehhez megfelelően avagy még amikor elcsaptuk az elején akkor sem RPzett ehhez megfelelően .​

FoxyR34

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
46
17
21
Budapest XIV. Kerület
V4 karakter
Maya Denzel
Az RP megtörtént amikor elütöttetek és a képeken is látszik, hogy ti jöttetek oda, hogy "Te kurva, állj meg!" Nem tudom, hogy erre hogyan tudnék máshogy reagálni. Az, hogy közben meg elütsz az autóval arról nem fogok RP-zni, mivel NonRP. Ti kezdtetek el hergelni és még mindig nem az út közepén hanem a szélén futottam simán ki is tudtál volna kerülni.

NorbiT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
158
104
28
Budapest
V4 karakter
Kathryn Yarvipp
Még mindig várom a bizonyitékot arról hogy te a járdán futottál. Az neked RP hogy futsz tovább miután 200al elcsaptunk és egy /fallfront-ot sem irtál be. Az NON RP hogy mi csaptunk el azért mert te az autópálya kellős közepén futsz? Ha nem lettél volna az autópálya kellős közepén hanem a szélén ahogy te szeretnéd be illeszteni a PKba de nem sikerűl akkor nem itt lennénk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.